ایول ته تیکه بودا به جون تو کلی خندیدم (دمت گرم تیکه ظریف و هوشمندانه ای به این رفیقمون انداختی)![]()
ایول ته تیکه بودا به جون تو کلی خندیدم (دمت گرم تیکه ظریف و هوشمندانه ای به این رفیقمون انداختی)![]()
این بازی مجموعا 6 مرحله داره دوست شما چجوری رفته 13! احتمالا بازی رو ویرایش کرده و مرحله ساخته
سلام اتفاقا boysteam ین ارور رو داده شما تا کجای بازی رفتی که به مشکل بر نخوردی؟ مرحله 4؟
ارور وسط بازی نیست همه چیز ردیفه تا میخوای که وارد مرحله 4 بشی لودینگ مرحله 4 میاد بیرون aplaction erorr
H:\game\RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive\s113.arc این فایل رو میگه نمیشه باز کرد. در صورتی که این فایل تو محلش هست.
دوستان ما رو گیج کردین!!
میخوام این بازی رو بگیرم اما از همین سایت بگیرم یا boys team ؟ انگار هر دوی این شرکتها مشکل دارن!!!!
خواهشا یه راهنمایی برای بی نقص ترین شرکت بکنید(ممنون)
ضمنا باید قید ویستا رو بزنم یعنی فقط با xp ?
به نظر من شما فعلا دست نگه دار تا قذیه این مرحله 4 حل بشه من که بویس تیم گرفتم پیسی وورلد هم سفارش دادم. هنوز نرسیده
باید صبر کنیم تا یه متخصص بیادو مشکلو حل کنه!
s313.arc از کجا میشه این فایل رو گیر اورد تو گوگل هر چی سرچ کردم نبود. انگار خارجی ها به مشکل بر نخوردن !!
البته اونا که کرک بازیوو این حرفارو ندارن.
بچه ها صحبت از چي ميكنيد.؟
نسخه pc اومده ؟
آره نسخه ی پی سی اومده!
پژمان جان باشه من صبر میکنم(هرچند سخته) تا شما که نسخه سایت رو گرفتی کامل بازی کنی بعد اگه مشکل نداشت به من و بقیه بچه ها بگو تا برای خرید از سایت اقدام کنیم
این boys team رو توی فرومهای دیگه هم گفتن مضخرفه!!!!
باید صبر کرد چاره ای نیست....
راستی دوستان خواهشا به این سوال هم جواب بدین:
شنیدم برای این بازی حتما باید کارت گرافیکت از pixel shader 3 پشتیبانی کنه و 2 کافی نیست!!
من چه جوری بفهمم که کارتم از pixel 3 پشتیبانی میکنه؟
مدل:
ati radeon 3650 (512 mg
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان این بازی با 9500 gt چطوری اجرا میشه
من بازی رو دانلود کردم .
انگلیسی کردن مشکلی نداره که !
Launcher رو اجرا کنید و طبق عکس زیر اجرا کنید ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)