تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2338 از 2376 اولاول ... 133818382238228823282334233523362337233823392340234123422348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,371 به 23,380 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

عنايتي با استقلال قرارداد بست

به گزارش خبرگزاري فارس، رضا عنايتي پس از سه سال بار ديگر به جمع آبي پوشان تهراني بازگشت.
    آقاي گل سه دوره قبل ليگ برتر امروز با حضور در باشگاه استقلال با مسئولان اين تيم به توافق رسيد و قرارداد بست.
    عنايتي كه روز گذشته براي اولين بار با حضور در باشگاه به طور رسمي با استقلال به مذاكره پرداخت مورد توجه امير قلعه نويي براي حضور در سپاهان هم بود.
    عنايتي به زودي قرارداد خود را با استقلال به ثبت خواهد رساند.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

پرسپولیسی ها تو خماری جباری بمونن : دی
    آي گفتي !!
    Last edited by Elendil1; 01-06-2009 at 13:04.

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    عنايتي: از بازگشت به استقلال خوشحالم
    خبرگزاري فارس: مهاجم جديد تيم فوتبال استقلال گفت: از اينكه دوباره به تيم خودم بازگشتم خوشحالم.

رضا عنايتي در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، درباره توافق با مسئولان باشگاه اظهار داشت: امروز با هم به توافق رسيديم و من قرارداد داخلي امضا كردم اما براي نهايي شدن اين توافق بايد دو هفته ديگر صبر كنم.
    وي افزود: فردا به امارات مي‌روم و دو هفته ديگر با مي‌گردم. براي گرفتن برگه تسويه حساب بايد به باشگاه النصر بروم.
    عنايتي كه قرارداد يكساله با استقلال بسته درباره بازگشت خود به اين تيم عنوان كرد:‌ هدف من اين است كه به استقلال كمك كنم. استقلال تيم بزرگي استو خوشحالم به اين تيم بازگشتم و اميدوارم بتوانم بهترين بازي‌ها را انجام دهم.
    مهاجم فصل گذشته النصر امارات درمورد سرمربيگري مرفاوي گفت: مرفاوي هميشه مربي صادقي بوده و مطمئن هستم امسال هم موفق مي‌شود.
    وي درباره اينكه قصد آقاي گلي را دارد تصريح كرد: من به دنبال ارائه بهترين بازي‌ها هستم. مهم اين است كه تيم اول نتيجه بگيرد و بعد گلزن خوبي باشم.
    عنايتي درمورد تيم ملي خاطرنشان كرد: براي تيم ملي آرزوي موفقيت مي‌كنم و تمام تلاشم را در استقلال به كار مي‌گيرم تا بتوانم نظر مربيان تيم ملي را جلب كنم.

یه نکته مهم اینه که استقلال داره همه ی بازیکنارو 1ساله میگیره که این خیلی بده در حالی که پرسپولیس همه ی قرارداداش 2سالس

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

موافقم چرا يكساله مي گيرد اخه

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

موافقم چرا يكساله مي گيرد اخه
    خواهشا دیگه گیر ندید
    مهم اینه که واسه این فصل داریمشون
    تازه بازیکنی مثل عنایتی دیگه پا به سن گذاشته
    استقلال داره مثل تیم های اروپایی عمل میکنه که با بازیکن های بالای 30 فقط قرارداد یک ساله میبندن
    واسه بقیه بازیکنا هم اگه تیم خوب کار کنه فصل بعد هم میمونن
    آقا من که فعلا طرفدار واعظم

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عنایتی 1 سال دیگه کجا میخواد بره ! تمدید میکنه !

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

قرباني نمي تواند به پرسپوليس برود !

پيروز قرباني به هيچ عنوان نمي تواند پيراهن تيم پرسپوليس تهران را بر تن کند.
    عدم تماس مسئولان باشگاه استقلال تهران با پيروز قرباني براي تمديد قرارداد سبب شده شايعاتي در خصوص احتمال حضور او در تيم رقيب يعني پرسپوليس به گوش برسد ، در حالي که اصولا انجام چنين انتقالي امکان پذير نيست.
    مسئولان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس نزديک به يک ماه قبل توافق نامه اي را امضاء کردند که بر اساس آن اين توافق نامه دو تيم در نقل و انتقالات از يکديگر بازيکن نمي گيرند.
    امير حسين صادقي هم که با پرسپوليس قرارداد امضاء کرده از تيم مس کرمان به پرسپوليس آمد و مشمول اين توافق نامه نمي شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

آبي پوشان تيرماه در آلمان

اريش روته مولر با هماهنگي سرمربي و مديران باشگاه استقلال در تدارک فراهم کردن شرايط برپايي اردوي پيش فصل آبي پوشان در يکي از شهرهاي صاحب فوتبال آلمان است.
    اردوي استقلال طبق برنامه آماده سازي تيم که توسط عبدالصمدمرفاوي فراهم شده است، يک اردوي براي بدنسازي هوازي وغير هوازي ، زمين تمرين و همچنين امکانات کامل چکاپ هاي پزشکي خواهد بود.
    قرار است اردوي آماده سازي استقلال پيش از آغاز فصل 89-1388 فوتبال ايران ، اواخر تيرماه سال جاري برپا شود .

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

من رينالدو را مصدوم نکردم !

بدنساز سابق تيم استقلال گفت: مصدوميت رينالدوي هيچ ارتباطي به کارهاي بدنسازي نداشت و نبايد در اين خصوص برخي مرا مقصر جلوه دهند.
    حميد خداداد اظهارداشت: بنده فقط دو جلسه با رينالدو کارکردم و دراين دو جلسه هم کارهاي هوازي و تاکتيکي انجام دادم. هيچ فشاري روي رينالدو نياوردم و مصدوميت او ارتباطي به من نداشت.
    وي افزود: استقلال فصل گذشته مشکل بدنسازي نداشت چون اگر داشت چهار نفر اول تست آمادگي جسماني تيم ملي استقلالي ها نمي شدند. استانداردهاي بازيکنان استقلال بالاتر از استانداردهاي آمادگي جسماني بازيکنان اروپاست و اين براي باشگاه استقلال تهران يک افتخار است.
    خداداد در خصوص حضور احتمالي اش در سپاهان اصفهان گفت: تا به امروز هيچ چيز قطعي نشده و اگر به توافق برسيم روي نيمکت سپاهان خواهم نشست.
    شايان ذکر است جدايي خداداد از استقلال در شرايطي است که روز گذشته سايت باشگاه مدعي شد که يک بدنساز آلماني به کادر استقلال اضافه مي شود تا ازبرخي مشکلات که سال گذشته به واسطه ي مسائل بدنسازي پيش آمد (از جمله مصدوميت رينالدو) پيشگيري کنند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

تأكيد سرمربي مجيدى در فصل آينده كاپيتان اول استقلال است

صمد مرفاوى، فرهاد مجيدى را به عنوان كاپيتان اول استقلال معرفى كرد. سرمربى جديد استقلال طى جلسه اى با واعظى آشتيانى تأكيد كرد مجيدى بايد در فصل جديد به عنوان كاپيتان اول استقلال شناخته شود تا در جريان رقابت هاى ليگ جنجال سر كاپيتانى بين بازيكنان تيم به وجود نيايد.
    مدير عامل استقلال هم با اين پيشنهاد صمد خان موافقت كرد تا مجيدى به عنوان كاپيتان اول و قربانى كاپيتان دوم و طالب لو كاپيتان سوم استقلال شناخته شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •