چند روزه رو لینکای دانلود کلیک میکنم دیگه IDM دانلود نمیکنه و خودIE شروع میکنه.تو قسمت افزونه ها هم فعاله!
چند روزه رو لینکای دانلود کلیک میکنم دیگه IDM دانلود نمیکنه و خودIE شروع میکنه.تو قسمت افزونه ها هم فعاله!
مقدمه : جدیدا نت من دچار مشکل شده و قطعی دیتاش بالا رفته.( هر پنج دقیقه به مدت 30 الی 2 دقیقه)به خاطر همین دانلود لینک های مدیافایر با دانلود منجر برای من تبدیل به یه کابوس شده . چون بعد هر قطعی دانلودمنجر آدرس لینک مدیا رو گم میکنه و تقاضای رفرش آدرس و آدرس دهی مجدد میکنه که هر دفعه و بعد هر قطعی این کار رو انجام دادن غیرممکنه.
قبلا به راحتی هم با دانلود مستقیم و هم با استفاده از خاصیت download later به دانلود از این سایت می پرداختم اما الان دیگه این امر غیرممکن شده. این مسئله دانلود فایل های غیرقابل resume رو هم غیرممکن کرده.
سوال : از اونجایی که با این خاصیت سایت مدیافایر یا لینک های غیرقابل resume نمیشه کاری کرد ، آیا در نرم افزار اینترنت دانلود منجر راه حل و روشی برای حل این دو مشکل وجود داره؟؟
سلام دوستان من از Proxifier استفاده میکنم وقی میخوام از یوتیوب دانلود کنم میزنم دانلود بشه فایل تصویری خطا میده میگه شما مجوز دسترسی و به این فایل و ندارین و خطای HTTP/1.0 1 403 Forbidden و میده چیکار کنم؟
یکی از احتمال ها و مهمترینش آی پی اون سرویس دهنده هست که میتونه مشکل داشته باشه و پورت هاش رو به این سایت ها بسته شده باشه
یه افزونه نصب کردم خیلی راحت میشه از یوتیوب دانلود کرد ولی دانلود منجر نمیشه
پس مشکل از کرکی هست که دارید استفاده میکنید چون خیلی از کرک ها مشکل دارند و مشکل ساز میشند
باید از کرک معتبر و سالم استفاده کنید در غیر اینصورت ناهماهنگی بین نرم افزار و سیستم عامل بوجود اومده که باید با نرم افزاری تون آپ سیستم رو چک کرده و پاکسازی کنید رجیستری رو و بعد مجدد نرم افزار رو نصب کنید
سلام
دوستان یه سوال داشتم و اونم اینه که فرض کنید ما یه فایلی رو با یه دانلود منیجر تو یه کامپیوتری مثلا تو کافی نت دانلود کردیم و تا 50% دانلود شده حالا راهی هست که این فایل 50% رو به کامپیوتر خودمون انتقال بدیم و ادامشو از کامپیوتر خودمون دانلود کنیم؟
ممنون
سلام
گمون کنم این کار با داشتن یک دانلود منیجر پرتابل امکان داشته باشه. یعنی مثلاً دانلود منیجر را روی فلش مموری نصب کنید و فلش را هرجا میخواهید با خودتان ببرید.
یعنی با نرم افزار IDM تست کردید سرعت کمتر از 5 کیلوبایت هم بوده ؟
شما لینک هایی که میگیری مستقیم و از سرور های معتبر و سرعت بالا هست ؟
روش های انتقال فایل وجود داره ولی انقدر پیچیده و گاها دچار مشکل و خطا میشه بخاطر این برای این جور موارد رفتن سراغ روش های انتقال چندان جالب نیست چون پیش میاد که با انتقال فایل وقتی کار تموم میشه و ادامه دانلود رو انجام میدی در اخر سر پیغام خطا مشاهده میشه و عملا فایل دانلود شده کارایی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)