عزیزم نقشه ها همشون روی phone memoy نصب شده اند اگه منظورت نقشه ی ایزان هست که باید بری تو این لینک
مراحلش رو طی کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم نقشه ها همشون روی phone memoy نصب شده اند اگه منظورت نقشه ی ایزان هست که باید بری تو این لینک
مراحلش رو طی کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین کجای فون مموریی نقشه ها؟؟؟من مموری کارتمو عوض کردم...کردم 2 گیگ...حالا میرم تو قسمت نقشه ها حتی نقشه ی دبی هم نیست...کمک کنیدددددددد...
فکر کنم باید دوباره با مپ لودر نقشه ها رو بریزید...
1)سری برنامه هایی که به N95 می خورن S60v3 هستن(سری 60 - ورژن سوم)و همه ی برنامه های سری 60 به N95 نمی خورن...
2)بله میشه!
نهنوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...کشوش در کل مشکل خاصی نداره
!میشه خیلی راحت باهاش کار کرد.شما کشوی D900i رو در نظر بگیر(خداییش مشکلی نداره)N95 خیلی بهتر و راحت تره...
جواب نمیدید نه؟
![]()
سلام من اولین بار هکه دارم یه چیزی ارسال می کنم
شما می تونین مطالب کاملی رو از وب زیر بدست بیارین.
وارد سایت شده n95را سرچ کنید آن را باز کنید ودر بالای جدول معرفی روی بررسی تخصصی کلیک کنید تا بازشدن کامل کمی طول می کشه ولی ته هر چی اطلاعات کامل رو می تونین از این مشاهده کنید
عکس هاش هم به عکس های شما گفته هرررررررررررررررررررررررر ری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مهدی اولا که خوش اومدی
ثانیا که ما خودمون از اولین کسایی بودیم که به این سایت سر میزدیم و برا همین خیلی قبلتر از شما این سایت رو میشناختیم در ضمن بازم ممنون که خواستین کمک کنین
ثالثا ما که اینجا عکس واسه خوشگلی نمیزاریم همه عکسها یا صحبتهای ما بر سر راهنمایی و استفاده کردن دوستان میباشد و همچنین ادب میگه که برا اولین بار که دارین پست میدین حداقل پست معنی داری بدین نه اینکه هر..............
این سایت gsm.ir که دوروزه راه افتاده اوایل همش سوتی بود و سوژه خنده ما الان یه کم بهتر شده ولی مطالبش عینا کپی و ترجمه از سایتهای دیگه س. و جالب اینه که یه ذکر منبع هم نمیکنن یعنی کپی رایت کیلو چند... خودشون تولید ندارن از مطالب اینو اون استفاده میکنن.
Last edited by M.etallic.A; 17-12-2007 at 18:57.
چه خبره بابا!!!توو اولین پست داری طرفو موعظه می کنی؟بذار ورود کنه لااقل
...
I´m sure you know that there is a new firmware version 20.0.015 for the Nokia N95-1, also known as the classic N95. Today I´ve downloaded this new version and now I´ll bring a little review to you.
The changelog of v20.0.015:As you can see there are some very good updates.
- New camera software
- Long press on camera button launches camera if shutter is open
- New My Nokia SMS tips and mobile web portal system
- Demand paging with about 30 MB free RAM after booting.
- Search 4.0 integration on standby screen.
- N-Gage game previews (FIFA, Asphalt) and portal/shortcut to upcoming N-Gage client
- Nokia Music Store client
- Keypress bug gone
- Music player has a new visualisation
- Videos usable as ringtones
Now you will never get a failure message when you open too much applications, the new firmware enables demand paging!
Almost 30Mb of free RAM after boot up!
The new N-Gage platform is also included:
with 2 demo-games “Fifa 07″ and “Asphalt 3″:
Fifa 07 for the soccer-fans among us:
The music player menu is in a new order…
The music player itself is in a totally new design:
the music player got one new visualization called “circles”:
This is how it looks:
finally there is the new version of “Maps” included…
The new camera software makes taking pictures much faster…
and got an update, known from the N82, the raster:
last but not least, the speed of the camera with the new firmware
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)