تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 524 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشیدا آخه من اصلا تا حالا فایلی را upload نکردم برای همین سئوالهام اینقدر ناشیانه است
    من فایل اکسلم را rar کردم و بوسیله این سایت up load شد حالا نمی دانم چکار کنم
    چطور بیارمش در این سایت
    وقتی آپلود کردین یک آدرسی به شما میده ، اون آدرس رو اینجا کپی کنید.

داره خودمونی میشه مستان386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مدينه فاضله

پيش فرض

با سلام
    مشكل: بنده مي خوام يك ماكرو كه در اكسل 2003 ايجاد شده را در اكسل 2007 اجرا كنم اما وقتي Alt+F8 رو مي زنم نمي تونم اون ماكرو را ببينم حتي فايل ايجاد شده با 2003 رو هم باز مي كنم و تنظيمات اكسل macro in را روي all open workbook مي زارم باز هم نتيجه نمي گيرم ظاهرا كاربر گرامي RG_mahdi نيز در پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين مشكل رو شرح دادن لذا از دوستان تقاضاي راه حل داريم خواهشمند است تجربه موثرتون را به ما منتقل نماييد.
    با سپاس

3. این کاربر از مستان386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    مشكل: بنده مي خوام يك ماكرو كه در اكسل 2003 ايجاد شده را در اكسل 2007 اجرا كنم اما وقتي Alt+F8 رو مي زنم نمي تونم اون ماكرو را ببينم حتي فايل ايجاد شده با 2003 رو هم باز مي كنم و تنظيمات اكسل macro in را روي all open workbook مي زارم باز هم نتيجه نمي گيرم ظاهرا كاربر گرامي RG_mahdi نيز در پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين مشكل رو شرح دادن لذا از دوستان تقاضاي راه حل داريم خواهشمند است تجربه موثرتون را به ما منتقل نماييد.
    با سپاس
    سلام
    من امروز به یک سری نتایجی رسیدم که اونها رو در اختیار شما هم می ذارم:
    1-با تبدیل فایل از آفیس 2003 به 2007 ظاهرا هیچ راهی برای اجرای کدها در اون فایل وجود ندارد
    2-خود فایلهای 2003 با باز شدن در آفیس 2007 بصورت Compatibility mode باز میشن که باز هم امکان اجرای کدها در اون وجود نداره
    3-برای اجرای یک کد در فایلی که در آفیس 2007 درست شده شما باید اون را از نوع Macro Enabled از منوی فایل و قسمت Save as دوباره ذخیره کنید که پسوند فایل شما هم XLSM می شود.
    لازم به تذکر است که این مطالبی که عنوان شد همگی بر اساس تجربه بدست اومد و من تقریبا سعی کردم همه راه ها رو تست کنم
    حالا شما هم اگر به نتیجه دیگه ای رسیدی اینجا بذار تا بقیه استفاده کنند
    موفق باشید

5. این کاربر از GR_mahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

وقتی آپلود کردین یک آدرسی به شما میده ، اون آدرس رو اینجا کپی کنید.
    اصلا بی خیال شدم هرچه اسم فایل rar را عوض می کنم باز هم می گوید نام از قبل موجود است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام ميخواستم بدونم محتويات يك سلول و كه وسطش مثلا با يك خط تيره مشخصه چه جوري ميشه به دو يا چند سلول تبديل كرد؟
    مثال سلول a1 باشه 1-2-33 بعد b1 بشه 1 و c1 بشه 2 و d1 بشه 33 ؟؟؟؟ البته لطف كنين تو اكسل 2007 يا 2010 توضيح بدين!

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ميخواستم بدونم محتويات يك سلول و كه وسطش مثلا با يك خط تيره مشخصه چه جوري ميشه به دو يا چند سلول تبديل كرد؟
    مثال سلول a1 باشه 1-2-33 بعد b1 بشه 1 و c1 بشه 2 و d1 بشه 33 ؟؟؟؟ البته لطف كنين تو اكسل 2007 يا 2010 توضيح بدين!
    این کار شدنیه و به نظر من با استفاده از فرمول نویسی و کاربرد دستور If میتونین به هدفتون برسن که یه مقدار سخته.
    اگه لازمه بیشتر راهنمایی کنم؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من میخوام دستور Rows("1:1").Select و همچین دستور Range("A30:R30").Select رو توی یه حلقه بندازم و هر بار یکی زیاد کنم تقریبا یه همچین چیزی:
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا چطوری باید این کار رو بکنم؟ اینجوری ارور میداد من میخوام دفعه اول خط 1 مرتبه بعدی خط 2 والی اخر(البته توی رنجی که برای i تعریف کردم) رو اجرا کنه باید چیکار کنم؟هم برای Rows بگید و هم برای Range
    برا Range من میخوام به این شکل بشه Range("Ai:Ri").Select که i همون متغییر من هست
    بعد برا یه رنجی که کپی کردم(یه یه سلول خاص) میتونم نوع Paste رو هم مشخص کنم؟مثلا Paste معمولی باشه یا فقط تکست اون سلول رو Paste کنه یا فرمول و ....

راستی یه مورد دیگه من نیاز هست متغیر i رو تعریف کنم یا نه؟اگه اره چطوری و از چه نوعی؟
    با تشکر

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

راستش یک مشکلی به این نمودار دارم

1- عددهاش رو در اکسل زدم اما متاسفانه نمی دونم چرا محور y اعداد را درست نشان نمی دهد

2- در یک سیستم دیگه زدم اون سیستم که مثل دفعه قبل اصلا نمودار را نشان نمی دهد

ممنون میشم دوستان راهنمای بفرمایند

و آیا منبعی هست برای اینکه اشکالات نمودارکشی را توضیح داده باشد

و یه سوال دیگه اینکه وقتی که محدوده x و y را انتخاب می کنیم

سه رنگ داریم آبی، سبز، قرمز این رنگ ها نشانه چیه؟

سلام دوستان

من منتظر راهنمایی هستم مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام
    من یه فایل اکسل دارم که حدود 4000 سطر و 40 تا ستون داره. مثلا ستون اول اسم شهر میاد.
    چطوری میشه بدون اینکه از فیلتر استفاده بشه (منظورم با برنامه نویسی vba) بشه یه شهرو انتخاب کرد و کل سطرهایی که زیرش میاد مربوط به همون شهر باشه؟
    امیدوارم منظورمو به اساتید محترم رسونده باشم. ممنون میشم اگه بهم کمک کنید

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    من یه فایل اکسل دارم که حدود 4000 سطر و 40 تا ستون داره. مثلا ستون اول اسم شهر میاد.
    چطوری میشه بدون اینکه از فیلتر استفاده بشه (منظورم با برنامه نویسی vba) بشه یه شهرو انتخاب کرد و کل سطرهایی که زیرش میاد مربوط به همون شهر باشه؟
    امیدوارم منظورمو به اساتید محترم رسونده باشم. ممنون میشم اگه بهم کمک کنید
    پیشنهاد من :

1- استفاده از فیلتر کردن
    2- استفاده از Pivot Table

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •