تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 312 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمی خواستم جوابت رو بدم ولی چون مطالبت رو سایر دوستان هم خوندن مجبور شدم
    اول اینکه من به هیچ عنوان روی قران حساب نمی کنم چون امکان تحریفش وجود داره و هیچ انسانی با هیچ علمی نمی تونه بگه تحریف نشده چون کسی 1380 سال عمر نکرده و مطالبش هم نه در سطح ماست و نه در سطح اعراب زمان جاهلیت و از همه مهمتر قران نوشته خدا که نیست نوشته پیامبر و سایر ((( انسان هاست()) و انسان هم جایز الخطا
    نمی خوام ذهنیت منفی ایجاد کنم ولی همیشه باید با چشم و گوش باز عمل کرد
    زمان اعراب جاهلیت هم فقط 17 نفر خوادن و نوشتن بلد بودن و دقیقا همین حرفای ما رو می زدن به امضای من دقت کنید
    دین به شما اجازه تفکر در دینتون رو نمیده خیلی کم هستن کسایی که به وجود خدا و یا تحریف شدن قران شک می کنن
    هر شکی مقدمه یک یقینه
    اگه ما در مورد نجس بودن سگ و حکم دروغین علما شک نمی کردیم که دیگه الان دستشون رو نمی شد
    بله من خیلی بیشتر از بعضی انسان های به ظاهر عالم می فهمم شکی هم ندارم بعضی ها انچنان غرق در ((( دین ))) شدن که دیگه حقیقت و هدف زندگی رو هم فراموش کردن تعصب جلوی اونها رو میگیره
    ما هم برای سنی ها حدیث داریم و هم برای شیعه ها
    هردوی این احادیث هم تایید شدن ولی کاملا تناقض دارن یا شیعه دروغ میگه یا سنی
    این نتیجه اعتماد به حدیثه تفرقه میان انسان ها, تحریف دین
    مگه شما از دوره جعل حدیث خبر ندارید؟ میگن فلان حدیث توی سه کتاب معتبر امده, از کجا معلوم که اون سه تا کتاب از کجا اوردن ؟ از کجا معلوم که اون حدیث ساخته دست حکمای غاصب نباشه؟

در مورد ارواح حرف های شما کاملا درسته نمیشه به اونا زیاد اعتماد کرد ولی هرچی باشه از حدیث معتبر تره
    سازمان ها و تشکلاتی توی امریکا و اروپا به وجود امدن که تخصصشون فقط در مورد ارتباط با ارواحه و همون طور که گفتم حتی از ارواح پزشک هم کمک می گیرن مهم نیست که جن میاد یا روح مهم اینه که ((( کمک))) می کنه چه در مورد مسائل دینی و چه در مورد مسائل دنیوی

قران که سهله بقیه رو هم رد می کنم
    من انسانم دارای قدرت تفکر , دارای چشم و گوش باز, دارای ((( عقلی به مراتب بالاتر از اعراب جاهل))) کاملا واضحه که خدا در دنیای دیگه با پول و سیخ داغ ادم رو شکنجه نمی کنه یکم فکر کن ببین میشه که روح رو با اتش شکنجه کنن؟؟؟!!!!!
    اصلا با عقل و علم جور در میان؟!!!
    شاید من و شما این حرفارو بفهمیم ولی زمان پیامبر کسی حالیش نمی شده همه چیز با (((((((((( مثال ))))))) به مردم معرفی می شده
    اصراری نیست که حرفامون رو به کرسی بنشونیم ولی باید اندکی در مورد دینمون هم تحقیق کنیم
    مشکل ما همینه 70000000 نفر انسان عقل دین شرف زندگی و همه چیزشون رو دادن دست علما
    بر فرض اگه این بین یک فتوا اشتباه صادر بشه همه ما بدبخت میشیم
    خدا به شما مغز نداده که نخواید ازش استفاده کنید و بگید این کار علماست
    اصلا علما برون فکنی رو قبول ندارن باور ندارید می تونید بپرسید این یک نمونش!

در مورد اون جنگیر هم فکر کنم حق با شماست ولی در کل نمی فهمم مخالفت علما با متافیزیک چیه؟ اگه شما می دونید خوب بگید تا من هم بفهمم

در مورد عکس هم هیچ اشکالی نداره اگه کسی اینقدر تسخیر شیطان شده می تونه منو طلسم کنه
    ولی حداقل تونستم کاری کنم که یک بحث (((( عملی )))) رو شروع کنیم
    یکی برای همه همه برای یکی

خوب تو که میگی کسی 1380 سال عمر نکرده ، پس از کجا میگی زمان اعراب جاهلیت فقط 17 نفر خوندن و

نوشتن بلد بودن؟ اگه به اون اطمینان نداری ، به هیچ چیزی که با چشات ندیدی نباید اطمینان داشته باشی ...

من انسانم دارای قدرت تفکر , دارای چشم و گوش باز, دارای ((( عقلی به مراتب بالاتر از اعراب جاهل))) کاملا واضحه که خدا در دنیای دیگه با پول و سیخ داغ ادم رو شکنجه نمی کنه یکم فکر کن ببین میشه که روح رو با اتش شکنجه کنن؟؟؟!!!!!
    تو از کجا میدونی اون دنیا روح وجود داره؟ مگه نمیشه دوباره به اون جسم داد؟ در ضمن جواب سوال منو ندادی ،

تو که با چشم خودت ندیدی ، پس چرا داری روی یه چیز اصرار میکنی؟ تو که ندیدی اون جا روحه یا جسم ، تو

که ندیدی اون جا چه طوری شکنجه میکنن ، پس چرا داری واسه خودت حرف میزنی؟ ( طبق عقیده ای که خودت

داری ، تا چیزی رو ندیدی نباید باور کرد ، مگه نه؟ )

اصلا علما برون فکنی رو قبول ندارن باور ندارید می تونید بپرسید این یک نمونش!

فعلا که اعلم ترینشون ، آیه الله بهجت ، خودش تو کتابش ماجرای خارج شدن روح از بدنشو توضیح داده . تو هم اگه

باور نداری ، میتونی بری بپرسی

ولی در کل نمی فهمم مخالفت علما با متافیزیک چیه؟ اگه شما می دونید خوب بگید تا من هم بفهمم
    علما با متافیزیک مشکل ندارن ، علما با علمی که هیچ سودی نداشته باشه مشکل دارن ، همین متافیزیک در

خیلی از مواردش یه علمی هست که سودی برای طرف نداره ، مثلا بلند شدن از زمین ؛ به چه دردی میخوره؟

خوب به جای این که طرف بشینه این همه خودش رو بکشه تا یه متر بیاد رو هوا ، میتونه خیلی کارای دیگه بکنه

در ضمن علما با علم متافیزیک مشکل ندارن با اون چیزی مشکل دارن که مرتاضای هندی و یه مشت آدم کافر

دارن انجامش میدن مثل ریاضت کشیدن. البته اگه با همونم مخالفت کنن ، بازم حق با اوناست ، شما کجا شنیدی

حضرت علی بشینه مدیتیشن کنه؟ میرفته هر روز میشست هی میگفته اوم اوم؟

ولی بازم تا اون جایی که من پرسیدم ، متافیزیک هیچ ایرادی نداره ، اگه کاهایی که توش انجام میشه مشکل

شرعی نداشته باشه ... حالا شما از کجا میگی مخالفن ، من نمیدونم. من خودم پرسیدم ، و گفتن که هیچ

مشکلی نداره ، ولی این مسائل رو از هر کسی نباید پرسید . همین آقای بهجت ، هم احضار جن رو جایز دونسته

( با شرایطش ) و هم انرژی درمانی و این جوز چیزا ...

در مورد عکس هم هیچ اشکالی نداره اگه کسی اینقدر تسخیر شیطان شده می تونه منو طلسم کنه
    ولی حداقل تونستم کاری کنم که یک بحث (((( عملی )))) رو شروع کنیم
    یکی برای همه همه برای یکی
    قبلا هم گفتم که این که عکس رو نذارید من نگفتم ، خیلی ها میگن ، نمونش همون ادمین سایت ارواح که یکی

توش تاپیک گذشت که هر کسی یه عکس از خودش بذاره که همه اعتراض کردن و خودشم گفت که امکان جادوی

سیاه وجود داره و اون تاپیک رو حذف کردن . یادت نیست؟ منم چون اطلاعات زیادی در مورد جادوی سیاه ندارم ،

چیز زیادی نمیگم.

در ضمن تو اگه این عقیده رو داری که چیزی رو که از وجودش مطمئن نشدی ، باورش نکنی ، همین الان باید تمام

حرفای خیلی ها رو رد کنی ، مثلا این که تو اگه پرواز جسمی نکرده باشی ، نباید مطمئن باشی که همچین چیزی

وجود داره ، تو اگه تله کینزی نکرده باشی ، نباید وجود همچین قدرتی رو باور داشته باشی و هزار تا چیز دیگه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

بله
    من به حرف های خودم هم شک دارم
    اون عالمی که شما معرفی کردید قبول دارم ولی بقیه چی مگه اینها عالم نیستن پس چرا یکی قبول می کنه و دیگری نه؟

خوب تو که میگی کسی 1380 سال عمر نکرده ، پس از کجا میگی زمان اعراب جاهلیت فقط 17 نفر خوندن و

نوشتن بلد بودن؟ اگه به اون اطمینان نداری ، به هیچ چیزی که با چشات ندیدی نباید اطمینان داشته باشی ...
    ببین تو خودت هم دچار دوگانگی شدی
    از یک طرف کتاب دینی و احادیث رو قبول داری و از طرف دیگه وقتی یک جمله از اونا رو برات میارم رد می کنی
    بالاخرخ کدوم طرفی هستی
    17 نفر رو توی کتاب دینی معرفی کرده
    کتاب دینی هم طبق معمول از روی احادیث یا هر منبع جعلی دیگه اعلام کرده
    پس
    ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببین تو خودت هم دچار دوگانگی شدی
    از یک طرف کتاب دینی و احادیث رو قبول داری و از طرف دیگه وقتی یک جمله از اونا رو برات میارم رد می کنی
    بالاخرخ کدوم طرفی هستی
    17 نفر رو توی کتاب دینی معرفی کرده
    کتاب دینی هم طبق معمول از روی احادیث یا هر منبع جعلی دیگه اعلام کرده
    پس
    ....
    من دچار دوگانگی نشدم ، من حرف خودت رو ، رد کردم ، اگه تو قرآن رو قبول نداری و ندیدی که کی نوشته ، پس

این هیوده نفرم نباید قبول داشته باشی ، مگه نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

بله
    این 17 نفر رو هم قبول ندارم
    چون روایت حدیثه
    و حدیث هم احتمال زیاد جعلیه

می خوام با حدیث یکم سربه سرتون بذارم
    یک لحظه تفکر برابر یک سال عبادت است
    خوب از فردا من شروع می کنم به تفکر و عبادت نمی کنم
    یا مثلا هرکس یک روز روزه بگیرد برابر ثواب 70 سال عبادت نزد خداوند پاداش دارد
    پس من به جای 70 سال عبادت یک روز روزه میگیرم!!!

این حدیث ها و این ایات قران همه مثال هستن چرا قبول نمی کنید
    اگه یک نفر بین شما پیدا بشه که دو دو تا چهار تا کنه می بینید چطور راحت به تناقض می رسید؟!!
    باید هدف و حقیقت حدیث و ایه قران رو درک کنید

پایان بحث........
    ادامه در پیغام خصوصی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یه مثال برات میزنم: ما توی ریاضی همیشه میگیم وقتی فلان عدد به بینهایت میل میکنه اما هیچ وقت بینهایت مطلق رو در نظر نمیگیریم چون معنی نداره.به عقیده ی من تنها وجود جاودان خداست و همون طور که در قرآن اومده خدا جهان رو با حسابگری آفریده و اگه فکرش رو هم بکنی پیوستن به خدا نه تنها مردن نیست بلکه جاودان شدن هم هست....به هرحال چون من اطمینان کامل ندارم عقیده ی تو هم برام خیلی محترمه.فکر نمیکنم هیچ کدوم از این دو عقیده مسیر زندگی ما رو تغییر بده.مهم اینه که پایه های عقاید در ما یکی هست! این میلاد جان هم تقصیری نداره ! ممکنه این سردرگمی برای هر فردی پیش بیاد ولی اگه یکی با دلایل منطقی چیزی رو انکار کنه در این صورت اشتباه بزرگی کرده.من خیلی بحث شما رو نکردم و به خاطر کنکور هم کلاً کم میام اینترنت ولی به هر صورت امیدوارم به نتیجه ی خوبی برسید. اگه احیاناً کاری داشتی پیغام خصوصی بذار.
    ولی همونطور که می دونی روح ما از خداست پس می تونیم مثل اون جاودان باشیم و همچنین علم ریاضی مختص این جهان فعلیه و بس فکر نمی کنم که بتونیم در مورد روح و خدا استفاده کنیم .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این جمله رو کی گفته؟! این جمله تنها شاید در مورد انسانهایی که خودشون رو پاک نگه میدارند یا پاک میکنند گفته شده و نه هر انسان گناهکاری مثل من و خیلیهای دیگه...
    این رو خود خدا گفته و مختص هیچ شخص خاصی نیست برای همه است . چون این جمله به فرد می گه که تو جانشین خدایی پس نباید به گناه آلوده بشی و ....

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    موضوع تایپیک رو کلا عوض کردین !!
    لطفا بحث های که در مورد این تایپیک نیست رو جای دیگه بگوید. اصلا بحثهای این تایپیک در مورد این چیزها نیست که شما می گوید . لطفا صفحات اولیه رو مطالعه کنید .
    فکر کنم به همین دلیل دیگه دوستانی چون مرسدس و علیرضا و ذولقرنین و غیره نمی ایند .
    دوست گرامی و قدیمی ، نمی دونم برداشت شما از علوم ماورا چیه ، حتما که این علوم نباید واسه پرواز روح و طی الارض و ... باشه ، شما هدف رو گم کردین ، هدف همه ی این علم چیه ؟ حالا بده ما داریم اون هدف رو از یه طریق دیگه نشون می دیم؟
    در ضمن غیبت دوستانی که فرمودین خیلی قبل تر از این بحثا پیش اومد لطفا قبل از پست زدن کم مشاهده رو چاشنی قرار بدین .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

هنوز كسي مطمئن نيست كه اون روحه يا جن
    ولي هرچي هست به ادمي كمك كرده و مي كنه
    تو كشور ما سطح علمي مردم در رابطه با ارواح پايينه ولي در اروپا سازمان هايي هست كه شهرت جهاني دارن
    مي توني سرچ كني

در ضمن گفتم كه يكي براي همه
    ايجا كسي عرضه جادوگري نداره اگه هم داره فداي سرم
    اروپایی ها خیلی کارا می کنن . دلیل نمیشه که هر کاری اونا می کنن عین راستی و درستی و حق باشه . شما به نظر میاد انسان تقلید گرایی باشی . فکر هم نمی کنم که اون قدر علم انسان کم شده باشه که بخواد برای عمل های جراحی از یه روح استفاده کنه ( دلیل های محکم تری بیارید )

بعدشم اگه شما فکر می کنید کسی همچین عرضه ای نداره پس در خیال خودتون بمانید . شاید یه تلنگر خوب شما رو درست و حسابی به فکر واداشت .

من که فکر می کنم این علوم کم کم داره لوث میشه و همچنین تحریف و تقلید .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

انسانها كه فعلا تو كف اين بهشت برين منوندن معلوم نيست واقعيت داشته باشه يا نه
    فعلا كه روي زمين جهنم حكم فرماست تا وعده سر خرمن بهشت
    دوست گرامی آن چه شرط بلاغ بود با شما گفتیم شما خواه پند گیر خواه .....
    یه روایت بسیار قشنگ هست که خیلی برای من جالبه ( هر کی فکر می کنه جعلیه واسه خودش فکر کنه همه جا جار نزنه ) :
    یه روز یه نفر پیش یکی از امام ها رفت و گفت من می گم دنیای دیگه و بهشت و جهنمی در کار نیست . امام هم گفت خوب باشه ولی بذار من هم یه چیزی بگم . امام گفت : من قبول می کنم که دنیای دیگه ای وجود نداره . خب حالا من که این همه نماز سر وقت می خونم و خوبی می کنم و .... و کسی که نماز نمی خونه و کار خوب انجام نمی ده و.... ، اگه یه زمانی یه دنیای دیگه ای هم بود کدوم سود می کنه ؟ مرد میگه خب تو .
    البته من داستان رو دقیق نگفتم ولی مضمون رو رسوندم آقا میلاد امیدوارم که این آخرین پستی باشه که با شما می زنم . ببین شما اگه می گی این دنیا جهنمه من بهت می گم اون دنیا هم با این حساب برات جهنمه . اگه خاطر خواهه جهنمی خب به سلامتی راه جهنم رو پیش گرفتی بفرما و خوش آمدی . ما رو بخیر و شما رو به سلامت . شما برو با عشق و صفای نقد دنیا حال کن ما هم به همون نسیه ی شیرین می چسبیم . ولی هیچ وقت سعی نکن کسی رو از اون نسیه دور کنی چون بعدا بد جور ضربه می خوری .
    شما اگه یه دور برهان عدل رو بخونی می بینی که این دنیا همینطوری هم الکی نیست . ببین عزیز من کسی میاد تمام خونواده ی تو رو قتل عام می کنه . به نظرت حکمش تو این دنیا چیه ؟ یه اعدام ساده . خب که چی ؟ اون 10 نفر رو کشت ولی فقط خودش که یه نفر بود مرد . فکر نمی کنی نمیشه جزای همه ی کارا رو تو این دنیا ببینیم ؟ پس یه همچون دنیایی لازمه . خب شما مثل اینکه جهنم رو خیلی بیشتر می پسندی ، حیف که اهلش نیستی که بگم این دنیا هم همچین جهنم نیست بلکه با فکر ما میشه تبدیل به بهشت بشه .
    دیگه نه لازم می دونم و نه شما رو قابل ارزش می دونم که بهتون پاسخ بدم .
    خیلی خیلی خوش اومدین تشریفتون رو به جهنم ببرید سلام همه ی ما رو هم برسونید به هم بستراتون . خدا نگهدار

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان کسی هست که بدونه چطور می تونم انرژی ها را ببینم
    از دیدن هاله شروع کنید به نظر من جواب میده البته خودم خیلی در دیدن هاله پیشرفت نکردم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •