میشه بگید من باید زنگ بزنم چی بگم ؟
بگم که No Interlive رو درست کنن؟؟
میشه بگید من باید زنگ بزنم چی بگم ؟
بگم که No Interlive رو درست کنن؟؟
دوست عزیز تماس که گرفتید بگید میخوام پروفایلم رو No Interlive بسته بشه براتون انجام میدن من خودم NO interlive 1 mb هستم پینگه ایرانیم 25-40 هست خارجی هم بالای 280 نمیره(البته هنوز نتا درست نشده مال من بعضی وقتا میره رو 400!)
نوید جان شما وضع نتت خیلی داغونه که با نواینترلیو رو 280 هم میری
**
باید به پشتیبانی زنگ بزنید و بگید که پینگ براتون مهم هست و گیم بازی می کنید و یگویید که لطفا رو نو اینترلیو بسته بشید.
تغییر دان استریم و برست بستگی به خودتون داره. برای خط های بدون نویز و مراکز قدرتمند رو 4 مگ هم عالی جواب مبده وگرنه رو 2 یا 1 مگ محدودش بگید بکنن که نتیجه بهتری بگیرید.
باشه وقتی این رو به اوپراتور می گید در حال پینگ گرفتن باشید ( با t-) چون گاهی حال ندارند تغییر بدهند و الکی می گند انجام شد ! ( برای من زیاد پیش اومده )
این در حالیه که وقتی ایت تغییر انجام میشه خط ریست میشه، قطع میشه و دوباره وصل میشه برای همین باید چند تا Destination net/host unreachable بگیرید به جای پینگ !
بعد وصل بشه. حواستون بشه که گول نخورید.
سلام
من 2 سال نیم هست با پارس آنلاین کار میکنم، نه میشه گفت خیلی راضیم نه خیلی ناراحت واسه اینکه حجم دزدیش رو همچنان ادامه میده و زرنگ بازیش تو قطع و وصل کردن هم که دیگه همه در جریان هستن
به نوعی سیاست شاتل رو دنبال میکنه، سرعت بالا در روز که حجمتون زودتر تموم شه و زودتر ترافیک بخرید، دیدم نمی صرفه وسط خرداد رفتم سراغ نامحدود با سرعت 128 که خوب اگرچه مثل محدود 256 که داشتم روی 4 مگ نبود ولی بازم برام خیلی خوب بود و با سرعت 130 میگرفت. 10 روز گذشت گفتن شما به سقف 20 گیگ رسیدین و محدود میشین روی سرعت واقعی 128 که همون 16 کیلوبایت باشه
گفتم چیکار کنم؟ گفت دوباره شارژ کن و دانلود هات رو بذار شب؟! گفتم واسه محدود شب رایگان بود، مگه واسه نامحدود هم شب رایگان میوفته و جزو اون 20 گیگ سقف حساب نمیشه که گفت نه!!! حالا دوباره شارژ کردم و دقیقا راس 10 روز دیدم سرعتم دوباره به گل نشسته! رفتم توی گزارش جمع زدم دیدم بعله آقا رسیدی به 20 گیگ! حالا اومدم توی DU Meter و Data Usage گوشیم میبینم از اون تاریخ گوشیم 1.45 گیگ و لپ تاپ 15 گیگ!
اختلاف اینحا 3.5 گیگ هست! خوب این کجاست؟؟؟من قبل از پارس، شاتل داشتم و درست از وقتی سیاست مصرف «عادلانه» رو شاتل پایه گذاشت اومدم بیرون چون شبانه سرعتم از دایل آپ هم کمتر بود
دزدی های پارس هم که تو این مدت جیبمو خالی کرده، حالا تصمیم گرفتم برم صبانت بگیرم (زیاد مطمئن نیستم!)، نظر شما چیه؟ بمونم پارس و برگردم به محدود یا برم طرح تابستون صبانت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یبار زنگ زدم بهشون که پینگمو درست کنن اونم یه تغییری تو پروفایلم داد یه DNS هم گفت گذاشتم ولی پینگ که میگیرم همون 240-300 هست
شما پینگتون چنده ؟
فکر نمی کنم DNS ارتباطی به پینگ داشته باشه
اصن چون گفتم پینگم بالاست گفت این DNS رو بذار ... همون موقع هم که گذاشتم تست گرفتم پینگم یه کم اومد پایین و ثابت شد
ولی امروز دوباره رفت بالا
یعنی با DNS پینگ اومد پایین!
دوباره رفت بالا؟
چرا!
واقعا پینگ پایین داشتن خیلی خوبه
خیلی تاثیر داره
دوستان چند تا تست از سرور های داخلی و خارجی میذارید لطفا من درخواست دادم گفتن هفته بعد وصل میشه
بفرما:
سرور تهران:
سرور فرانکفورت:
دوستان من پینگ خارجیم تو cmd الان که از سرور فرانکفورت پینگ گرفتم داد 350 ولی تست چیز دیگه ای نشون میده بعضی وقتا صبح که نت رو روشن میکنم پینگ 150 هست تو بازی ولی با همون ip چند ساعت دیگه پینگ میشه 400 کسی میدونه مشکل چیه؟ لطفا کمک کنید. ممنون.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)