تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2338 از 2605 اولاول ... 13381838223822882328233423352336233723382339234023412342234823882438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,371 به 23,380 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به 2020 تماس گرفتم،گفتم میخام نت مخابرات بگیرم
    فقط مشخصاتم گرفت و شماره خط و..بعد هم گفت24تا48 ساعت دیگه تماس میگیریم
    میخواستم سرویس جشنواره برای مشترکین جدیدش بگیرم ولی چیزی بهم پیشنهاد نداد
    نیم ساعت بعد هم فقط یک پیامک اومد با شماره خط و رمز عبور برای پنل
    الان چطوری دقیقا مشخص کنم که چه سرویسی میخام،یکی از نمایندگیهای مخابرات دیدم زده بود سرویس جشتواره 75گیگ 3ماهه رایگان برای مشتریان جدید ولی زمان ثبتنام چیزی بهم نگفتن
    با رمز عبور هم که وارد پنل میشم،زده دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکان‌پذیر نیست
    حالا چیکارکنم که سرویس جشنواره برام فعال بشه؟
    مدارک هم هیچی ازم نگرفت،خط هم به اسم خودم نیست

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان متاسفانه کابل تلفن من رو به فاصله 200 متر دزدیدن و الان اینترنتم قطعه زنک بزنم 2020 میام از طرف مخابرات وصل کن و سیم رو خودشون میدن ؟ کسی تجره بداره یا باید خودم بخرم سیم رو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان متاسفانه کابل تلفن من رو به فاصله 200 متر دزدیدن و الان اینترنتم قطعه زنک بزنم 2020 میام از طرف مخابرات وصل کن و سیم رو خودشون میدن ؟ کسی تجره بداره یا باید خودم بخرم سیم رو
    باید زنگ بزنید خرابی مخابرات تا بیان سیم رو جایگزین کنن

4. این کاربر از misagh1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

کاشکی یه دزدی پیدا میشد این کابلای منطقه مارم میدزدید کابل جدید میکشیدن از این نویز راحت میشدیم

6. این کاربر از amirniack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

کاشکی یه دزدی پیدا میشد این کابلای منطقه مارم میدزدید کابل جدید میکشیدن از این نویز راحت میشدیم

8. این کاربر از jabi7joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به 2020 تماس گرفتم،گفتم میخام نت مخابرات بگیرم
    فقط مشخصاتم گرفت و شماره خط و..بعد هم گفت24تا48 ساعت دیگه تماس میگیریم
    میخواستم سرویس جشنواره برای مشترکین جدیدش بگیرم ولی چیزی بهم پیشنهاد نداد
    نیم ساعت بعد هم فقط یک پیامک اومد با شماره خط و رمز عبور برای پنل
    الان چطوری دقیقا مشخص کنم که چه سرویسی میخام،یکی از نمایندگیهای مخابرات دیدم زده بود سرویس جشتواره 75گیگ 3ماهه رایگان برای مشتریان جدید ولی زمان ثبتنام چیزی بهم نگفتن
    با رمز عبور هم که وارد پنل میشم،زده دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکان‌پذیر نیست
    حالا چیکارکنم که سرویس جشنواره برام فعال بشه؟
    مدارک هم هیچی ازم نگرفت،خط هم به اسم خودم نیست
    بازم خوشبختانه سوال سخت پرسیدم،کسی جوابی نداد
    جالبه سرویس جشنواره را 2020 نداره ولی یک آگهی دیدم توی دیوار که همین سرویس جشنواره را داره،مجبورم دیگع از طریق اون شرکت اقدام کنم ولی میگه هزینه رانژه 13میگیرم،منم زورم میاد پول زورم بدهم

این سری سوال سخت تر دارم،میدونم رانژه مخابرات رایگانه ولی لینک مکتوب و سندش جایی هست توی سایت خود مخابرات زده باشه که هزینه رانژه رایگانه؟لینکش را لطف کنید

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اگر منظورتون همون سیمی که از جعبه مخابرات تا خود خونه میاد،اونو مخابرات تقبل نمیکنه سیم کشیش رو.البته 200 متر خیلی زیاده.اون جعبه رو بهش میگن پست .برای ما قشنگ دم در خونه هست و با 20 متر سیم هم به تلفن وصل میشه ولی بقیه خونه ها مسلما باید بیشتر سیم بخرن.اما تا جایی که دیدم مخابرات هر چندتا خونه یکی از این جعبه ها میذاره.
    مخابرات فقط مسئول کابل زیرزمینی هست و اونو عوض میکنه و بعید میدونم سیم شما رو عوض کنه.به هر حال بهتره زنگ بزنید 20117 و بپرسید

منظورتون همین جعبه اس؟

جالبه سرویس جشنواره را 2020 نداره ولی یک آگهی دیدم توی دیوار که همین سرویس جشنواره را داره،مجبورم دیگع از طریق اون شرکت اقدام کنم ولی میگه هزینه رانژه 13میگیرم،منم زورم میاد پول زورم بدهم

این سری سوال سخت تر دارم،میدونم رانژه مخابرات رایگانه ولی لینک مکتوب و سندش جایی هست توی سایت خود مخابرات زده باشه که هزینه رانژه رایگانه؟لینکش را لطف کنید
    ثبتنامش چیز خاصی نداره و نباید اذیت بشید.من زنگ زدم گفتم رنگین نت میخوام.ازم یه سری اطلاعات پرسید و یه روز بعد خط رانژه شد.برای کانفیگ کردن هم زنگ زدم و ازشون پسورد رو خواستم.
    Last edited by محمد7966; 01-09-2019 at 19:25.

11. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اگر منظورتون همون سیمی که از جعبه مخابرات تا خود خونه میاد،اونو مخابرات تقبل نمیکنه سیم کشیش رو.البته 200 متر خیلی زیاده.اون جعبه رو بهش میگن پست .برای ما قشنگ دم در خونه هست و با 20 متر سیم هم به تلفن وصل میشه ولی بقیه خونه ها مسلما باید بیشتر سیم بخرن.اما تا جایی که دیدم مخابرات هر چندتا خونه یکی از این جعبه ها میذاره.
    مخابرات فقط مسئول کابل زیرزمینی هست و اونو عوض میکنه و بعید میدونم سیم شما رو عوض کنه.به هر حال بهتره زنگ بزنید 20117 و بپرسید

ثبتنامش چیز خاصی نداره و نباید اذیت بشید.من زنگ زدم گفتم رنگین نت میخوام.ازم یه سری اطلاعات پرسید و یه روز بعد خط رانژه شد.برای کانفیگ کردن هم زنگ زدم و ازشون پسورد رو خواستم.
    هدفم استقاده ازبسته جشنواره هست،که2020 میگفت ما توی پنلمون نداریم،میخام اگه جالب نبود بعد3ماه از مخابرات هم جمع کنم
    لیست نمایندگیها هم هیچ جا ندیدم و فقط آدرس مخابرات استان هست

- - - Updated - - -

هدفم استقاده ازبسته جشنواره هست،که2020 میگفت ما توی پنلمون نداریم،میخام اگه جالب نبود بعد3ماه از مخابرات هم جمع کنم

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تمام امور مربوط به نت مخابرات با 2020 قابل پیگیریه و اگه مراجعه حضوری نیاز داشت میتونید به عوامل فروش یا مرکز مخابرات (امور مشترکین) مراجعه کنید. عوامل فروش و نمایندگی ها هم دفاتر و پیشخوانهای منتخب خدمات ارتباطی هستند.

رانژه برای adsl مخابرات رایگانه. برای نت مخابرات از طریق شرکت دیگه یا اگهی دیگه ثبت نام قرار نیست کنید. کمپین رنگین نت الان در اکثر استانها برقراره. اگه در شهر شما 2020 اقدام به فروش نمیکنه به بازرسی مخابرات ایران (کل) زنگ بزنید و اونا پیگیری میکنند (اگه مشکلی باشه توضیح میدند)

14. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من از مخابرات خوزستان سرویس گرفتم.اتفاقا جشنواره رنگین نت هم تو سایت tci.ir نبود ولی وقتی زنگ زدم گفت داریم.حتی حضوری رفتم مخابرات شهرمون ولی گفت با ما نیست و با 2020 باید تماس بگیرید.میگم اصلا اذیت نشدم.خیلی زود هم خطم رانژه شد.

16. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •