تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2339 از 4751 اولاول ... 1339183922392289232923352336233723382339234023412342234323492389243928393339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,381 به 23,390 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه javad8033's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان اين شاتليها براي رضاي خدا اين سه گيگ رو ندادن حتما مي خوان يه فيلمي سر ملت پياده كنن لعنت به اينترنتي كه ما داريم ملت دارن با اينترنت چه كارهايي مي كنن ما لنگه سه گيگيم از ماست كه بر ماست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من میخوام از شاتل اینترنت پرسرعت بگیرم ، من قبلا از صبا می گرفتم و شرکت صبا مودم HUAWEI را به من پیشنهاد کرده بود از طرفی تو سایت شاتل به این مطلب بر خوردم که :

شرکت شاتل از چه مودم‌هایی برای ارایه‌ی خدمات +ADSL2 خود استفاده می‌كند؟
    مودم‌هایی که شاتل در حال حاضر برای ارایه‌ی خدمات اینترنت پرسرعت استفاده می‌كند عبارت‌است از:
    انواع مودم‌های Paradyne، Billion و 3com، که قابلیت ارایه‌ی سرویس +ADSL2 را دارند.

حالا این سوال را داشتم که آیا استفاده از مودم من مشکلی برای آینده به وجود میاره یا نه ؟
    نه اگر خودتون می توانید مشکلاتش رو حل کنید هیچ موردی پیش نمی یاد خود من قبلا و خیلی از کاربرها همین الان از Linksys که خیلی شاتل ازش بد میگه و میگه اصلا با تجهیزاتمون سازگار نیست دارند استفاده می کنند و هیچ مشکلی ندارند. ولی اگر خودتون کانفیگ کردن و .... رو بلد نیستید بهتره همین مودم زاکسل رو بگیرید که تو مناسبتها هم بهتون حجم اضافه تر میدن ولی خوب قیمت مودم 15 تومن از بازار گرونتره.

دوستان اين شاتليها براي رضاي خدا اين سه گيگ رو ندادن حتما مي خوان يه فيلمي سر ملت پياده كنن لعنت به اينترنتي كه ما داريم ملت دارن با اينترنت چه كارهايي مي كنن ما لنگه سه گيگيم از ماست كه بر ماست
    به صورت دستی کارشناسان فروش حجم ها رو اضافه می کند اگر تا آخر امشب اضافه نشد با بخش فروش شهرتون فردا تماس بگیرید.

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان شاتل واقعا گن زده به ریخت ما!
    بهشون میگم پینگم الان رو 1200 هست از یاهو میاد میگه مودم شما با سرعت خوبی آپ شده
    میگم سرعتم خوبه پینگم خرابه میگه مودم شما با سرعت خوبی آپ شده
    تازگی ها این راه dns پیدا کردن هم جواب نمیده
    من چی کار کنم
    تا 4 ماهه دیگه قرارداد داریم باهاشون

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

سلام
    من میخوام از شاتل اینترنت پرسرعت بگیرم ، من قبلا از صبا می گرفتم و شرکت صبا مودم HUAWEI را به من پیشنهاد کرده بود از طرفی تو سایت شاتل به این مطلب بر خوردم که :

شرکت شاتل از چه مودم‌هایی برای ارایه‌ی خدمات +ADSL2 خود استفاده می‌كند؟
    مودم‌هایی که شاتل در حال حاضر برای ارایه‌ی خدمات اینترنت پرسرعت استفاده می‌كند عبارت‌است از:
    انواع مودم‌های Paradyne، Billion و 3com، که قابلیت ارایه‌ی سرویس +ADSL2 را دارند.

حالا این سوال را داشتم که آیا استفاده از مودم من مشکلی برای آینده به وجود میاره یا نه ؟
    اینا کشکه آقا هر مودمی دوست داشتی بگیر
    سختیش هم همون کانفیگ اوله
    البته مثلا Linksys 120N که ما گرفتیم (که عالیه) طرف فقط اومد یک یوزر پسوورد زدو رفت! همه چیزش اتومات کانفیگ بود! حیف 5000تومن

6. این کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دیشب برای من سرعت خوب بود
    کل دریافتی ها رو زده:942427
    که کمه نسبت به شبای پیش ولی دیگه کاریش نمیشه کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

اخر برا من 3 گیگ اضافه کردند
    تاریخ شو زده 89/6/2 ساعت 9.25

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

نمی دونم چرا از وقتی 3 گیگ را اضافه کردند سرعت انقدر پایین اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بلاخره برای من هم اضافه کردن.

همانطور که گفتم دستی هست و به نوبت و مرکز به مرکز اضافه میکنند.

مثلا من یکی از سرویس هام را امروز ساعت 8:52 اضافه کردن یکی دیگه از سرویس هام را ساعت 10:45

-------------------------------------------------------------------------------

دوستان چقدر شما بدبین هستید؟؟؟

یکی میاد میگه من زود مصرف میکنم شاید پشیمون شدن پس گرفتن.
    یکی دیگه میگه این ها یک کلکی دارن و این 3 گیگ را الکی دادن.
    و......

باید بگم شاتل دفعه اولش نیست که این کار ها را میکنه.به هر مناسبتی بوده به کاربرهاش هدیه داده.کاری که ندیدم شرکتی انجام بده.
    من یک سرویس 12 ماهه دارم که باید 12 گیگ ترافیک داشته باشه اما با این ترافیک های اضافه شده الان داخل اکانتم 23 گیگ ترافیک دارم.

تنها مشکل شاتل فعلا همان دانلود شبانه هست.که راحت با یک چیز پی ان حل میشه.البته مطمئنم باشید این محدودیت از طرف شاتل هست اما اصل قضیه از جای دیگه آب میخوره و خود شاتل هم فکر نکنم با این کار موافق باشه چون مشتری هاش را از دست میده.
    البته بعضی دوستان هم مشکل پینگ دارن که چون خود من باهاش مشکلی نداشتم نظری در رابطه باهاش نمیتونم بدم.

بک سری دیگه از دوستان هم که از سرعت پایین ناراضی هستن این ناراضی بودنشون کاذب هست مثلا طرف فرار دادش 128 هست خطش چند وقت روی 512 بسته شده بوده و باسرعت 60 دانلود میکرده حالا که سرعتش به حالت اصلی یعنی 16 برگشته میاد زمین و زمان را فحش میده و میگه این شاتل دزده و.... واقعا این جاست که آدم نمیدونه چی بگه .....
    Last edited by choory; 24-08-2010 at 10:56.

11. 4 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

باید بگم شاتل دفعه اولش نیست که این کار ها را میکنه.به هر مناسبتی بوده به کاربرهاش هدیه داده.کاری که ندیدم شرکتی انجام بده.
    تنها مشکل شاتل فعلا همان دانلود شبانه هست.که راحت با یک چیز پی ان حل میشه.البته مطمئنم باشید این محدودیت از طرف شاتل هست اما اصل قضیه از جای دیگه آب میخوره و خود شاتل هم فکر نکنم با این کار موافق باشه چون مشتری هاش را از دست میده.
    بک سری دیگه از دوستان هم که از سرعت پایین ناراضی هستن این ناراضی بودنشون کاذب هست مثلا طرف فرار دادش 128 هست خطش چند وقت روی 512 بسته شده بوده و باسرعت 60 دانلود میکرده حالا که سرعتش به حالت اصلی یعنی 16 برگشته میاد زمین و زمان را فحش میده و میگه این شاتل دزده و.... واقعا این جاست که آدم نمیدونه چی بگه .....
    درسته شاتل ترافیک هدیه میده ولی سرعت شبانه رو میاره پایین به گفته خودتون که اون هم مثلا راه حل داره ولی واقعا چرا باید اینکار رو بکنه هنوز برای هیچکس مشخص نشده من حتی با آقای آقازاده در مورد اینکه اگر وسط دانلود دیسکانکت کنیم و دوباره کانکت کنیم سرعت میره بالا صحبت کرده ولی زیر بار نرفت بااین که شبش این رو با پشتیبان چک کردم و واقعا دید که اینطوریه.در مورد اون 128 ها هم حق با شماست و جای هیچ اعتراضی نداره ولی کار شاتل از لحاظ قانونی کمی مشکل داره برای اینکه شاید 50 درصد کاربرهاش فقط تو روز دانلود کنند و سرعتشون خوب باشه ولی سرعت شبانه رو تست نکرده تبلیغ این شرکت رو اینجور می کنند که 128 گرفتم ولی سرعتش512 هست. به این میگن تبلیغات کاذب به طور غیر مستقیم.

13. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

آقا بنده که 2مگ دارم طبق گفته خودشون باید روز و شب 240باشه ولی شبا باچیز پی ان به زور به200 میرسه.حالا ما باید بگین خوب یا بد...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •