سلام ...
از شرکت Reflexive یه بازی به اسم Beach Party Craze .. دارم که بعد از یکم بازی مثل همیشه رجیستر کی میخواد ...
از همین بازی کوچیک ها ...
کسی میدونه از کجا میشه گیر اورد ؟
خواهش خواهش ... مرسی مرسی
سلام ...
از شرکت Reflexive یه بازی به اسم Beach Party Craze .. دارم که بعد از یکم بازی مثل همیشه رجیستر کی میخواد ...
از همین بازی کوچیک ها ...
کسی میدونه از کجا میشه گیر اورد ؟
خواهش خواهش ... مرسی مرسی
Last edited by omid.k; 20-04-2009 at 11:42.
سلام
سریال برای نصب fear:extraction point میخواستم
کرک بازی Need for Speed™ Undercover لطفا بدید.
ممنون میشم
سلام activation code یا کرک بازی Escape Rosecliff Island از شرکت More SpinTop Games رو میخوام باتشکر.
سلام کسی میتونه سریال نصب بازی Warhammer 40,000 Dawn of War II رو بزاره.
Last edited by senjin; 20-04-2009 at 19:25.
اینا چی:دوست عزيز من تو اون سايتي كه معرفي كردي براي پسورد بازي نبرد آفريقا رفتم ولي متاسفانه چيزي نسيبم نشد
Combat Mission Afrika Korps v1.02 NoCD
Combat Mission Afrika Korps v1.03 NoCDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلامسلام و درود دوست عزیز...
من کرک بازی Go Go Gourmet Chef of the Year رو که مال Shockwave Games و playfirst هستش رو میخواستم....
اگر لطف کنید و کرک بازی Plant Tycoon رو هم بزارین ممنون میشم...
با سپاس فراوان بابت زحمات بی دریغ شما..
Go Go Gourmet Chef of the Year :
Plant Tycoon :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامکرک بازی Need for Speed™ Undercover لطفا بدید.
ممنون میشم
کرک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلامسلام activation code یا کرک بازی Escape Rosecliff Island از شرکت More SpinTop Games رو میخوام باتشکر.
کرک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میخام بدونم Company of Heroes Tales of Valor برای قسمت های اصلی (عکس اول) که 3 تا هم هست چه رمزی میخاد
رمزی که روش بود که کار نمی کنه(عکس دوم و سوم) هیچ کرکی هم بازی نداره حالا اگه رمزی هست ممنون میشم
یه کرک هم برای Assassin's Creed میخام وقتی وارد مرحله 3 میشم که همون شهر Jerusalem باشه دونت سند میده ومیپره بیرون
(عکس چهارم)
![]()
سلام
دوستان FEAR:EXTRACTION POINT رو بوسیله daemon tools نصب کردم اما موقع اجرا این ارور رو میده
اگر مشکل با کرک حل میشه لطفا قرار بدید
کرک بازی Need for Speed™ Undercover برای باز کردن پسوورد می خواد چه کنم؟
سلام کسی سریالی برای بازی Dark Shark داره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)