تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 2376 اولاول ... 1341842242302312322332342352362372382442843347341234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

یه کم پستم رو زود دادم
    عماد خیلی خوبه اگه کمکی خواستی بگو تا من هم کمک کنم
    برای اینکه کار بهتر انجام بشه بهتره به چند نفر این وظایف واگذار بشه
    میتونی خودت افراد و وظایفشون رو مشخص کنی

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض عکس های بازی "استقلال - ابومسلم"

عکس های بازی "استقلال - ابومسلم" که به پیروزیه 2 بر صفر استقلال منجر شد..

حجم هر پارت، حدوداً 1.1 مگابایت
    منبع : فارس نیوز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

اين زير پيراهني ديگر هميشه با من خواهد بود
    جباري: باباي خدا بيامرزم مي گفت چرا کم شوت مي‌زني؟

به ميدان آمدن مجتبي جباري در ديدار شب گذشته روند بازي را براي آبي پوشان پايتخت تغيير داد.سرعت و گردش توپ در ميانه ميدان بالا رفت و روند حرکتي استقلال منظم تر از قبل شد که بخشي از اينها از صدقه سري جباري بود.اما تمام حرکات منحصر به فرد شماره هشت استقلال در زمين يک طرف و شوت و کنترل عالي توپش روي گل اول استقلال يک طرف ديگر.توپ او بعد از اقدام به شوتزني همان جايي رفت که انتظارش را مي کشيد.

برگزاري اولين بازي استقلال در ليگ و نمايش قابل قبول مجتبي جباري و البته حرکت زيبايش بعد از گلزني بهانه خوبي براي گفتگو با بازيکني است که به اعتقادي بسياري از اهالي فوتبال "خلاق ترين" هافبک فوتبال ايران است.
    مصاحبه جباري با خبرنگار ورزشي برنا در ادامه مي آيد:
    *اول از همه در خصوص بازي صحبت کنيم ، قطعا از نتيجه بدست آمده راضي بوديد؟-نتيجه که خوب بود ، به هر حال پيروزي در اولين بازي هميشه مهم است و ما به اين خواسته خودمان رسيديم.
    *عملکرد تيم از لحاظ فني چگونه بود ؟ انتظار داشتيد که ضرباهنگ استقلال به خصوص در نيمه دوم بالاتر برود؟
    -تيم ما دونده و جنگنده بازي کرد و روي همين اصل نيز موقعيت هاي زيادي بدست آورديم.در نيمه اول ابومسلم بسته بازي مي کرد و خيلي اوقات تنها يک مهاجم داشت،اما با اين حال ما فرصت گلزني داشتيم که استفاده نکرديم و خود من هم يک توپ خوب را خراب کردم. در نيمه دوم سرعت تيمي مان بالا رفت و توانستيم به دو گل برسيم.
    *انتظار داشتي در اولين بازي استقلال نيمکت نشين باشي؟
    - سرماخوردگي شديد داشتم و با مربيان و پزشکان تيم هم صحبت کرده بودم که بيشتر از 45 دقيقه بازي نکنم؛چون بدنم نمي کشد. اما با مصدوميت روانخواه به ميدان رفتم و تا آخر هم در زمين بودم.
    *... و گلي که زدي ، روي اينگونه شوت ها کار کرده بودي؟-در تمرينات کار کرده بودم.در آن صحنه نيز يک لحظه فضاي خيلي خوب مقابلم باز شد که تصميم به شوتزني گرفتم و توانستم دروازه ابومسلم را باز کنم.
    *قبلاً از اين شکل گل ها کم زده بودي،قبول داري؟-درست است،خيلي کم زده بودم.
    * وشادي بعد از گلي که به ثمر رساندي؛پيراهنت را بالا زدي و عکس پدر مرحومت را نشان دادي خودت در اين خصوص توضيح بده ؟
    - من در مصاحبه هاي تلويزيوني ام هم گفتم که ديگر تمام انگيزه من براي فوتبال بازي کردن پدر مرحوم و مادرم است.پدر مرحومم خيلي فوتبالي بود. هميشه بعد از هر بازي راجع به عملکردم صحبت مي کرديم و نقاط ضعفم را مي گفت. اتفاقاً او خيلي به من مي گفت مجتبي شوت بزن ، چرا کم شوت مي زني؟! اگرچه الان ديگر کنار ما نيست، اما روحش هميشه با من است. بعد از گل خواستم شادي ام را با او تقسيم کنم.از اين به بعد نيز زير پيراهني که عکس پدرم رويش است را هميشه به تن واهم داشت تا هر فرصتي به من دست داد،شادي ام را با او تقسيم کنم.
    * و سوال آخر اينکه گويا اعلام کرده اي تا پايان فصل در استقلال ماندني شده اي.-بله،مي خواهم تا پايان فصل بمانم. نظر خودم اين بود که قبل از شروع ليگ راهي اروپا شوم، اما اين خواسته اجابت نشد. حالا هم شرايط روحي ام به شکلي است که مي خواهم در کنار خانواده ام باشم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

یه کم پستم رو زود دادم
    عماد خیلی خوبه اگه کمکی خواستی بگو تا من هم کمک کنم
    برای اینکه کار بهتر انجام بشه بهتره به چند نفر این وظایف واگذار بشه
    میتونی خودت افراد و وظایفشون رو مشخص کنی
    آقا چرامارو انداختید جلو ؟

باشه..
    من تو این پست ها یار میخوام :
    1_ یه نفر که 30 دقیقه قبل بازی به اینترنت دسترسی داشته باشه و وظیفش اعلام پایان زمان شرکت در پیش بینی باشه
    2_ یه نفر که بعد از پایان مسابقه، پیش بینی هارو مورد بررسی قرار بده و امتیاز ها رو اعلام کنه (به ترتیب. از بیشترین امتیاز به کمترین امتیاز)
    3_ یه نفر که بعد از اعلام نتایج پیش بینی بعد هر بازی، امتیاز های افراد شرکت کننده رو ثبت کنه و با توجه به پیش بینی های کُلی، 5 نفر برتر رو در مجموع کل پیش بینی ها اعلام کنه

به نظرتون بازم احتیاج به یارگیری دارم ؟

من خودم میتونم مورد 3 رو انجام بدم.
    مورد 2 رو هم میتونم، ولی یه خورده دیر میشه.. آخه احتمالاً موقع بازی به اینترنت دسترسی ندارم
    مورد 1 رو هم به دلیل مورد 2 احتمالاً نمیتونم انجام بدم. میترسم بد قول شم..
    هر کس که حاضره کمک کنه، اعلام کنه..
    مسعود زودتر زنگ زد.. بگو مسعود جان..

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من هر سه مورد رو میتونم انجام بدم (چقدر من توانام)

ولی 1و2 بهتر برای من

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

نمی دونم رکرد پست تو تاپیک استقلال چنده، ولی اینو بگم که دیروز 5 آگوست 2008 ، تعداد پست ها تو تاپیک استقلال به 92 رسید !
    تو 1 روز، 92 تا پست دادیم..
    از پست 2314 که اونی (unartig) زده بود تا پست 2406 که علیرضا (alireza001199) پست داده بود..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من هر سه مورد رو میتونم انجام بدم (چقدر من توانام)

ولی 1و2 بهتر برای من
    خوبه. چون تازه داریم این کار رو راه میندازیم، اگه در حین کار احتیاج به کمک داشتیم اعلام میکنیم..

اگه هم یکی از ما یه روز نمیرسید که وظایفش رو انجام بده، یکی رو معرفی میکنه و میذاره جای خودش..
    مخصوصاً مسعود که باید 30 دقیقه قبل بازی حتماً پایان زمان شرکت تو پیش بینی رو اعلام کنه..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سرعت تاپیک وحشتناک بالاست
    مجبوری هر 10 دقیقه یک سر بزنی تا عقب نمونی...

1_ یه نفر که 30 دقیقه قبل بازی به اینترنت دسترسی داشته باشه و وظیفش اعلام پایان زمان شرکت در پیش بینی باشه
    از اونجای که ممکنه کسی که این وظیفه را برعهده میگیره یک روز مشکلی پیش بیاد و نتونه به نت بیاد بهتره دو و یا سه نفر مسئول این کار بشند تا دادن پیام تضمین بشه...
    و بعد بهتره تمام پشبینی ها را در یک جا جمع کنه تا بقیه کارها راحت تر بشه و اعلام پایان نظرسنجی باشه...
    حالا من شاید بتونم پست اول را قبول کنم البته همانطور که گفتم باید دو سه نفر باشند تا دادن پیام در اخر کار تضمین بشه...

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

الان به خاطر ارسال پست های زیاد چند نفر رو بن میکنن!!!

با این شرایط لنگ حتی از 100 متری اینجا هم رد نمیشه !

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بهتر هم هست که مساوی را همانطور بهش امتیاز بدیم که به برد میدیم چون مساوی هم جزی از فوتبال هست و تا پایان لیگ هم مساوی زیاد خواهیم داشت...
    مثل همان امتیازی که به پیشبینی درست پیروز میدیم باشه مثلا...
    پیشبینی درست مساوی و نتیجه درست = 3 امتیاز
    پیشبینی درست مساوی اما نتیجه ی اشتباه = 2 امتیاز
    پیشبینی اشتباه = 0 امتیاز

==============================================
    یک خبر بد که امیدوارم اشتباه باشه........
    امروز مشخص مي شود
    روانخواه رباط پاره کرده است؟!

اگرچه شدت مصدوميت اميدرضا روانخواه از سوي پزشکان استقلال مشخص نشده اما ساعاتي پس از بازي ديشب احتمال داده شد که وي دچار پارگي رباط زانو شده است.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در دقيقه 18 بازي اميدرضا روانخواه در محوطه هجده قدم ابومسلم زمين مي خورد،چهره او که از درد به خود مي پيچيد گواه شدت مصدوميتش بود.

روانخواه ديگر نتوانست به بازي ادامه دهد و جايش را به مجتبي جباري داد.او با زانوي بانداژ شده روي نيمکت استقلال نشست تا احساس شود مصدوميتش زياد حاد نيست.

اما در پايان بازي از رختکن استقلال خبر رسيد که مربيان اين تيم احتمال مي دهند روانخواه رباط پاره کرده ولي ترجيح دادند اين مسئله رسانه اي نشود.دکتر نوروزي هم در مصاحبه اش همه چيز را به امروز واگذار کرد. هافبک شيرازي استقلال امروز از زانوي مصدوم خود عکس Mri مي گيرد تا مشخص شود آيا رباط پاره کرده است يا خير؟!

در صورتي که رباط روانخواه پاره شده باشد او حداقل تا نيم فصل اول دور از ميادين فوتبال خواهد بود.

=====================

محمود فکری در گفتگو با ایسکانیوز:

نیمی از توان استقلال را به نمایش گذاشتیم//علیزاده را به خاطر اوت دستی بازی ندادیم

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:مربی تیم استقلال تهران با ابراز رضایت از پیروزی تیمش مقابل ابومسلم گفت:در این بازی تیم ما نیمی از توان خود را به نمایش گذاشت و مطمئنا در بازی های آینده بهتر از این در میادین حاضر خواهیم شد.
    محمود فکری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"افزود:استقلال در این دیدار دو نیمه متفاوت داشت که در نیمه اول افت محسوسی در بین بچه ها وجود داشت اما در بین نیمه بعد از صحبت با آنها توانستیم بازی متفاوتی در نیمه دوم به نمایش بگذاریم و در نهایت به پیروزی دلچسبی برسیم.
    وی ادامه داد:البته دلیل این افت محسوس عدم بازی بازیکنان ما در کنار هم بود و مطمئن باشید که در بازی های آینده بسیار بهتر از این کار خواهیم کرد.
    وی در خصوص تیم ابومسلم نیز به ایسکانیوز گفت:ابومسلم در نیمه اول سعی داشت با بستن بازی روند حرکتی تیم ما را مسدود کند که موفق هم ظاهر شد اما در نیمه دوم با تعویض هایی که انجام شد این تیم را مجبور انجام بازی باز کردیم و موفق به گلزنی شدیم.
    فکری با اشاره به حضور علیزاده در ترکیب اصلی گفت:به هیچ وجه علیزاده را به خاطر پرتاب های اوت دستی به بازی نگرفتیم و معتقدم که این بازیکن با روحیه جنگندگی که دارد هر دفاعی را مورد اذیت قرار می دهد.
    وی در خصوص مصدومیت روانخواه به ایسکانیوز گفت:متاسفانه بد شانسی محضی در ابتدای فصل گریبان روانخواه را گرفت و هنوز اطلاعات کافی از وضعیت وی در اختیار ما قرار نگرفته است ولی فکر نمی کنم مشکل به خصوصی داشته باشد.

============================

اولين تمرين در آزادي
    استقلالي ها در مراسم ختم مادر مرحومه پورحيدري

اولين تمرين استقلال پس از پيروزي مقابل ابومسلم مشهد امروز در زمين شماره دو آزادي برگزار مي شود و سپس بازيکنان از تمرين راهي مراسم ختم مادر مرحومه منصور پورحيدري خواهند شد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" تمرين امروز استقلال ساعت 16 در آزادي برگزار مي شود و با توجه به آنکه استقلالي ها ديروز ديدار سنگيني را پشت سر گذاشتند تمرين امروز کاملاً سبک خواهد بود.
    بنابر اعلام امير قلعه نويي تمامي اعضاي تيم استقلال پس از تمرين راهي مسجد الرضا محل ختم مادر مرحومه منصور پورحيدري خواهند شد تا در اين مراسم شرکت کنند.
    پورحيدري عضو هيأت مديره استقلال تهران و پر افتخارترين مربي تاريخ اين باشگاه است که چند روز قبل در غم از دست دادن مادرش عزادار شد.

================================

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •