تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2338 از 4105 اولاول ... 1338183822382288232823342335233623372338233923402341234223482388243828383338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,371 به 23,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من اعزامم 1/6 هستش
    افتادم 05 کرمان ارتش نیرو زمینی
    چه جور جایی هستش ؟

میشه به تعویقش بندازم 2 ماه
    ایا کدم عوض میشه جایی جدید می افتم ؟

دوست عزیز اگر لیسانس یا فوق دیپلم هستی حتما برو فردا اول وقت درخواست تاخیر بده پلیس +10 دلیلشم بزن دانشگاه و خانوادگی تا قبول کنن

طبق تحقیقات من بهترین جا برای نیرو زمینی 01 تهران هستش که این پادگان بیشترین سرباز رو به صورت عمومی تو برج های تیر ابان اسفند این سه ماه برمیداره اگر بندازی عقب 100 درصد 01 تهران هستی بهترین جا برای اموزشی

پوستتو میکنن تو 05

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز اگر لیسانس یا فوق دیپلم هستی حتما برو فردا اول وقت درخواست تاخیر بده پلیس +10 دلیلشم بزن دانشگاه و خانوادگی تا قبول کنن

طبق تحقیقات من بهترین جا برای نیرو زمینی 01 تهران هستش که این پادگان بیشترین سرباز رو به صورت عمومی تو برج های تیر ابان اسفند این سه ماه برمیداره اگر بندازی عقب 100 درصد 01 تهران هستی بهترین جا برای اموزشی

پوستتو میکنن تو 05
    مگه آموزشی به مدرکه ؟؟ مثلآ اگه فوق لیسانس باشه فرقی میکنه ؟؟! ممنون

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

البته مقداری در جاهای مختلف متفاوته اما در کل هر چی مدرک بالاتر آموزشی راحت تر

مثلا معمولا بیشترین فشار روی بچه های دیپلم و زیر دیپلمه و کمترینش روی فوق و دکتری خصوصا 01 و 02 راحت ترین جاهاست

البته همونطور که گفتم جاهای مختلف متفاوته مثلا رفیق من دیپلمه اما مشهد آموزشیش بوده . مشهد برای دیپلم در مقابل سمنان برای دکتر (پدافند ارتش) هتله چون سمنان یه بیابونه که هر چی هم بخوان آسون بگیرن بازم فشار و کمبودهای خود محیط برای نابودیت کافیه

4. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پوستتو میکنن تو 05
    سلام

خوب مشکل من اینه که ۱ سالی که استراحت بودم رو کاملا استفاده کردم
    من 30.4.92 فارغ تحصیل شدم و 25 .93.4 اعزام به خدمت زدم

یعنی فرجه ۱ ساله رو استفاده کردم.

بعد رفتم سوال کردم گفتن وقتی کد میخوری دیگه نمیشه بندازی عقب باید پزشکی بندازی عقب !!
    شرایظ تعویق انداختن پزشکی چی هستش ؟

بعد امکان داره مثلا من بندازم عقب الان دنبال کارای امیره داخل سپاهم اگر امریه سپام اوکی بشه کدم داخل ماه بعدی عوض بشه بیفتم تو سپاه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    میشه درباره درجه لیسانس ها در سپاه هم یه آمار مشابه بدید ممنون میشم
    دوست عزیز این درجه هایی که بنده عرض کردم بخشنامه و... نیست تجربی هست ولی به واقعیت نزدیک.

در سپاه هم اکثرا استوار دوم و استوار یکم میگیرن (کسانی که دوره تکمیلی استفاده میکنن بیشتر استوار دوم میگیرن) ولی برای بعضی افراد که ظاهرا بیشتر از 5-6 سال یسیج فغال دارن و ارائه میدن (قبل اخذ درجه) ستوان سومی هم در بعضی مواقع داده میشه.

درجه چقدر مهمه؟ نیروی انتظامی روز تعطیل نداره نه؟ تو آموزشی میشه هر روز مرخصی گرفت ؟ من خودم تبریزم
    بستگی داره، نمیشه گفت چقدر مهم هست یا نه!
    کسی که درجه افسری (ستوان سوم) بگیره 90% خودش را باید آماده راهور و یا پلیس راه کنه، چون جاهای دیگه نیاز نمیشه و در واقع اینکه افسری میدن فقط برای نوشتن جریمه هست.

در یگان های انتظامی هم معمولا خیلی تفاوت نمیکنه و اس 1 بهتره!

قبلا هم گفتم موقعیت باعث میشه که شما راحت خدمت کنی درجه و... تاثیر نداره (منظور اس2 - اس1 - س3)

خیر خدمت در نیروی انتظامی 24 ساعته هست، به همون دلیل معمولا شهر خودتون نمی اندازن، حتی اگه شهر خودتون هم باشین هفته 1-2 بار میشه برین خونه مگر در مواقع و جاهای خاص که شرایط خدمتتون متفاوت باشه.

خیر هر روز مرخصی نمیدن، پنجشنبه و جمعه اگه پست ننویسن (که حداقل 1-2 بار تا آخر مینویسن) و تنبیه نباشین میرین مرخصی (متاهل ها دوشنبه شب هم میرن) چند باری هم میتونید مرخصی ساعتی (2-3 ساعت بعد شامگاه تا قبل خاموشی) بگیرین.

سلام دوستان، خواهش میکنم کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن
    من اعزامم 1 شهریوره و از طرفی منتظر نتایج ارشدم ( احتمالا 5 شهریور نتایج میاد) دو تا سوال داشتم:

آیا روز اول ما رو تو پادگان نگه میدارن یا برای درست کردن لباس و.. مرخصی میدن؟
    آیا با اومدن نتایج ارشد از طریق سایت سنجش ، مرخصی میدن یا باید تا موقع ثبت نام دانشگاه صبر کنم؟

خیلی ممنون
    دوست عزیز 6 بار سوال را پرسیدین که مطمئنا اگه کسی میدونست جواب میداد.

اگه چند صفحه قبل را مطالعه میکردین نوشته بودیم که هر پادگان آموزشی و هر دوره آموزشی (زمان آموزش) شرایط متفاوتی داره، مرکزی که دوره قبل 2-3 روز فرستاده بود برای ردیف کردن لباس و... دوره بعدش بعد 10 روز یه مرخصی داد، بعضی جاها تا میان دوره غیر مرخصی ساعتی مرخصی نمیدن.

تا جایی که بنده اطلاع دارم زمان ثبت نام مرخصی میگیرین و راهنمایی میکنین که چه مراحلی را طی کنین، من ندیدم با اومدن روی سایت مرخصی بدن.

پوستتو میکنن تو 05
    دوست عزیز پس شما تضمین میکنی 100% 01 می افته؟

چون اگه نیفته زمان را از دست میده.

قبلا نوشتیم، هم مدرک تاثیر داره و هم به پیروی از مدرک سن هم تاثیر داره، مطمئنا رفتار با فرد 18-19 ساله با 25-26 ساله فرق میکنه.

در ضمن مدارک دانشگاهی همشون یه رفتار را میبینن و با هم آموزش میبینن.

البته مقداری در جاهای مختلف متفاوته اما در کل هر چی مدرک بالاتر آموزشی راحت تر

مثلا معمولا بیشترین فشار روی بچه های دیپلم و زیر دیپلمه و کمترینش روی فوق و دکتری خصوصا 01 و 02 راحت ترین جاهاست

البته همونطور که گفتم جاهای مختلف متفاوته مثلا رفیق من دیپلمه اما مشهد آموزشیش بوده . مشهد برای دیپلم در مقابل سمنان برای دکتر (پدافند ارتش) هتله چون سمنان یه بیابونه که هر چی هم بخوان آسون بگیرن بازم فشار و کمبودهای خود محیط برای نابودیت کافیه
    البته دوستمون برای ارتش مثال زدند.

7. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با توجه به هزینه یک سرباز به مدت 21 ماه، داره سعی میشه بومی گزینی بکنن تا حد امکان.

9. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با توجه به هزینه یک سرباز به مدت 21 ماه، داره سعی میشه بومی گزینی بکنن تا حد امکان.
    خدا از دهنت بشنه ! میشه مثال بزنید چه هزینه ای ؟ حقوق که یکسانه ! نهار هم که باید بدن به هر حال ... هزینه رفت و آمد هم که به سرباز نمیدن
    Last edited by pm1; 08-08-2014 at 17:00.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

برای سپاه یا ارتش معمولا تفاوتی نداره چون کار خاصی ندارن، مثلا دقت کنید در بعضی جاهای ارتش پنجشنبه را هم تعطیل کردند.

ولی مطمئن باشین سودی که ناجا از سربازش میبره خیلی بیشتر از هزینه ای هست که براش میزاره.
    Last edited by ice_man_sh; 08-08-2014 at 17:07.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه تبصره هست تو دفترچه خدمت نوشته واست تایپ میکنم عینآ:
    دارندگان برگ اعزام تاریخ های مرداد، شهریور و دی ماه هر سال که منتظر اعلام نتیجه آزمون مراکز سنجش آموزش عالی هستند، موعد اعزام آنان حسب مورد تا دو ماه به تعویق می افتد. (مشروط بر اینکه از زمان فراغت تحصیل تا پذیرش در دانشگاه بیش از یک سال سپری نشده باشد)
    سلام
    من لیسانس هستم و زمستان پارسال هم فارغ التحصیل شدم
    حالا 1 شهریور اعزامم اما منتظر نتایج ارشد هستم , چهارشنبه رفتم واسه عقب انداختن که یه فرم بهم دادن که پر کنم که بند پنجمش همینی بود که شما گفتی اما جلوش نوشته بود توی پرانتز با ارائه نامه از دانشگاه , خوب وقتی هنوز نتایجو ندادن من چطور نامه از دانشگاه بدم؟
    بعدم که فرمو تکمیل کردم و تحویل دادم خانومه گفت که سیستم قبول نمیکنه

در آغاز فعالیت hooman prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان من الان پرونده پزشکیم در جریانه(صافی کف پا) الان اگه شهریور بخوام برای دانشگاه ثبت نام کنم به پروندم همچنان رسیدگی میشه؟اگه معاف نشدم جریان چی میشه؟اوایل تیر بعد از پایان مهلت یکساله خودمو معرفی کردم و غیبت هم ندارم خواهشا جواب بدین ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •