تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2339 از 3017 اولاول ... 133918392239228923292335233623372338233923402341234223432349238924392839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,381 به 23,390 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتفاقا ای پی هام متغیر هستن همهشون برام میان حتی روی 2.185.5 که تک رقمیه هم همچین سرعتی میده ولی از داخل سرعت بالاست .
    اوه یعنی تک رقمی ها هم پوکیدن؟
    یعنی تو هم توی گروه avava هستی؟
    پس بگو چرا هر چی بهش میگم تست نمیزاره
    کم کم دارم به این نتیجه میرس گروه ما بهترین گروهه
    حالا تو اگر تونستی همین الان یه تست با تک رقمی ها بزار مقایسه کنیم اواوا که هر چی گفتیم نزاشت
    اینم تست داخلی که من زیاد بهش اعتقادی ندارم به همین خاطر کم میزارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sh@y@n; 20-04-2015 at 08:28.

2. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حالا تو اگر تونستی همین الان یه تست با تک رقمی ها بزار مقایسه کنیم اواوا که هر چی گفتیم نزاشت
    تک کانکشن تک رقمی ها پوکیده وگرنه از هر سروری بخام دانلود کنم چه داخل چه خارج سرعت رو کامل میده یعنی من با تمام ای پی ها فقط مشکل تک کانکشن دارم و چند کانکشن فول سرعته.شاید تو ساعت شبانه چون مال من بدون شبانس سرعت مشکلی نداشته باشه اما خوب توی اون ساعت تست نکردم .همه اینا مال روز بودن.

والا نمیدونم جریان این گروه چیه اصلا وجود خارجی داره یا نه که بعید میدونم همچین چیزی باشه .شاید مشکل سرعت بخاطر مرکز مخابراتی باشه وگرنه گروه معنی نمیده.

تست هم چشم هر وقت روی تک رقمی افتادم میزارم .چون از هر رنجی حداقل هفت هشت تا ای پی میاد باید بیس سی بار ریست کنم تا روی تک رقمی بیفته .به محض این که افتاد تست میزارم.

یه نگاه به این بنداز ببین مشکل از اینجا نیس ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تک کانکشن تک رقمی ها پوکیده وگرنه از هر سروری بخام دانلود کنم چه داخل چه خارج سرعت رو کامل میده یعنی من با تمام ای پی ها فقط مشکل تک کانکشن دارم و چند کانکشن فول سرعته.شاید تو ساعت شبانه چون مال من بدون شبانس سرعت مشکلی نداشته باشه اما خوب توی اون ساعت تست نکردم .همه اینا مال روز بودن.

والا نمیدونم جریان این گروه چیه اصلا وجود خارجی داره یا نه که بعید میدونم همچین چیزی باشه .شاید مشکل سرعت بخاطر مرکز مخابراتی باشه وگرنه گروه معنی نمیده.

تست هم چشم هر وقت روی تک رقمی افتادم میزارم .چون از هر رنجی حداقل هفت هشت تا ای پی میاد باید بیس سی بار ریست کنم تا روی تک رقمی بیفته .به محض این که افتاد تست میزارم.

یه نگاه به این بنداز ببین مشکل از اینجا نیس ؟

نه 10 مگ داشتم شبانه درسته نداره ولی در ساعات شبانه کیفیتش مثل بقیه سرویساس , البته برا من کلا از ساعت 2 به بعد یکمی کیفیت نت بهتر میشه مثلا پینگم چندتا کمتر میشه
    چرا گروه وجود داره پس اینی که هر عده خاصی روی یک رنج ایپی قفل شدن به نظرت چیه؟ حالا ما به این تقسیم بندی میگیم گروه
    خطت زیاد تعریفی نداره تا 8 مگ بیشتر نمیکشه نباید 10 مگ میخریدی 5 میخریدی بهتر بود اما این کیفیت خراب نت که میگی بخاطر خطت نیست بخاطر رنج ایپیته چون با 2 مگ هم همین مشکلو داشتی
    تک رقمی ها پینگشون چطوره با فرانکفورت و لندن؟ مثلا دیشب که تست گرفتی چند بودن؟ قبلا که خیلی پینگ خوبی داشتن

5. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نه 10 مگ داشتم شبانه درسته نداره ولی در ساعات شبانه کیفیتش مثل بقیه سرویساس , البته برا من کلا از ساعت 2 به بعد یکمی کیفیت نت بهتر میشه مثلا پینگم چندتا کمتر میشه
    چرا گروه وجود داره پس اینی که هر عده خاصی روی یک رنج ایپی قفل شدن به نظرت چیه؟ حالا ما به این تقسیم بندی میگیم گروه
    خطت زیاد تعریفی نداره تا 8 مگ بیشتر نمیکشه نباید 10 مگ میخریدی 5 میخریدی بهتر بود اما این کیفیت خراب نت که میگی بخاطر خطت نیست بخاطر رنج ایپیته چون با 2 مگ هم همین مشکلو داشتی
    تک رقمی ها پینگشون چطوره با فرانکفورت و لندن؟ مثلا دیشب که تست گرفتی چند بودن؟ قبلا که خیلی پینگ خوبی داشتن
    خودت داری میگی توی رنج خاص قفل شده ولی برای من که همه ای پی ها میان حتی 172 هم میاد چطور توی گروه هستم ؟ اگه تو گروهم پ چرا قفل نیست ؟

تک رقمی های 2.185 پینگشون مثل سابقه حداکثر 180 ، با 4.2.2.4 هم طرفای 130 ولی خوب با 37 تک رقمی هم پینگ بدی ندارم .مثلا این مال الانه با 37 :

شایان مودم مال 4 سال پیشه اگه عوضش کنم یه نو بخرم snr به بالای 25 میره ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خودت داری میگی توی رنج خاص قفل شده ولی برای من که همه ای پی ها میان حتی 172 هم میاد چطور توی گروه هستم ؟ اگه تو گروهم پ چرا قفل نیست ؟

تک رقمی های 2.185 پینگشون مثل سابقه حداکثر 180 ، با 4.2.2.4 هم طرفای 130 ولی خوب با 37 تک رقمی هم پینگ بدی ندارم .مثلا این مال الانه با 37 :

شایان مودم مال 4 سال پیشه اگه عوضش کنم یه نو بخرم snr به بالای 25 میره ؟
    بعضی گروه ها 37 و 5.223 دارن بعضی ها 5.233 دارن خود 2.185 ها از 2.185.0 شروع میشن تا 2.185.99 که اومدن اینا رو رنج بندی کردن هر رنجی رو دادن به یک گروه
    مثلا گروه ما هم 2.185 و 37 و 2.189 داره اما رنجشون با مال شما فرق داره مثلا 2.185.2x برا ما میاد که برا شما نمیاد
    مودم تاثیر زیادی توی کشش خط نداره مگر مودم های برودکام , اما همونجوری که گفتم تو مشکلی که داری از خطت نیست هر چند خطت هم زیاد جالب نیست
    اگر دوستات مودم دارن بگیر ازشون تست کن ببین بهتر میشه یا نه ولی به نظر من از مودم نیست
    هر موقع افتادی روی تک رقمی ها یه تست با فرانکفورت و لندن حتما بزار
    Last edited by sh@y@n; 20-04-2015 at 09:03.

8. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حذف شود ........

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینم تست داخلی که من زیاد بهش اعتقادی ندارم به همین خاطر کم میزارم
    از وقتی گفتی تست بزار برام این ای پی برام نیومده

11. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

هر کاری می کنم ورژن 9.3.1 کرک نمیشه و وقتی هم وارد برنامه میشم این ارور رو میده ! مشکل چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هر کاری می کنم ورژن 9.3.1 کرک نمیشه و وقتی هم وارد برنامه میشم این ارور رو میده ! مشکل چیه ؟

تو سایت های روسی برات میکردم ببینم نسخه کرک شدشو هست یا نه

14. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

تو سایت های روسی برات میکردم ببینم نسخه کرک شدشو هست یا نه
    یه دونه ای فرشاد نیستش جدیدا ! دیگه به نصف پهنای باند رضایت نمیده و داره تمام پهنای باند مخابرات رو میزنه به بدن ...

16. 2 کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •