تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2336 از 3347 اولاول ... 1336183622362286232623322333233423352336233723382339234023462386243628363336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,351 به 23,360 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام. دوستان این طرح صد گیگ یکساله ایرانسل در عمل 4 تا 25 گیگ سه ماهه ست یا مثلا میشه کل اون رو در سه ماه مصرف کرد؟
    میتونی یه هفته ای هم مصرفش کنی

2. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه naderblue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

گوشیم که +H داره منتها تو خونه هی‌ سوئیچ می‌شه رو H گفتم شاید این ا دریافت سیگنال بهتری داشته باشن . پس فرق اون مودم‌های 4G گرونتر با این یواس‌بی‌ها چیه
    سیگنال من بامودم e3372 بهتر هست تا با گوشی y320 مدل گوشی شاید پایینه

در کل قطعی با مودم کمتر هست برای من

4. این کاربر از naderblue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

درست شد دوستان لینک نسخه فریمور 2.03 رو پیدا کردم و مشکل حل شد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هزینه کردم مودمd100گرفتم دوباره هزینه کردم انتن ts9گرفتم که هنوز به دستم نرسیده رفتم 15متر کابل لن گرفتم برای اندروید باکس که سرعت بالاتری داشته باشم بعد دیروز صبح با یک مودم دیگه وصل شدم به همراه اول سرعت بالای 20مگابیت به من میده اونم توی تری جی بعد توی ایرانسل زور می زنه میشه 5مگابیت توی رایتل هم سرعت دانلود بالای دومگابایت هست
    به غلط کردن افتادم با ایرانسل اگه سایر اپراتورها قیمت رو بیارن پایین بسته مناسب بیارن ایرانسل به شدت دچار افت کاربر میشه چون به لحاظ سرعت واقعا افتضاحه
    دوخیابون بالاتر که مغازه دارم قبلا دو مگابایت سرعت دانلود داشتم الان فول انتن شده دو مگابیت البته با تری جی
    فورجی تست کرده بودم قبلا سرعتش پایین بود پوشش مناسب نیست

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

7. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سمت ما هم الان نمیدونم دارن چیکار میکنن یه چند دقیقه سرعت و انتن دهی فورجی خوب شد اما الان اصلا دیتا هم نداره شانس که نداریم احتمالا سمت انتن رو تغییر دادن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

گوشیم که +H داره منتها تو خونه هی‌ سوئیچ می‌شه رو H گفتم شاید این ا دریافت سیگنال بهتری داشته باشن . پس فرق اون مودم‌های 4G گرونتر با این یواس‌بی‌ها چیه
    تا حدی بهتر هست ولی نه اونطوری که فکر کنید سرعت یا آنتن چند برابر میشه. من مودم USB هوواوی 8372 دارم با گوشی یک تا دو خط آنتن4g دارم با مودم 3-4 خط. در کل مهم کیفیت ارائه سرویس تو منطقه شماست آگه خوب نباشه مودم یک ملیونی و دوتا خط آنتن بیشتر هم کار زیادی برات انجام نمیده. کیفیت که خوب باشه با همون یکی دو خط آنتن هم سرعت خوبی داری .

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

10. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سرعت من که نهایت قبل ازین صحبت کم شدن سرعت ها نهایت از 8 مگ بیشتر نمیشد(4G با گوشی)این در حالیه که 3Gهمراه اول هم تقریبا 8 مگ سرعت رو میده!

داره خودمونی میشه abtin123456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

تا حدی بهتر هست ولی نه اونطوری که فکر کنید سرعت یا آنتن چند برابر میشه. من مودم USB هوواوی 8372 دارم با گوشی یک تا دو خط آنتن4g دارم با مودم 3-4 خط. در کل مهم کیفیت ارائه سرویس تو منطقه شماست آگه خوب نباشه مودم یک ملیونی و دوتا خط آنتن بیشتر هم کار زیادی برات انجام نمیده. کیفیت که خوب باشه با همون یکی دو خط آنتن هم سرعت خوبی داری .

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    پس اینطوری که میگین به نظرم مودم بهتره. تو خونه ما هم فقط ایرانسل 3g داره همراه اول و رایتل که کلا مرخصن . بد از کجا بفهمیم تو خونه تحت پوشش 4g ایرانسل هست یا نه الکی‌ مودم نگیریم

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پس اینطوری که میگین به نظرم مودم بهتره. تو خونه ما هم فقط ایرانسل 3g داره همراه اول و رایتل که کلا مرخصن . بد از کجا بفهمیم تو خونه تحت پوشش 4g ایرانسل هست یا نه الکی‌ مودم نگیریم
    با گوشی و سیم کارت ایرانسل#20* را بگیرید میگه منطقه شما تحت چه پوششی می باشد

14. این کاربر از morypory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تو نواحی جنوب غربی مشهد مثل فکوری، آب و برق، هاشمیه من تست که کردم، سرعت دانلود تو مایه های 300-400 کیلوبایته نهایتا. برای دوستان مشهدی که ساکن این نواحی هستن هم همین وضعه؟ و آیا ایرانسل فکری براش داره؟ دقیقا طرف دیگه بولوار وکیل اباد مثل دانشجو و دانش آموز و نمایشگاه و اینا فکر کنم سرعت دانلود در بدترین شرایط بالای یک مگابایت بر ثانیه هست. تو شاندیز که تا دو مگابایت بر ثانیه هم میره.
    طی ماه های گذشته منم برای همین مناطق چندین بار زنگ زدم ولی فایده ای نداشته. خونه پدرخانمم که فکوری (آب و برق) هست خیلی مشکل داره معمولا دانلود زیر ۴۰۰ هست و قطعی زیاد داره ولی سمت خونه پدرم (نوفل) تا ۴ مگابایت برثانیه هم دانلود داشتم.
    ضمن اینکه اوضاع مشهد به نسبت تهران (دائم در رفت و آمد هستم)‌خیلی افتضاح تره! یک سری زمان ها هست با اینکه پینگ داری ولی سایت ایرانسل هم حتی باز نمیشه!
    من هر وقت مشهد می یام به دوستی در بلوار فکوری در همسایگی بوستان آسمان سر می زنم. دو هفته پیش که مشهد بودم و چند ساعتی مهمان این دوست بودم با مودم E3372 در این منطقه تست سرعت گرفتم که حدود 35 مگابیت در ثانیه شد.

16. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •