تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2336 از 4105 اولاول ... 1336183622362286232623322333233423352336233723382339234023462386243628363336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,351 به 23,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

روال اینطوریه
    معاینه اولیه بعد تحویل مدارک به پلیس ۱۰+ دقت من چند تا بیماری داشته باشی اونی که شدیدتره رو اول بگو
    بعد نامه میاد درب خانه پامیشی می ری ادرس روی نامه بعد ویزیت میشی و نتیجه شو می فرستن نظام وظیفه بعد سر می زنی نظام وظیفه نتیجه ش اومده بود نوبت کمیسیون می گیری
    دقت کن در هر نامه فقط یه بیماری ذکر می شه اگر اون بیماری نتیجه ندادی برا بیماری بعدی اقدام کن
    روند طولانی و وقت تلف کن هست
    قبلش درباره بیماریت خوب تحقیق کن اگه ارزش داره اقدام.کن
    چون قوانین جدید معاف از رزمم خیلی سخت می دن چه برسه به معافیت

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
    ممنون از پاسخ شما ... پس اینجوری از اعزام آبان هم می افتم !! اینطور نیست ؟

راستش مشکلات من اساسی نیست دکتر گفت همه اینا امتیاز محسوب میشه :
    فرو رفتگی جمجمه دارم (در حد یه فندق! ) و یه جای دیگه سرم هم به همون اندازه بیرون زده (یعنی مثل یه فندق) تا حالا بررسیش نکردم ببینم چیه راستش
    کف پام هم یکم صاف هست که دکتر گفت به احتمال زیاد معاف نمیشه ولی نوشت ... ولی بعد پیاده روی رگ های پام بشدت میزنه بیرون و تا زانو درد میگیره
    لرزش دست
    پسوریازیس ( یجور قرمزی پوست سر و صورت و پوسته ریزی) (دکتر گفت بر اثر این بیماری ممکنه غوز قرنیه هم گرفته باشی اونم نوشت)
    فتق کشاله ران دو طرفه _ دارم ولی حاد نیست
    وزن هم نسبت به قد خیلی کمه (البته این جز موارد معاینه نیست) ....

6 تا مورد نوشته دکتر ! اینجور که شما میگی واسه هر کدوم حداقل یک ماه طول میکشه !!! بنظرتون چیکار کنم ؟ شانسم چقدره ؟!

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

نبود 45 روز دیگه ! خسته شدم ! خسته ! انگار همین دیروز بود این پست رو زدم !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تبریک این ادونس

ایشالا با قدرت هرچه تمامتر به wow برگردی عزیز و نت بهت ضدحال نزنه مثل من...

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

فرو رفتگی جمجمه دارم (در حد یه فندق! ) و یه جای دیگه سرم هم به همون اندازه بیرون زده (یعنی مثل یه فندق) تا حالا بررسیش نکردم ببینم چیه راستش
    کف پام هم یکم صاف هست که دکتر گفت به احتمال زیاد معاف نمیشه ولی نوشت ... ولی بعد پیاده روی رگ های پام بشدت میزنه بیرون و تا زانو درد میگیره
    لرزش دست
    پسوریازیس ( یجور قرمزی پوست سر و صورت و پوسته ریزی) (دکتر گفت بر اثر این بیماری ممکنه غوز قرنیه هم گرفته باشی اونم نوشت)

6 تا مورد نوشته دکتر ! اینجور که شما میگی واسه هر کدوم حداقل یک ماه طول میکشه !!! بنظرتون چیکار کنم ؟ شانسم چقدره ؟!

دوست عزیز منم یه ماه بیشتر واس کارای معاف پزشکی رفتمو اومدم چون کف دستو پام شدید عرق میکرد

هرکی می دید میگفت صددرصد معافی بلاخره کمسیون پزشکی نوبتم شد رفتم نظام وظیف 3تا دکتر نگام کردن

خودمم حس میکردم صددرصد معافم بعد دو ساعت همونجا نتیجه ها رو اعلام کردن از پشت پنجره وقتی اعلام کردن

اسممو و خوندن سرباز دنیا رو سرم خراب شد
    با خودم گفتم کاش انقد به خودم امید نمیدادم واس معاف شدن

وقتممو الکی گرفته شد...اگه مریضی هات زیاد اطمینان نداری وقتتو نگذرون یه راست برو....البته اینم بگم

شانسی هم هست این نظر منه دیگه..نامردا حتی معاف از رزمم نکردن

4. این کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تبریک این ادونس

ایشالا با قدرت هرچه تمامتر به wow برگردی عزیز و نت بهت ضدحال نزنه مثل من...
    اینجا wow باز داریم :D

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2

6. این کاربر از javad-macros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

روال اینطوریه
    معاینه اولیه بعد تحویل مدارک به پلیس ۱۰+ دقت من چند تا بیماری داشته باشی اونی که شدیدتره رو اول بگو
    بعد نامه میاد درب خانه پامیشی می ری ادرس روی نامه بعد ویزیت میشی و نتیجه شو می فرستن نظام وظیفه بعد سر می زنی نظام وظیفه نتیجه ش اومده بود نوبت کمیسیون می گیری
    دقت کن در هر نامه فقط یه بیماری ذکر می شه اگر اون بیماری نتیجه ندادی برا بیماری بعدی اقدام کن
    روند طولانی و وقت تلف کن هست
    قبلش درباره بیماریت خوب تحقیق کن اگه ارزش داره اقدام.کن
    چون قوانین جدید معاف از رزمم خیلی سخت می دن چه برسه به معافیت

فکر کنم کلا یه کمیسیون بیشتر برگزار نشه ! ؟

8. این کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

لرزش دست

اره دیگه با اعزام ابانم نمی رسی
    ببین خیلی سخت گیری می کنن,خیلیییییی
    اونجا تو کمیسیون چند نفر رو دیدم برا بیماریشون سه بار فرستاده بودن پیش دکتر یعنی خودش سه هفته معطلی
    طبق قانون جدید معافیت پزشکی,معاف از رزم ها رو تقریبا حذف کردن, یا بیماری شدید و معاف دایم یا تقریبا هیچ!!!
    من خودم از اقدام معافیت پزشکی پشیمانم, وگرنه الان دوماه از سربازیم هم رفته بودم

10. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر کنم کلا یه کمیسیون بیشتر برگزار نشه ! ؟
    ای بابا چی شد پس ؟ بالاخره چند تا برگزار میشه ؟ سر راست بگید چند ماه طول میکشه کلش ؟
    من اگه برم سربازی بهم بار سنگین بدن فتق اود کنه کی جواب گو هست !! آقا خطر ناکه خوب !
    آیا بلافاصله بعد نتیجه کمیسیون باید بریم +۱۰ تاریخ اعزام رو مشخص کنن برامون ؟؟ یا اینکه دست خودمونه ؟ حداقل دی نیفته !
    ..........
    ولی از طرفی فکر معطلیش رو هم میکنم !! موندم توش...
    Last edited by pm1; 07-08-2014 at 14:28.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ای بابا چی شد پس ؟ بالاخره چند تا برگزار میشه ؟ سر راست بگید چند ماه طول میکشه کلش ؟
    من اگه برم سربازی بهم بار سنگین بدن فتق اود کنه کی جواب گو هست !! آقا خطر ناکه خوب !
    آیا بلافاصله بعد نتیجه کمیسیون باید بریم +۱۰ تاریخ اعزام رو مشخص کنن برامون ؟؟ یا اینکه دست خودمونه ؟ حداقل دی نیفته !
    ..........
    ولی از طرفی فکر معطلیش رو هم میکنم !! موندم توش...
    هفته اول آموزش ما بدو بایست دادن، یه نفر تعادلش را از دست داد رفت تو میله های محوطه پایدگان، پاش (استخوان ران) شکست، کسی جواب گو نشد.

یکبار هم یکی قبلش گرفت، با آمبولانس بادگان رفت، کسی جواب گو نشد که این مریض بدبخت را چرا تحت فشار میزارین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

بچه ها لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه لطفا
    اونجا چهار تا گردان داره سه تا برای دیپلم و زیر دیپلم و یکی برا بالاتر از دیپلم.منم از اول تیر همونجام.جاش زیاد بد نیست فقط برا شما که اهل منطقه گرمسیری صبحاش سرده.البته اور کت هم میدن.کلا تو آموزشی باید روحیه قوی داشته باشی تا برات سریع بگذره.موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آخرین وضعیت کسر خدمت سربازی چجوریه دوستان می شه بگند بنده چجوری کسر پیدا می کنم؟ بنده اول شهریور اعزام هستم، پدرم جانباز ۱۵ درصد و دارای ۲ ماه جبهه هست، کارت آموزش تکمیلی بسیج دارم، دو سالی بسیج فعال دارم، متأهل هستم، لیسانس هستم. آخرین قوانین کسر خدمت اجرایی چیه الان من چقدر خدمت کسر می گیرم؟

ضمنا بنده دارای سه خواهر هستم هر سه ازدواج کردند برادر ندارم، یک قانون معافیت اینطوری هست تک پسر سه خواهری هست که باید از مددجویان بوده باشی و تحت پوشش کمیته امداد باشی که معاف میشی، این گزینه تک پسری و سه خواهری برای کسر و این چیزها به درد نمی خوره؟
    Last edited by mohammad_3; 07-08-2014 at 21:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •