سلام
کسی میدونه استخدام به صورت پیمانی در سپاه چجوریاست؟ من 28 سالمه و هنوز خدمت نرفتم.مدرکمم دیپلمه. بعد اگه بخوام به صورت پیمانی وارد سپاه بشم ، 1) میتونم همزمان در کنکور شرکت کنم و وارد دانشگاه بشم؟ 2)باید دوره 2 ماهه آموزشی رو هم بگذرونم؟
سلام
کسی میدونه استخدام به صورت پیمانی در سپاه چجوریاست؟ من 28 سالمه و هنوز خدمت نرفتم.مدرکمم دیپلمه. بعد اگه بخوام به صورت پیمانی وارد سپاه بشم ، 1) میتونم همزمان در کنکور شرکت کنم و وارد دانشگاه بشم؟ 2)باید دوره 2 ماهه آموزشی رو هم بگذرونم؟
۱) همزمان منظورت بعد از استخدامه؟ کلا سپاه منع ادامه تحصیل نداره اما فک کنم باید با هماهنگی باشه.
۲) استخدام پیمانی هم آموزش داره که بیشتر از ۲ ماهم هست. نمیدونم برا دیپلمهها چقدره شاید ۶ ماه یا ۹ ماه احتمالا
دوستان هی الکی رفتم پلیس + 10 و هنگ و اینا امروز نامه اومد خونه!
1 شهریور مرکز آموزش ولیعصر تبریز! نیروی انتظامی!من فکر میکردم میفتم ارتش عجب شیر!
تمام دوستامم ارتش هستن کلا نمیدونم چجوری جایی هست! تو نیروی انتظامی هم بعد آموزش گروهبان میشیم؟ من لیسانس نرم
افزارم
دوست عزیز اگه متولد 72 و ماقبل بدون غیبت باشن می تونید از کسر ایثارگری استفاده کنید/
بابت 15% جانبازی 4 ماه کسر خدمت میگیرید.
بابت 2 ماه جبهه کسر خدمتی تعلق نمیگیره.
اگه بسیجیتون در جریان باشه و راکد نباشه:
برای دوره تکمیلی 2 ماه کسر میگیرد.
برای بسیجی فعال هر سال 1 ماه کسر میگیرید. (هر ماه 2.5 روز)
در کل چیزی حدود 8 ماه می تونید کسر بگیرید (اگه متولد 72و ماقبل نباشین فقط کسر بسیج میگیرین)
تبریک بابت بهترین مرکز آموزش ناجا و تسلیت بابت بدترین نیروی خدمتی.
(البته بارها گفتم در حالت کلی بدترین، در بعضی حالات یکی از بهترین، برای خود من یکی از بهترین حالات را داشت)
در مورد مرکز آموزش ولیعصر چند صفحه قبل برای دوستان توضیح دادم، میتونید پست های من را سرچ کنید تا پیدا کنید.
درجه لیسانس در نیروی انتظامی حدودا اینه: 10-15% ستوان 3
40-45% استوار یک
40-45% استوار دوم
معاف از رزمی ها حتما اس 2 هستن.
Last edited by ice_man_sh; 07-08-2014 at 23:32.
سلام دوست عزیز
میشه درباره درجه لیسانس ها در سپاه هم یه آمار مشابه بدید ممنون میشم![]()
درجه چقدر مهمه؟ نیروی انتظامی روز تعطیل نداره نه؟ تو آموزشی میشه هر روز مرخصی گرفت ؟ من خودم تبریزم
سلام دوستان، خواهش میکنم کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن
من اعزامم 1 شهریوره و از طرفی منتظر نتایج ارشدم ( احتمالا 5 شهریور نتایج میاد) دو تا سوال داشتم:
آیا روز اول ما رو تو پادگان نگه میدارن یا برای درست کردن لباس و.. مرخصی میدن؟
آیا با اومدن نتایج ارشد از طریق سایت سنجش ، مرخصی میدن یا باید تا موقع ثبت نام دانشگاه صبر کنم؟
خیلی ممنون
سلام
من اعزامم 1/6 هستش
افتادم 05 کرمان ارتش نیرو زمینی
چه جور جایی هستش ؟
میشه به تعویقش بندازم 2 ماه
ایا کدم عوض میشه جایی جدید می افتم ؟
![]()
یه تبصره هست تو دفترچه خدمت نوشته واست تایپ میکنم عینآ:
دارندگان برگ اعزام تاریخ های مرداد، شهریور و دی ماه هر سال که منتظر اعلام نتیجه آزمون مراکز سنجش آموزش عالی هستند، موعد اعزام آنان حسب مورد تا دو ماه به تعویق می افتد. (مشروط بر اینکه از زمان فراغت تحصیل تا پذیرش در دانشگاه بیش از یک سال سپری نشده باشد)
ممنون بابت جواب شما، بنده متولد قبل از ۷۲ هستم غیبت هم ندارم، این کسری که گفتید منو امیدوار کرد امیدوارم هنوز مونده باشه برای ما. ممنونم
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)