dیه روشی بود که با IDM خودش از یه ساعتی شروع به دانلود میکرد و سر یه ساعتی تموم میکرد..
چجوریه ؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
dیه روشی بود که با IDM خودش از یه ساعتی شروع به دانلود میکرد و سر یه ساعتی تموم میکرد..
چجوریه ؟؟
دوست عزیز این سئوال رو توی تایپیک مربوط به خودش مطرح کن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من یه مشکلیه که با اندیشه سبز دارم سیستمم به صورت ناخواسته دیتا سند و رسیو میکنه یعنی بدون اینکه من دانلود کنم یا تو صفحه ای باشم ترافیکم کم میشه چند بار شرکت تماس گرفتم گفتن سیستمت کرم یا تروجان داره با مک افی و avg اپدیت شده اسکن کردم چیزی پیدا نشد چند بار ویندوز عوض کردم همه درایوامو (جز یدونه) فرمت کردم باز هم جواب نداد
جالبه زمانی که فایروال رو هم رو حالت lock down (حالتی که همه دسترسی ها به اینترنت رو میبنده) میذارم باز هم از شارژم میره
اگر راهی به ذهنتون میرسه لطفا کمک کنید چون واقعا گیرم
tnx
جدیدا سرعت خیلی افت نکرده نسبت به قبل؟؟؟؟
سرعت دانلود شما هم شبا کم شده تو این 2 روز ( پارس آنلاین ) ؟
منم سرعتم خیلی اومده پایین تو شبا . (اندیشه ی سبز )
چرا؟؟؟
شرکتش گلساره. سایتشم daamoon.net هست.خودشون isdp هستن.
والا قیمتشون عالیه.پشتیبانیشونم خوبه.من اتزه باهاشون گرفتم راضیم.
چقدر رسیوش طول میکشه؟ایندففعه ویندوزتو عوض کن(درایو c رو فرمت کن)بعد nod smart security رو آپدیت کن وامتحان کن.اگه هم میتونی موقتا هاردتو عوض کن ببین مشکلن حل میشه.
من توشب ندیدم ولی روزا همونطوری عالیه واسه من.
شب سرعت رو کم می کنن که ملت دانلود رایگان زیاد نکنن-ولی خوب اندازه سرویس خودت می تونی دانلود کنی
128=/s16kb
256=32kb/s
روز ها میزارن سرعت دانلود بالا بره که هرچی بیشتر دانلود کنی به یود شرکتاست
من ساعت 7.5 صبح رکورد ایران رو شکستم بیش از 2مگا بایت سرعتم بود چند صفحه قبل عکسش رو گذاشتم بعنی باسرعت 250kb/s دانلود می کردم
متاسفانه چند شبه افت سرعت هست.دیشب دیگه افتضاح بود.500 مگ بیشتر دان نکردم.این چه وضعشه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)