eagle vision می کنم ولی چیزی پیدا نمی شه چی کارکنم؟اون ماموریت ها نشونه ی خاصی دارن .بعد از eagle vision رو نقشه چیزی می اد؟
eagle vision می کنم ولی چیزی پیدا نمی شه چی کارکنم؟اون ماموریت ها نشونه ی خاصی دارن .بعد از eagle vision رو نقشه چیزی می اد؟
این یکی از سیوهامه ببین کارتو راه میندازه ... باید اینجوری سیو بشه
1214318022.hdr
اگه قبلا از اون بالا رفتین دیگه نمی شه.باید تصویر بچرخه و شهر و نشون بده.شما برو طرف جاهای ابی تو نقشه که شناخته نشده هست و یک view point پیدا کن.
اره این ماموریت ها روی نقشه می اد.
]همون ماموریتی هست که باید blend کنیم بریم بین اون 4 تا قایم شیم بریم تو بیمارستان؟ اگه اره اون جا رو چی کار کنم؟
![]()
ببخشید ولی منظورتونو نفهمیدم.![]()
Last edited by Little Sparrow; 10-08-2008 at 16:45.
منم درست منظورتون رو نفهمیدم.اما اگه همون جایی هستی که یک سری دیوونه اونجان و باید اونی که لباسش خونی هست رو بکشی.باید بری تو ساختمون دیگه...![]()
تو نقشه نشونت میده طرف کجاست بعد اینکه پای اون پسره رو میشکنن میبرن تو (تو دمو) یه نردبونی هست کنار از اونجا آروماما اگه همون جایی هستی که یک سری دیوونه اونجان و باید اونی که لباسش خونی هست رو بکشی.باید بری تو ساختمون دیگه
اسپیس رو بگیر که شک نکنن برو پشت سر پیرمرده سریع بزن در رو که بمونی فاتحتو میخونن![]()
view point که تا حالا نرفتم میرح و synorisition می کنم ولی ابجکتی نمی اد اون جایی که شما ها می گید رد کردم.
مرسی
![]()
دوست من کامل نمیگی کجایی کدوم شهری اگه تو همون مرحله اون پیرمردو کشتی که کار تمومه باید بری اون پر رو بدی به اون طرف
اگرم دادی اون که باید بری پیش المعلم برا شهر بعدی آماده بشی حالا کدومشه ...
یه جایی که 3 شهر acre jeruslim damacsus ماموریت داره و باید 3 تا از 6 تا investigation رو داشته باشیم .تو راهنمایی گفته climb a view point منم میرم بالا هم synorision کردم هم eagle vision ولی بعدش ماموریتی نمی اد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)