نمی خواستم جوابت رو بدم ولی چون مطالبت رو سایر دوستان هم خوندن مجبور شدم
اول اینکه من به هیچ عنوان روی قران حساب نمی کنم چون امکان تحریفش وجود داره و هیچ انسانی با هیچ علمی نمی تونه بگه تحریف نشده چون کسی 1380 سال عمر نکرده و مطالبش هم نه در سطح ماست و نه در سطح اعراب زمان جاهلیت و از همه مهمتر قران نوشته خدا که نیست نوشته پیامبر و سایر ((( انسان هاست()) و انسان هم جایز الخطا
نمی خوام ذهنیت منفی ایجاد کنم ولی همیشه باید با چشم و گوش باز عمل کرد
زمان اعراب جاهلیت هم فقط 17 نفر خوادن و نوشتن بلد بودن و دقیقا همین حرفای ما رو می زدن به امضای من دقت کنید
دین به شما اجازه تفکر در دینتون رو نمیده خیلی کم هستن کسایی که به وجود خدا و یا تحریف شدن قران شک می کنن
هر شکی مقدمه یک یقینه
اگه ما در مورد نجس بودن سگ و حکم دروغین علما شک نمی کردیم که دیگه الان دستشون رو نمی شد
بله من خیلی بیشتر از بعضی انسان های به ظاهر عالم می فهمم شکی هم ندارم بعضی ها انچنان غرق در ((( دین ))) شدن که دیگه حقیقت و هدف زندگی رو هم فراموش کردن تعصب جلوی اونها رو میگیره
ما هم برای سنی ها حدیث داریم و هم برای شیعه ها
هردوی این احادیث هم تایید شدن ولی کاملا تناقض دارن یا شیعه دروغ میگه یا سنی
این نتیجه اعتماد به حدیثه تفرقه میان انسان ها, تحریف دین
مگه شما از دوره جعل حدیث خبر ندارید؟ میگن فلان حدیث توی سه کتاب معتبر امده, از کجا معلوم که اون سه تا کتاب از کجا اوردن ؟ از کجا معلوم که اون حدیث ساخته دست حکمای غاصب نباشه؟
در مورد ارواح حرف های شما کاملا درسته نمیشه به اونا زیاد اعتماد کرد ولی هرچی باشه از حدیث معتبر تره
سازمان ها و تشکلاتی توی امریکا و اروپا به وجود امدن که تخصصشون فقط در مورد ارتباط با ارواحه و همون طور که گفتم حتی از ارواح پزشک هم کمک می گیرن مهم نیست که جن میاد یا روح مهم اینه که ((( کمک))) می کنه چه در مورد مسائل دینی و چه در مورد مسائل دنیوی
قران که سهله بقیه رو هم رد می کنم
من انسانم دارای قدرت تفکر , دارای چشم و گوش باز, دارای ((( عقلی به مراتب بالاتر از اعراب جاهل))) کاملا واضحه که خدا در دنیای دیگه با پول و سیخ داغ ادم رو شکنجه نمی کنه یکم فکر کن ببین میشه که روح رو با اتش شکنجه کنن؟؟؟!!!!!
اصلا با عقل و علم جور در میان؟!!!
شاید من و شما این حرفارو بفهمیم ولی زمان پیامبر کسی حالیش نمی شده همه چیز با (((((((((( مثال ))))))) به مردم معرفی می شده
اصراری نیست که حرفامون رو به کرسی بنشونیم ولی باید اندکی در مورد دینمون هم تحقیق کنیم
مشکل ما همینه 70000000 نفر انسان عقل دین شرف زندگی و همه چیزشون رو دادن دست علما
بر فرض اگه این بین یک فتوا اشتباه صادر بشه همه ما بدبخت میشیم
خدا به شما مغز نداده که نخواید ازش استفاده کنید و بگید این کار علماست
اصلا علما برون فکنی رو قبول ندارن باور ندارید می تونید بپرسید این یک نمونش!
در مورد اون جنگیر هم فکر کنم حق با شماست ولی در کل نمی فهمم مخالفت علما با متافیزیک چیه؟ اگه شما می دونید خوب بگید تا من هم بفهمم
در مورد عکس هم هیچ اشکالی نداره اگه کسی اینقدر تسخیر شیطان شده می تونه منو طلسم کنه
ولی حداقل تونستم کاری کنم که یک بحث (((( عملی )))) رو شروع کنیم
یکی برای همه همه برای یکی
خوب تو که میگی کسی 1380 سال عمر نکرده ، پس از کجا میگی زمان اعراب جاهلیت فقط 17 نفر خوندن و
نوشتن بلد بودن؟ اگه به اون اطمینان نداری ، به هیچ چیزی که با چشات ندیدی نباید اطمینان داشته باشی ...
تو از کجا میدونی اون دنیا روح وجود داره؟ مگه نمیشه دوباره به اون جسم داد؟ در ضمن جواب سوال منو ندادی ،من انسانم دارای قدرت تفکر , دارای چشم و گوش باز, دارای ((( عقلی به مراتب بالاتر از اعراب جاهل))) کاملا واضحه که خدا در دنیای دیگه با پول و سیخ داغ ادم رو شکنجه نمی کنه یکم فکر کن ببین میشه که روح رو با اتش شکنجه کنن؟؟؟!!!!!
تو که با چشم خودت ندیدی ، پس چرا داری روی یه چیز اصرار میکنی؟ تو که ندیدی اون جا روحه یا جسم ، تو
که ندیدی اون جا چه طوری شکنجه میکنن ، پس چرا داری واسه خودت حرف میزنی؟ ( طبق عقیده ای که خودت
داری ، تا چیزی رو ندیدی نباید باور کرد ، مگه نه؟ )
اصلا علما برون فکنی رو قبول ندارن باور ندارید می تونید بپرسید این یک نمونش!
فعلا که اعلم ترینشون ، آیه الله بهجت ، خودش تو کتابش ماجرای خارج شدن روح از بدنشو توضیح داده . تو هم اگه
باور نداری ، میتونی بری بپرسی
علما با متافیزیک مشکل ندارن ، علما با علمی که هیچ سودی نداشته باشه مشکل دارن ، همین متافیزیک درولی در کل نمی فهمم مخالفت علما با متافیزیک چیه؟ اگه شما می دونید خوب بگید تا من هم بفهمم
خیلی از مواردش یه علمی هست که سودی برای طرف نداره ، مثلا بلند شدن از زمین ؛ به چه دردی میخوره؟
خوب به جای این که طرف بشینه این همه خودش رو بکشه تا یه متر بیاد رو هوا ، میتونه خیلی کارای دیگه بکنه
در ضمن علما با علم متافیزیک مشکل ندارن با اون چیزی مشکل دارن که مرتاضای هندی و یه مشت آدم کافر
دارن انجامش میدن مثل ریاضت کشیدن. البته اگه با همونم مخالفت کنن ، بازم حق با اوناست ، شما کجا شنیدی
حضرت علی بشینه مدیتیشن کنه؟ میرفته هر روز میشست هی میگفته اوم اوم؟
ولی بازم تا اون جایی که من پرسیدم ، متافیزیک هیچ ایرادی نداره ، اگه کاهایی که توش انجام میشه مشکل
شرعی نداشته باشه ... حالا شما از کجا میگی مخالفن ، من نمیدونم. من خودم پرسیدم ، و گفتن که هیچ
مشکلی نداره ، ولی این مسائل رو از هر کسی نباید پرسید . همین آقای بهجت ، هم احضار جن رو جایز دونسته
( با شرایطش ) و هم انرژی درمانی و این جوز چیزا ...
قبلا هم گفتم که این که عکس رو نذارید من نگفتم ، خیلی ها میگن ، نمونش همون ادمین سایت ارواح که یکیدر مورد عکس هم هیچ اشکالی نداره اگه کسی اینقدر تسخیر شیطان شده می تونه منو طلسم کنه
ولی حداقل تونستم کاری کنم که یک بحث (((( عملی )))) رو شروع کنیم
یکی برای همه همه برای یکی
توش تاپیک گذشت که هر کسی یه عکس از خودش بذاره که همه اعتراض کردن و خودشم گفت که امکان جادوی
سیاه وجود داره و اون تاپیک رو حذف کردن . یادت نیست؟ منم چون اطلاعات زیادی در مورد جادوی سیاه ندارم ،
چیز زیادی نمیگم.
در ضمن تو اگه این عقیده رو داری که چیزی رو که از وجودش مطمئن نشدی ، باورش نکنی ، همین الان باید تمام
حرفای خیلی ها رو رد کنی ، مثلا این که تو اگه پرواز جسمی نکرده باشی ، نباید مطمئن باشی که همچین چیزی
وجود داره ، تو اگه تله کینزی نکرده باشی ، نباید وجود همچین قدرتی رو باور داشته باشی و هزار تا چیز دیگه...