تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 3195 اولاول ... 1341842242302312322332342352362372382442843347341234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

مدل pal بهتره یا ntsc .؟
    یچیزه دیگه .شاید بگین چه گیری دادم به این سایت پرتو . ولی من هنوز موفق نشدم چیزی از این پرتو بخرم. آخه من فرم پر کردم ولی به من زنگ نزدن . من چطور میتونم پول واریز کنم در حالی که نمی دونم هزینه پست چقدر !!!!!!!! خواهشا راهنمایی کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirala7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    توی Pick up گیتارم

پيش فرض

مدل pal یه کم بهتره چون بازی ها روش زودتر منتشر می شن تا uc و j
    این سایت parto هم خوب خودت بهشون زنگ بزن ببین اوضاع از چه قراره!!!

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

ببخشین اگه کسی روی مادربرد کنسول از پشت یک سرد کن گازی ببینه به معنی اینه که اون مادربرد فالکونه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

عزیزان نمامی Xbox 360 ها آداپتور دارن ؟
    روی آداپتور من نوشته 175 وات و روی کنسولم هم نوشته 203 وات کنسولم هم از اون جدیدهاست می خواستم یکمی در موردش توضیح بدین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

مدل pal بهتره یا ntsc .؟
    یچیزه دیگه .شاید بگین چه گیری دادم به این سایت پرتو . ولی من هنوز موفق نشدم چیزی از این پرتو بخرم. آخه من فرم پر کردم ولی به من زنگ نزدن . من چطور میتونم پول واریز کنم در حالی که نمی دونم هزینه پست چقدر !!!!!!!! خواهشا راهنمایی کنین.
    در مورد مدلهای X360 باید بگم که دیگه فرق زیادی با هم ندارن چون الان اکثر بازیهایی که منتشر میشن از ریجن Free پشتیبانی میکنن (یعنی بازی برای تمام ریجن ها هست) که قراره تمام بازیها از این ریجن پشتیبانی کنن، ولی در کل از تمام ریجن ها بهتر و به صرفه تر همون ریجن PAL هست...!
    در مورد سایت پرتو هم که ما نفهمیدیم شما ازش چیزی خریدی یا نه (چون یه بار گفتی ازش خرید کردی ولی بعدش گفتی خریدمو لغو کردم)
    در هر صورت اگه ازش چیزی خریدی تا پول به حسابشون واریز نکنی به شما هیچ سرویسی نمیدن!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

ببخشین اگه کسی روی مادربرد کنسول از پشت یک سرد کن گازی ببینه به معنی اینه که اون مادربرد فالکونه ؟
    دوست عزیز شما از روزی که X360 گرفتی 50 تا پست دادی که ببینی مادربوردت فالکونه یا نه...!
    به موارد زیر یه نگاهی بنداز تا مطمئن بشی:

روش تشخیص مادربوردهای Falcon: اولین مرحله بررسی مدل 360 از روی خود جعبه بدون باز کردن در آن هست. در سمت چپ جعبه (در صورتی که سمت اصلی رو به شما باشه) یک برچسب سفید رنگ توسط کارخانه چسبانده شده است که حاوی کد های شناسایی کنسول و مکان ساخت هست...

مدل Falcon دارای مشخصات زیر می باشد:
    1. Power Supply: 175W (این مشخصه به تنهایی می تونه تضمین کننده Falcon بودن کنسول باشه)
    2. Lot #: 0730 یا بالاتر از این مقدار
    3. TEAM: FDOU
    4. همچنین تاریخ ساخت کنسول نیز که با فشار دادن روی جعبه در مکان قرار داده شده قابل مشاهده است باید بعد از 24/8/2007 باشد.

اگر چنین مشخصاتی وجود داشته باشد کنسول شما 100% مدل Falcon هست. ولی در صورت تفاوت در یکسری از موارد بالا مثل LOT Num و TEAM باید موارد دیگر رو هم چک کرد:
    کنسول های که در کنار آنها چاپ شده TEAM: CSON یا چنانچه برق آداپتور کنسول نوشته شده باشد 203W (یا هر دوی این موارد) ممکن است Falcon یا Zephyr باشن. برای شناسایی دقیق در صورت برخورد با چنین وضعی، باید کنسول را از جعبه خارج کنید، آنرا برگردانید و با چراغ قوه به داخل کنسول از زیر نگاه کنین. (زیر جایی که درایو کنسول قرار دارد را نگاه کنین) اگر 3 تا inductor خوابیده مشاهده کنید در این صورت کنسول شما مدل Zephyr است ولی در صورتی که 2 تا inductor مشاهده کردید کنسول Falcon است.
    همچنین در مدل فالکون لوله مسی از روی heatsink که روی CPU قرار دارد حذف شده است. پس اگر در هنگام مشاهده درون کنسول از زیر چنین لوله مسی را وسط heatsink سمت راستی مشاهده کردید مطمئن باشین که کنسول شما فالکون نیست.
    درایو هایی که با این مادربرد عرضه شدن فقط شامل: benQ و Hitachi 79FL/79FK است.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوست عزیز شما از روزی که X360 گرفتی 50 تا پست دادی که ببینی مادربوردت فالکونه یا نه...!
    به موارد زیر یه نگاهی بنداز تا مطمئن بشی:

روش تشخیص مادربوردهای Falcon: اولین مرحله بررسی مدل 360 از روی خود جعبه بدون باز کردن در آن هست. در سمت چپ جعبه (در صورتی که سمت اصلی رو به شما باشه) یک برچسب سفید رنگ توسط کارخانه چسبانده شده است که حاوی کد های شناسایی کنسول و مکان ساخت هست...

مدل Falcon دارای مشخصات زیر می باشد:
    1. Power Supply: 175W (این مشخصه به تنهایی می تونه تضمین کننده Falcon بودن کنسول باشه)
    2. Lot #: 0730 یا بالاتر از این مقدار
    3. TEAM: FDOU
    4. همچنین تاریخ ساخت کنسول نیز که با فشار دادن روی جعبه در مکان قرار داده شده قابل مشاهده است باید بعد از 24/8/2007 باشد.

اگر چنین مشخصاتی وجود داشته باشد کنسول شما 100% مدل Falcon هست. ولی در صورت تفاوت در یکسری از موارد بالا مثل LOT Num و TEAM باید موارد دیگر رو هم چک کرد:
    کنسول های که در کنار آنها چاپ شده TEAM: CSON یا چنانچه برق آداپتور کنسول نوشته شده باشد 203W (یا هر دوی این موارد) ممکن است Falcon یا Zephyr باشن. برای شناسایی دقیق در صورت برخورد با چنین وضعی، باید کنسول را از جعبه خارج کنید، آنرا برگردانید و با چراغ قوه به داخل کنسول از زیر نگاه کنین. (زیر جایی که درایو کنسول قرار دارد را نگاه کنین) اگر 3 تا inductor خوابیده مشاهده کنید در این صورت کنسول شما مدل Zephyr است ولی در صورتی که 2 تا inductor مشاهده کردید کنسول Falcon است.
    همچنین در مدل فالکون لوله مسی از روی heatsink که روی CPU قرار دارد حذف شده است. پس اگر در هنگام مشاهده درون کنسول از زیر چنین لوله مسی را وسط heatsink سمت راستی مشاهده کردید مطمئن باشین که کنسول شما فالکون نیست.
    درایو هایی که با این مادربرد عرضه شدن فقط شامل: benQ و Hitachi 79FL/79FK است.
    دوست عزیز اولا بسیار بسیار از زحمت هایی که به خاطر وسواسیهای خودم به شما می دم معذرت می خوام اگه امکان داشته باشه به خاطر راحتی خیالم خواهشا راهنماییم کنین من طبق این دو عکس کنسولمو مقایسه کردم و دیدم که دو تا Inductor داره ( اگه اشتباه نکرده باشم ) و خازن یا همون استوانه ای شکل های پشت Inductor ها مثل Falcon شش تا هستند و نه هشتا ( که طبق عکس در Zephyr هشت تاست )
    و به نظر شما اگه اینطوری باشه فالکونه یا می تونه کنسولم با مشخصات زیر Launch (چون تا حالا عکس Launchرو ندیدم )هم باشه ؟
    Team CSON _ MFR Date : 2008-02-20
    روی کنسولم نوشته 203 وات اما با آداپتوری که تو قوطیش بود روی آداپتور نوشته 175 وات و کابل برق اول به آداپتور وصل می شه و بعد به کنسول

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

دوست عزیز اولا بسیار بسیار از زحمت هایی که به خاطر وسواسیهای خودم به شما می دم معذرت می خوام اگه امکان داشته باشه به خاطر راحتی خیالم خواهشا راهنماییم کنین من طبق این دو عکس کنسولمو مقایسه کردم و دیدم که دو تا Inductor داره ( اگه اشتباه نکرده باشم ) و خازن یا همون استوانه ای شکل های پشت Inductor ها مثل Falcon شش تا هستند و نه هشتا ( که طبق عکس در Zephyr هشت تاست )
    و به نظر شما اگه اینطوری باشه فالکونه یا می تونه کنسولم با مشخصات زیر Launch (چون تا حالا عکس Launchرو ندیدم )هم باشه ؟
    Team CSON _ MFR Date : 2008-02-20
    روی کنسولم نوشته 203 وات اما با آداپتوری که تو قوطیش بود روی آداپتور نوشته 175 وات و کابل برق اول به آداپتور وصل می شه و بعد به کنسول
    البته شما هم حق داری انقدر وسواس به خرج بدی...!
    به نظر من مادربورد کنسول شما Launch هست نه فالکون، چون 203W هست... (البته احتمال فالکون بودنش هم زیاده)
    بهتر نبود این اطلاعات رو قبل از خرید گیر میاوردی؟ (تو مادربوردهای فالکون 95% از مشکلات سه چراغه شدن حل شده)
    Last edited by X-Volt; 20-07-2008 at 09:42.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

نه عزیزم من حالا با استفاده از روش چراغ قوه ای که به من گفتین رفتم کنسولمو بررسی کردم و با توجه به شکل زیر دیدم که مادربرد کنسول من 200 درصد فالکونه چون حتی به اندازه ی یک مو هم با این شکل مادر برد فالکون فرقی نداره تازه اگه Launch باشه که خیلی تابلو هست اونوقت باید Inductor هاش ایستاده بودند در حالی که Inductor های برد کنسول من خوابیده هستند و در ضمن فالکون با Zephyr از لحاظ تعداد IC ها نیز با هم فرق دارند پس با توجه به این مقایسه ای که به من یاد دادین ( دستتون درد نکنه ) فهمیدم که برد من 200 درصد فالکونه راستی این جمله رو هم از فوروم ایکس باکس برداشتم :
    How to find a Falcon model 360 in stores:
    All consoles manufactured in 2008 (so far) are Falcon consoles. Even if the label says 203W with team CSON, you're getting a Falcon console with 175W PSU.

از این جمله هم معلومه که تمام کنسول هایی شبیه کنسول من که 203 وات هستند و از 2000 به بعد ساخته شدند و تیمشون CSON هست درست عین 175 واتی ها مادربردشون فالکونه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

نه عزیزم من حالا با استفاده از روش چراغ قوه ای که به من گفتین رفتم کنسولمو بررسی کردم و با توجه به شکل زیر دیدم که مادربرد کنسول من 200 درصد فالکونه چون حتی به اندازه ی یک مو هم با این شکل مادر برد فالکون فرقی نداره تازه اگه Launch باشه که خیلی تابلو هست اونوقت باید Inductor هاش ایستاده بودند در حالی که Inductor های برد کنسول من خوابیده هستند و در ضمن فالکون با Zephyr از لحاظ تعداد IC ها نیز با هم فرق دارند پس با توجه به این مقایسه ای که به من یاد دادین ( دستتون درد نکنه ) فهمیدم که برد من 200 درصد فالکونه راستی این جمله رو هم از فوروم ایکس باکس برداشتم :
    How to find a Falcon model 360 in stores:
    All consoles manufactured in 2008 (so far) are Falcon consoles. Even if the label says 203W with team CSON, you're getting a Falcon console with 175W PSU.
    از این جمله هم معلومه که تمام کنسول هایی شبیه کنسول من که 203 وات هستند و از 2000 به بعد ساخته شدند و تیمشون CSON هست درست عین 175 واتی ها مادربردشون فالکونه
    بالاخره این فالکون بودن مادربورد شما هم مشخص شد...
    Last edited by X-Volt; 20-07-2008 at 09:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •