صبانت پارسال گرفته بودم
پینگش زیره 350 نمیومد !
ولی جالبیش اینجا بود که از تو بازی ها پرت نمیشدم بیرون !
ولی پینگ 350 واسه بازی اصلا خوب نبود و همش بازنده بودم![]()
صبانت پارسال گرفته بودم
پینگش زیره 350 نمیومد !
ولی جالبیش اینجا بود که از تو بازی ها پرت نمیشدم بیرون !
ولی پینگ 350 واسه بازی اصلا خوب نبود و همش بازنده بودم![]()
کسی نبود به این سوال من پاسخ بده ؟
من تو یه سرور تو بازی پرمشن دارم و میتونم ببینم افراد از چه کشوری و با چه شرکت اینترنتی وا د بازی شدن. من همیشه پینگم طرفای 250 تا 350 توی اون بازی اون وقت از عراق و افغانستان و پاکستان که میان پینگشون 150 یا 100 هست. یه ایرانی اومده بود پینگش خوب بود. (لازم به ذمره این سرور واسه ایران پینگ جالبی نداره من تو سرورای دیگه 200 هم تجربه کردم. این ایرانیه زدم isp شو دیدم زده بود tehran University. جالب بود برام.
هر گروه وضع خودشو داره یکسان نیست ممکنه سایت X روی گروه مثلا 1 خوب باشه همون سایت روی گروه 2 بد باشه باید خودتون پیدا کنید![]()
Connectify.Hotspot.and.Dispatch.Pro.8.0.0.30686 دوستان این نرم افزار قدیمی هست و مال صد سال پیشه ! هزار تا باگ داره و کار نکردن باهاش بهتره تا کار کردن ! میشه لینک آخرین نسخه این نرم افزار رو بدید لطفا ؟؟؟ الان من هر کاری می کنم نت وایرلس با adls ترکیب میشه اما توی تورنت فقط از یکی از نت ها استفاده می کنه ! فقط دانلود منجر هست که میشه ترکیبی ازش استفاده کرد !
دوستانی که تجربه دارن :
نمیشه با اداره دیتا تماس بگیریم بگیم ای پی مون رو توی رنج 2.185 قفل کنن ؟
تشکر !یک یا دو ورژن از این نسخه هم جدیدتر اومده ! اگه لطف کنی جایی لینک بدی که کرک داشته باشه که دیگه محشره ! دسست طلا
!
شایان لینک نسخه قدیمی تر رو که دادیAVAVA نسخه 9.1 رو داد ، شما نسخه 9.0.3 !!! خودم نسخه 9.3.1 رو پیدا کردم اما کرکش کار نمیکنه ! البته نخسه 2015.0.4 جدیدترین ورژن هست که خیلی از باگ هاش برطرف شدن و عالیه !
ولی با کرک پیدا نمیکنم هر چی میگردم !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)