دوستان ما كه امسال تيم بدبختي بوديم
شما كه خوب ميدونيد اما من مطمئنم و شك ندارم كه بارسلون در اروپا از اين جلوتر نخواهد رفت
در اين شك ندارم
تيمي كه در خانه خودش نتونست كاري بكنه بيرون خانه هم نمي تونه
دوستان ما كه امسال تيم بدبختي بوديم
شما كه خوب ميدونيد اما من مطمئنم و شك ندارم كه بارسلون در اروپا از اين جلوتر نخواهد رفت
در اين شك ندارم
تيمي كه در خانه خودش نتونست كاري بكنه بيرون خانه هم نمي تونه
دفاع مطلق هم شد فوتبال ؟
رئال با اينکه ميدونست کارش جلو بارسا سخته ولي با شهامت بازي کرد و 11 تايي نرفتن تو 6 قدم !
ايشا .... برگشت
عزیزم اینم نوعی تاکتیکه. وقتی تیمی نتونه میانه زمین رو در اختبار بگیره مجبوره که دفاع بکنه.
و اگه تیمتون تیم بود که میبایست در هر شرایطی به گل برسه که نرسید.![]()
تيمي که 11 نايي توي 18 بودن رو ميشد کاري کرد ؟ هنوز شيوه ي علي اصغري اونجا نرسيدهو اگه تیمتون تیم بود که میبایست در هر شرایطی به گل برسه که نرسید.![]()
بيخيال اين حرفا تا بازي برگشت
به نظر من الان طرفداران باشگاه های اسپانیا (شامل دوستان رئالی هم میشه) باید همه به نتیجه گیری بارسا جلوی چلسی و کلا در اروپا امید داشته باشن. موضوع سطح فوتباله و فقط بارسا نیست.
من اگر الان رئال هم تیم رو فرم و برتر اسپانیا بود دوست داشتم حساب چلسی و منچستر یا آرسنال رو برسه. با اینکه از رئال خوشم نمیاد.
رئال مجبور بود, موضوع شهامت نبود.
امشب هم چلسی برد و هم بارسا .
بازی قشنگی میشه چهارشتبه شب.
بارسا - چلسی
ساعت 23:15
ورزشگاه استمفورد بریج
===
آماده باخت پرگل باشین
تو که تا چند وقت پیش منچستری بودی. حالا چی شده رفتی طرفه بارسا؟
اگه هم منچستری هستی مطمئن باش اگه بارسا چلسی رو شکست بده بدون شک منچستر رو لول میکنه.
یا حق
هر تاپيکي يه آماري داره که به راحتي پست دهنده هاش مشخص ميشنتو که تا چند وقت پیش منچستری بودی. حالا چی شده رفتی طرفه بارسا؟
اگه هم منچستری هستی مطمئن باش اگه بارسا چلسی رو شکست بده بدون شک منچستر رو لول میکنه.
يه سرچ ميکردي بعد
مگه کسي نميشه هم بارسا رو دوست داشته باشه هم منچستر رو : من که از همين تريپم
شما هم بگردي خيليا رو پيدا ميکني
نه. من از تغییر رنگ بعضی ها تعجب میکنم.
نمیدونم فصل های قبل و یا فصل های بعد هم همینجورین؟
من 387 پست تو تاپیک بارسا دارم. 270 پست هم تو تاپیک منچستر .
این دو تیم رو هم هیچ تیمی جز خودشون نمیتونه حذف کنه ! مثل پارسال که تو نیمه نهایی خوردن بهم. یا امسال که تو فینال بهم خوردن.
از 15 سال پیش هم طرفدار این دو تا بودم . نمیدونم اگه منظورتون من بودم !
===
امیدوارم بازی خوبی رو چهارشنبه ببینیم . بازی که فقط شاهد دفاع یه تیم نباشیم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)