به نظر من يه زانتيا مدل ۸۳ يا ۸۴ ترو تميز رو ميشه با ۱۹ ۲۰ تومن خريد که خيلي مناسبه!
به نظر من يه زانتيا مدل ۸۳ يا ۸۴ ترو تميز رو ميشه با ۱۹ ۲۰ تومن خريد که خيلي مناسبه!
من 132 دارم اما فکر می کنم کسی که فاکتور امنیت براش مهم باشه بهتره روآ بگیره
سلام به جناب سرشار و بقیه دوستان
من قصد دارم یک دستگاه خودرو دست دوم ایرانی با رنج قیمت 8 تا 9.5 ملیون تومان بخرم.با توجه که به خاطر کارم هر روز از کرج میام تهران و برمیگردم ممنون میشم مناسبترینها رو به من معرفی کنید.
ضمنا خودم بیشتر به سمند مدل 83 فکر میکنم چرا که شنیدم علاوه بر سخت جون بودن هزینه های تعمیر و نگهداریش هم پایینه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام به دوستان
من قصد دارم یک دستگاه خودرو دست دوم ایرانی با رنج قیمت 8 تا 9.5 ملیون تومان بخرم.با توجه که به خاطر کارم هر روز از کرج میام تهران و برمیگردم ممنون میشم مناسبترینها رو به من معرفی کنید.البته تکیه خاصی رو دست دوم بودنش ندارم.
همچنین به خاطر وقت کمی که برای رسیدن به ماشین میتونم بذارم مایلم ماشینی رو انتخاب بکنم که کمترین دردسر رو برام بوجود بیاره.
ضمنا خودم بیشتر به سمند مدل 83 فکر میکنم چرا که شنیدم علاوه بر سخت جون بودن هزینه های تعمیر و نگهداری این نوع خودرو هم پایینه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.![]()
من فقط ميدونم دست دو سمند نگير !!!
به نظرم يا روا صفر يا 206
البته نظر شخصيه !!!
والله الان سمند هاي دست دو اطميناني بهشون نيست !!!!
به نظرم سمند نگير !!!! البته دست دوش رو ميگم .
به نظرم پژوپارس elx كاركرده هم خوبه !!!!سلام
با 17 - 20 تومن بهترین گزینه چی هست ؟
دست دوم و صفر فرقی نمیکنه
برای خانواده
اسپرت برام مهم نیست . میخوام باکلاس باشه
بسیار ممنونم از دوستان
محمد عزیز مرسی از راهنماییت فقط کاش لطف میکردی و میگفتی چرا سمند دست دوم مناسب نیست. تجربه خاصی تو این مورد داشتی؟
یه مزدا 323 (LF تیپ 5 البته اگه با این قیمت تمیزش گیرت بیاد اگه هم نبود تیپ و مدل های پایین تر) ،زانتیا
اگه هم نو میخوای اول تندر 90 e2 + lp و بعد هم سمند lx یا سورن.
سمند 83 زیاد جالب نیست. به چند دلیل.
اول اینکه سمند ماشینیه که زود از فرم میوفته. دوم اینکه سال 83 نقطه عطفی بود برای بهبود صدای اضافی اطاق سمند (که البته این مورد در همین سال تقریبا رفع شد و میتونید نیمه دوم های سال 83 رو با اطمینان بیشتری بگیرید)
در مورد اینکه محمد زند جان گفت روا بگیر با این هم مخالفم چون روا هم زود از فرم میوفته و ...
===================
پیشنهاد های شخصی من:
میتسوبیشی گالانت تمیز یا 206 تیپ 2 که البته سخته با این قیمت بتونی تمیزش رو پیدا کنی. ولی غیر ممکن نیست، دوو اسپیروو خیلی تمیز - دوو سیلو- 405 و ... (هر کدوم که تمیزترش پیدا شد و دلت رو گرفت اونو انتخاب کن)
Last edited by Farshadd; 24-11-2008 at 23:49.
مرسی از راهنماییت فرشاد جان
فقط هزینه قطعات یدکی و تعمیر نگهداری این ماشینهایی رو که گفتی (بجز405) زیاد بالا نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)