میتونی یه هفته ای هم مصرفش کنی
میتونی یه هفته ای هم مصرفش کنی
سیگنال من بامودم e3372 بهتر هست تا با گوشی y320 مدل گوشی شاید پایینه
در کل قطعی با مودم کمتر هست برای من
درست شد دوستان لینک نسخه فریمور 2.03 رو پیدا کردم و مشکل حل شد .
من هزینه کردم مودمd100گرفتم دوباره هزینه کردم انتن ts9گرفتم که هنوز به دستم نرسیده رفتم 15متر کابل لن گرفتم برای اندروید باکس که سرعت بالاتری داشته باشم بعد دیروز صبح با یک مودم دیگه وصل شدم به همراه اول سرعت بالای 20مگابیت به من میده اونم توی تری جی بعد توی ایرانسل زور می زنه میشه 5مگابیت توی رایتل هم سرعت دانلود بالای دومگابایت هست
به غلط کردن افتادم با ایرانسل اگه سایر اپراتورها قیمت رو بیارن پایین بسته مناسب بیارن ایرانسل به شدت دچار افت کاربر میشه چون به لحاظ سرعت واقعا افتضاحه
دوخیابون بالاتر که مغازه دارم قبلا دو مگابایت سرعت دانلود داشتم الان فول انتن شده دو مگابیت البته با تری جی
فورجی تست کرده بودم قبلا سرعتش پایین بود پوشش مناسب نیست
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سمت ما هم الان نمیدونم دارن چیکار میکنن یه چند دقیقه سرعت و انتن دهی فورجی خوب شد اما الان اصلا دیتا هم نداره شانس که نداریم احتمالا سمت انتن رو تغییر دادن
تا حدی بهتر هست ولی نه اونطوری که فکر کنید سرعت یا آنتن چند برابر میشه. من مودم USB هوواوی 8372 دارم با گوشی یک تا دو خط آنتن4g دارم با مودم 3-4 خط. در کل مهم کیفیت ارائه سرویس تو منطقه شماست آگه خوب نباشه مودم یک ملیونی و دوتا خط آنتن بیشتر هم کار زیادی برات انجام نمیده. کیفیت که خوب باشه با همون یکی دو خط آنتن هم سرعت خوبی داری .
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سرعت من که نهایت قبل ازین صحبت کم شدن سرعت ها نهایت از 8 مگ بیشتر نمیشد(4G با گوشی)این در حالیه که 3Gهمراه اول هم تقریبا 8 مگ سرعت رو میده!
پس اینطوری که میگین به نظرم مودم بهتره. تو خونه ما هم فقط ایرانسل 3g داره همراه اول و رایتل که کلا مرخصن . بد از کجا بفهمیم تو خونه تحت پوشش 4g ایرانسل هست یا نه الکی مودم نگیریم
با گوشی و سیم کارت ایرانسل#20* را بگیرید میگه منطقه شما تحت چه پوششی می باشد
من هر وقت مشهد می یام به دوستی در بلوار فکوری در همسایگی بوستان آسمان سر می زنم. دو هفته پیش که مشهد بودم و چند ساعتی مهمان این دوست بودم با مودم E3372 در این منطقه تست سرعت گرفتم که حدود 35 مگابیت در ثانیه شد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)