تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2338 از 2365 اولاول ... 133818382238228823282334233523362337233823392340234123422348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,371 به 23,380 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شما اگر مشکل صندوق دارین ساب رو طاقچه نصب کنید
    امتحان کردین ؟
    قبلا یدونه ساب پایونیر داشتم رو طاقچه.نمیدونم از ساب بود یا از امپ یا از طاقچه اینکه کلا بودن و یا نبودن ساب احساس نمیشد!اینه که کلا اون سابو انداخنم دور.کامپ اگه حجم صداییش در سطح یک جفت کواک باشه میتونم خودمو قانع کنم که 1 جفت کامپ با یدونه ساب 10 اینچ خوش صدا ببندم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    می خواستم نظر اساتید رو راجع به کامپوننتAPK 165 Audison بپرسم آیا صدای خوبی داره؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

سلام یه همه دوستان
    لطفا دوستانی که میتونن کمک کنن نظرسونو بگن
    من در حال حاضر پخش آلپاین دارم مدل x303 میخوام تغییرش بدم دنبال ی پخش بروز هستم که کیفیت الپاین رو داشته باشه و امکانات بروز هم داشته باشه نظر خودم اینه گزینه است،(کیفیت فقط مد نظرمه )
    1.کنوود 5200
    2.سونی x100 bt
    3. سونی gs 820 bt
    ممنون ن ن ن میشم راهنمایی کنید کسایی که تجربه کار کردن با این پخش هارو داشتن
    ضمنا سیستمم کامپ سری میل هرتز هست

داره خودمونی میشه lovea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    gonbad

پيش فرض

سلام
    دوستان پخش کنوود bt304 و کواک راکفورد t1693 ودر استیج جلو کامپ دارم ! چون زیاد صدا تا اخر بلند نمیکنم راضی ام ! چون خوشم نمیاد سیم کشی امپ کنم به یه دو راهی رسیدم که صدا تقویت بشه !
    1- همین سیستم +خرید کارکرده امپ دیجیتال پایونر مدل d1004 که فابریک به پخش وصل میشه بدون سیم کشی !
    2-تعویض پخش کنوود با کارکرد پخش سونی xb100bt یا gs820
    در کدام حالت کیفیت و قدرت بیشتر خواهد شد ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید !!

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید جان.دقیقا میدونم چی میگین.اما مشکل اینجاست که تو اکثر مواقع ساب رو تو ماشین نمیتونم بزارم یعنی کل صندوق لازمم میشه.مثلا اگه شما بخوای یه مسافرت بری و کل صندوق لازمت باشه و ساب رو بزاری زمین باید کل مسافرتو فقط با کامپ سر کنی!پیدا کردن کامپ کارکرده مثل 1800p کنوود هم خیلی سختتره نسبت به کواک.
    سلام.
    بسیار خوب چاره ای نیست پس ظاهرا.
    با نصب ساب فری ایر من خیلی موافق نیستم محمد جان.اگر ماشین کوچیکه از سابهای زیر صندلی هم میتونی بهره ببری البته گرونه و کمتر کسی میره طرفش

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه همه دوستان
    لطفا دوستانی که میتونن کمک کنن نظرسونو بگن
    من در حال حاضر پخش آلپاین دارم مدل x303 میخوام تغییرش بدم دنبال ی پخش بروز هستم که کیفیت الپاین رو داشته باشه و امکانات بروز هم داشته باشه نظر خودم اینه گزینه است،(کیفیت فقط مد نظرمه )
    1.کنوود 5200
    2.سونی x100 bt
    3. سونی gs 820 bt
    ممنون ن ن ن میشم راهنمایی کنید کسایی که تجربه کار کردن با این پخش هارو داشتن
    ضمنا سیستمم کامپ سری میل هرتز هست
    سلام.
    x100 صدای خوبی داره فقط تک خطه
    بقیه رو من صداشون رو نشنیدم.

8. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان پخش کنوود bt304 و کواک راکفورد t1693 ودر استیج جلو کامپ دارم ! چون زیاد صدا تا اخر بلند نمیکنم راضی ام ! چون خوشم نمیاد سیم کشی امپ کنم به یه دو راهی رسیدم که صدا تقویت بشه !
    1- همین سیستم +خرید کارکرده امپ دیجیتال پایونر مدل d1004 که فابریک به پخش وصل میشه بدون سیم کشی !
    2-تعویض پخش کنوود با کارکرد پخش سونی xb100bt یا gs820
    در کدام حالت کیفیت و قدرت بیشتر خواهد شد ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید !!
    سلام.
    برای داشتن صدای قدرتمند در کنار کیفیت مناسب باید از آمپلیفایر استفاده کنید. پخشها به تنهائی قادر به جبران سلیقه شنیداریتون نیستند و ایضا درایو کردن درایورهاتون..
    پس پیشنهاد میکنم حتما نسبت به تهیه یک آمپلیفایر 4 کانال خوب اقدام نمائید.

10. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام.
    بسیار خوب چاره ای نیست پس ظاهرا.
    با نصب ساب فری ایر من خیلی موافق نیستم محمد جان.اگر ماشین کوچیکه از سابهای زیر صندلی هم میتونی بهره ببری البته گرونه و کمتر کسی میره طرفش
    حمید جان منظورم این نبود که کلا ساب نمیزارم.منظورم این بود که کواک رو به کامپ ترجیح میدم اونم به خاطر 2 تا دلیل.اول اینکه وقتی ساب رو مجبورا به علت نیاز داشتن صندوق میزارمش زمین ، باز کواک بیس اندکی داره که ادم حوصلش سر نره.دوم اینکه فکر نکنم 1 جفت کامپ حجم صدای مناسبی داشته باشه!واسه همین دنبال کواکی هستم که بالاترین کیفیت رو داشته باشه و ظاهرا کواک t1693 راکفورد طبق شنیده ها خوبه.راستی کسی میدونه امپ قدیمیه 944 پایونیر چطور امپیه؟ایا مدل 10 سال کارکردش ارزش 800-900 تومن رو داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان منظورم این نبود که کلا ساب نمیزارم.منظورم این بود که کواک رو به کامپ ترجیح میدم اونم به خاطر 2 تا دلیل.اول اینکه وقتی ساب رو مجبورا به علت نیاز داشتن صندوق میزارمش زمین ، باز کواک بیس اندکی داره که ادم حوصلش سر نره.دوم اینکه فکر نکنم 1 جفت کامپ حجم صدای مناسبی داشته باشه!واسه همین دنبال کواکی هستم که بالاترین کیفیت رو داشته باشه و ظاهرا کواک t1693 راکفورد طبق شنیده ها خوبه.راستی کسی میدونه امپ قدیمیه 944 پایونیر چطور امپیه؟ایا مدل 10 سال کارکردش ارزش 800-900 تومن رو داره؟
    سلام.
    آهان گرفتم.اما خب توجه داشته باش کواک 9*6 و ساب =صدای بم که شخصا اصلا دوست ندارم.
    شما اگر یه جفت کامپ خوب مثل گلادن RSX-165 بگیری من شک دارم که حجم صداش راضیت نکنه البته به شرط داشتن آمپ خوب که من فقط as100.4 رو پیشنهاد میکنم. و یه پله پائینتر one130.4
    آمپ 944 جزو معدود آمپلیهای بسیار عالیه پایونیر هست اما اکثرا خیلی ازشون کار کشیده شده و مستهلک هستند.مگر کم کارکردش رو پیدا کنید.اگر واقعا سالم و تمیز و کم کار کرد باشه به نظرم 700 ارزش داره.حسن این آمپ بریج در حالت استریو هست که کمتر آمپلیفایری این توانائی رو داره.

13. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ДŁI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کـــــــرج

12

سلام به همه اساتید

این کانفیگ: پخش 2550 پایونیر --- امپلی 604 مکسیدر 1000 × 4 وات ---- ساب کنوود 3010
    آقا من یه آمپ مکسیدر دارم ، که وقتی ولوم رو کمی زیاد میکنم ، یهو صدای ساب ووفر قطع میشه و ساب خاموش میشه.

این مدل آمپ هست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مدل پخش :

این مدل ساب :

به نظرتون مشکل از چیه ؟ ظاهرا که از ضبط و ساب مطمئنم.چون کار میکنن ....
    ولی آمپلی ؟
    Last edited by ДŁI; 22-11-2018 at 12:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •