مانگا 530 اومد:.gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا سیاوش عزیز اول اینکه شما از اون کارشناسا هم بیشتر این انیمه رو جدی گرفتین.شما یه داستان و فیلمو و سریال و هر چیز دیگه ای پیدا کن که نقص و بقول خودمون سوتی نداشته باشه..gif)
ما هم میگیم ناروتو سوتی زیاد داشته چیزای بی منطقی هم داشته ولی نه دیگه تا این حدی که شما میگین.gif)
شما می گی توی تمرینات نشون ندادن.خب نشون ندن.ولی اینکه هر تکنیکی رو که تمرین کرده رو بیاد با موفقیت اجرا کنه منطقی نیست! برای شخصیت اصلی داستان یعنی ناروتو شکست وجود نداره؟؟
باید به اطلاعتون برسونم که تمرین داشت خیلی هم زیاد.منبع مانگا: 314-315-316-317-318-319-320-321-322-329-330
اینا ماله قبل از اینکه آسوما توسط هیدان کشته بشه بود و بعدشم دوباره مانگا 333 آخرین قسمت تمرینش بود.از این لینک میتونید تمام قسمتهای بالا رو ببینید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من منظورم از این بحث این بود که راسنگان حتی اگه به واسطه چیزهایی که گفتید مثل چاکرای زیاد و از این صحبت ها می تونست تو قسمتهای کمتری استفاده بشه و به جاش فن و تکنیک جدیدتری از ناروتو ببینیم! شما قسمتها رو ببینید. چه فیلر و چه غیر فیلر. چند تا قسمت دشمنان داستان یا شخصیت های منفی با راسنگان از بین رفتند؟؟ به نظرتون نمی شد محض رضای خدا یکیشون فن کلون بلد باشه تا با یه راسنگان از پا در نیاد
سیاوش جان شما اصلا انیمه رو با مانگا مقایسه نکن.اصل داستان و اون چیزی که کیشیموته خلق میکنه تو مانگاست و تا اونجایی که من یادمه ناروتو یک دهم مبارزه هایی که تو انیمه هست هم تو مانگا نداشته(مبارزه هایی که شما میگین با یه رازنگان سر و تهشو هم آوردن).اگه میخوای واقعا بفهمی که ناروتو چقدر سوتی و چیزای بی منطقی داشته مانگا رو بخون و رو مانگا بحث کن.هر چند میگن انیمه تحت نظارت کیشیموتو ساخته میشه ولی بازم منبع اصلی ما مانگاست..gif)
نمی شد محض رضای خدا برای اینکه باور پذیر در بیاد یکی از استخون هاش بشکنه؟ یا صدمه ای بهش برسه؟؟؟؟؟؟
اینو قبول داریم که مبارزش با پین اصلا خوب تموم نشد.اگه پین میخواست میتونست ناروتو رو بکشه ولی میخواست زنده بگیرتش..gif)
شما می خواید بگید که گارا روی خودش و بیجوی درونش کنترل داشت ولی ناروتو نداشت.برای همین تبدیل شد به کیوبی. شما به من بگید اگه کنترل داشته که چرا تو قسمت مبارزه اش با اوروچیمارو به اطرافیانش حمله کرد؟ منظورم ساکورا است. اگه کنترل نداشته چرا به بقیه حمله نکرد!! چند دفعه نشون داد که در زمان تبدیل شدن به کیوبی حتی به استاد خودش هم حمله کرده؟ یه جا هم به کاکاشی حمله کرد! مگه افراد دیگه ای نزدیکش نبودند؟ مگه اون قورباغه کنارش نبود؟ چطور به اونها حمله نکرد؟؟؟
من فکر نمیکنم گارا اون موقع کنترلی رو بیجو داشته.فکر کنم منظور kortol این بود که اگه میخواست با تمام قدرتش با دیدارا مبارزه کنه خوب عصبانی میشد و نتیجه عصبانیتشم تبدیل شدن به بیجو بود(مثل مبارزش با ناروتو) و ممکن بود بیجو به افراد دهکدش حمله کنه.بعدشم خوب پین اومده به ناروتو (کیوبی هم خوب درون ناروتو هست و طبق چیزایی که تا حالا دیدیم میدونیم که تا حد و اندازه ای درک داره) حمله کرده و وقتی هم که تبدیل شد اول اینکه طولی نکشید تا دوباره به حالت عادیش برگرده بعدشم خوب معلومه که به پین حمله میکنه.شما اگه مثلا به یه شیر حمله بکنی و چند نفرم اطرافتون باشن که نمیاد به اونا حمله کنه اول میاد سراغ شما بعدن نوبت بقیه میشه..gif)
من کل کلامم این هستش. با وجودی که این هم انیمه هستش و همون طوری که گفتم زیاد با قوانین و منطق و .. سر و کار نداره ولی باید محدودیت در کار باشه! چطور می شه برای شخصیت هایی که روبروی شخصیت اصلی داستان محدودیت در نظر گرفت ولی براش شخصیت اصلی داستان محدودیت در نظر نگرفت؟؟؟؟؟؟ همین پین رو تا قبل از مبارزه اش با ناروتو سالم سالم می بینیم. ولی تا به ناروتو می رسه دچار مشکل می شه. بیمار می شه. وضعیت بد جسمانی پیدا می کنه و ... نمونه مقابلش ایتاچی که اشاره شده بود مشکل داره و با استفاده از مانگکیو شارینگانش به تدریج نور چشماش رو از دست می ده و در واقع نابینا می شه!
شما حساب اون بلایی که ناگاتو(پین) سر دهکده آورد و اون 5 نفر دیگه که ناگاتو کنترلشون میکرد رو نمیکنین؟؟مگه یه نفر چقدر چاکرا میتونه داشته باشه که بازم صحیح و سالم بمونه مقابل ناروتو؟؟
من با این قسمتش موافقم که این چیزا اصلا لازم نبود که بخواد همچین بلایی سر دهکده بیاره و این سوتیه
ولی مبارزه ناروتو با پین رو با توجه به چاکرای ناگاتو اگه بخوایم حساب کنین قابل قبوله.ولی بازم میگن میتونست ناروتو رو بکشه
شما خوبه خودت داری می گی.در مقابل کاکوزو دستهای ناروتو آسیب دید که سوناده به کاکاشی گفت دیگه ناروتو رو از استفاده از این تکنیک منع کن. درسته؟؟؟ چطور در مقابل پین آسیب ندید؟؟؟ حتما چون در حالت دانایی بوده!
شما تا حالا ندیدین که کسی روی شیشه یا زغال داغ راه بره؟؟ندیدین کسی زغال ذاغ بخوره؟؟یا هزار تا چیز دیگه مثالش تو کتاب گینس زیاده.مگه دکترا صد بار بهشون نگفتن که از این کارا نکنید؟؟خوب معلومه همشون صدبار زخمی شدن تا تونستن با تمرین زیاد بدنشونو به اون چیزا عادت بدن.خوب ناروتو هم از اون موقع تا حالا باید تونسته باشه تا حدودی بدنشو به اون تکنیک عادت داده باشه هر چند بازم دیدیم که نمیتونست زیاد از رازن شوریکن استفاده کنه..gif)
یه چیز دیگه هم هست که دوست دارم شما نظر بدی. میگن که احتمال داره بعدا ناروتو دارای ریننگان بشه.شما این فرض رو در نظر بگیر. به نظرت مبارزه احتمالی بین ساسوکه و ناروتو چجوری از آب در میاد؟ ریننگان - حالت دانایی - چاکرای زیاد خاندان اوزوماکی - قدرتهای داده شده توسط ایتاچی - و از همه مهمتر قدرت بسیار زیاد کیوبی!
من هنوزم میگم احتمال ریننگان دار شدن ناروتو صفره.