چند زوزه صبانت خیلی آشغال شده. موقع تمدید قراردارد نشونشون میدم!
چند زوزه صبانت خیلی آشغال شده. موقع تمدید قراردارد نشونشون میدم!
اون جناب که میگه من دارم از چهار کلاهدوز سرعتم بیش تر از قاسم اباد هست داداش برو کلاه تو بنداز هوا
128 رو تقسیم بر 8 کون سرعت واقعی اونو البته سرعت روزانه من از 30 تا 70 متغیر هست مثلا ساعت 5 تا7 بعد از و سر ظهر کلا سرعت خرابه یه سایت میخوای باز کنی دو ساعت باید منظر شی
بعد شما شب با این سرعت دانلود میکنی؟ چون دقیقا خونه من چهار کلاهدوز هست شبا با 5 تا 9 kb/s دارم دانلود میکنم
اخر یکی هم نگفت کسی این adsl مخابرات چجوری هست ! اگه کسی از بر بچه منطقه ما گرفته یه اظهار نظری بکنی
سلام .
من نگفتم شبا با این سرعت دانلود میکنم . اینی که من گفتم ماله روزانه هست . گر چه شبا بین 15 تا 70 دانلود میکنم .
در ضمن سرعت صبانت همه جا اینجوریه . یعنی خوبه .
راستی من به این نتیجه رسیدم که شبا چندتا لینک ( 4 تا بالاتر ) رو جدا جدا بزارین با IDM دانلود شه بهتر از اینه که یه لینک دانلود شه . ( گر چه منطقی نیست ولی خیلی بیشتر دانلود میشه )
من جدیدا شب ها رو چک نکردم ببینم سرعت چنده اما روزانه 50 هست .
اگه 20 تا لینک همزمان بذاری از حداکثر سرعت استفاده میشه (در مجموع)
از کدوم مرکز مخابراتی گرفتی ؟ در ضمن با چه کانکشنی به اینترنت وصل میشی v p n یا boardband
مرکز استقلال با broadband وصل میشم
زنگ میزنم میگن از سیم کشیه داخل ساختمونه؟!
اگه مشکل از سیم کشی باشه چرا یه وقت بشه یه وقت نشه؟ تازه یک بار داشتم زنگ میزدم بگم چرا هنوز درست نشده، همون موقع درست شد ساعت 5:21 بود، گفتم برای شما کی زدن ساعت ریست کردنو گفت: 5:20 یعنی همون وقت که ریست کردن درست شده پس احتمال قوی مشکل از اوناست دیگه
وارد config مودم شوید و طبق عکس زیر عمل کنید انشا الله مشکلتون حل میشه
![]()
خیلی ممنون از راهنماییتون. بعد از روشن کردن تقریبا بعد از 30 ثانیه ثابت میشه. 1 تشکر کمه باید 100 تا تشکر کرد
همون دوتا قرمزارو برداشتم حل شد. اینا چی بودن برداشتم؟ مگه نمیگن ADSL2+ میدن! الکی میگن حتما،آره؟
رو سرعت اینا که تاثیری نداره؟
بازم ممنون.
میشه با تنظیم PPPoE داخلی مودم به ADSL مخابرات وصل شد؟
چون به من گفتن با vp n باید وصل شم ولی با broadband وصل میشم.چندبار هم تنظیم PPPoE کردم ولی کار نکرد.(همه تنظیماتم Default گذاشتم ولی نشد.)
خوشحالم مشکلتون حل شد
متوجه نمیشم یعنی شما میخواین وقتی کامپیوتر رو روشن کنید به اینترنت وصل باشه و نخواد از روی کامپیوتر روی کانکشن بزنید و کانکت بشید ؟ منظورتون اینه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)