تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2336 از 4428 اولاول ... 1336183622362286232623322333233423352336233723382339234023462386243628363336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,351 به 23,360 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چه حرف مسخره ایی !! مگه توی قراردادی که شما امضا کرده بودی ذکر شده که از ساعت 1 شب تا 8 صبح میتونی مجانی دانلود کنی که نوشته باشه اگه زیاد دانلود کنی محدود میشی ؟!!!!! یا اینکه ترافیک های هدیه ات یا اضافه خریداری شده ات به دوره بعد منتقل میشه ؟ خوبه آدم اینقدر پر توقع و سطحی نگر نباشه ...
    بالاخره توی سایت اطلاع رسانی شده ! شما هم که اینقدر ماشالله سواد داری که بفهمی fup چیه حتما قبلش میری میخونی یا می پرسی که دران همچین مسئله ایی رو یا نه ...
    دوست عزيز شما خيلي گستاخ هستيا ميدونستي ؟
    مسخره ! پرتوقع ! سطحي نگر !
    سعي كن حواست باشه دفعه بعد مودبانه تر صحبت كني دوست من ... در غير اين صورت با همون ادبيات باهات صحبت ميكنم
    درضمن شبانه رايگان هم در قرارداد بنده كه سه صفحه بود ذكر شده بود !! و بنده اون رو امضا كردم نه يه page كه سند و قراردادي حساب نشده هيج جا و نميشود !! ... اگر تمايل داريد پ خ بزنيد اسكن شده ان را خدمت شما بزرگوار با ادب ارسال كنم ! (شاتل كرج)

دوستان و اعضاي جديد اين سايت واقعا شرم و ادب رو گذاشتن كنار ... خيلي خوبه واقعا ...

2. این کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

مگه بانک فیلم فروشی داری که می خوای نامحدود بگیری ؟
    اگر تهرانی برو 2 مگ نامحدود از مخابرات بگیر.
    در غیر این صورت اسم نامحدود از شرکت خصوصی رو بریز بیرون. این رو خیلی تهدید آمیز گفتم که ضرر نکنی !

دیگه فک نکنم کسی تو این فروم ( جسارت ندارم ) یا حداقل تو تاپیم پارس به اندازه من دانلود کنه.. اما این رو بهت بگم که 512 با 30 گیگ حجم دارم ماهیانه با شبی 5 ساعت دانلود شبانه که مفتیه و به همه کارام میرسم جون تو
    و یادت باشه هر حجمی میگیری حتما 512 بگیر که کشش از برست بیشتری داره. و نامحدود رو 4 مگ نمیبندن و تو هم که میخوای گیم بازی کنی ازش بکش بیرون..

اگر شهرستانی و پینگ برات مهمه از مخابرات بگیر چون بهترین پینگ رو میده. اگر تهرانی پارس نو اینترلیو سرویس حجمی گزینه خوبیه. یا اگر خوش شانس باشی مخابرات تهران در بعضی مراکز پینگ زیر 150 میده.
    والا من الان شهرستانم سرویس 128 نامحدود رو دارم خیلی سرعتش خوبه قطعی هم کمه. اما پینگ پمعمولا بین 230 تا 280 هستش. گفتم برم از این سرویس شما هم یدونه جدا بگیرم فقط برا بازی. یعنی شما میگی واسه خط دومم از مخابرات بگیرم ؟ از مخابرات داشتم واقعا داغون بود، تا میرفتی تو منو بازی آنلاینت قطع میکرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

والا من الان شهرستانم سرویس 128 نامحدود رو دارم خیلی سرعتش خوبه قطعی هم کمه. اما پینگ پمعمولا بین 230 تا 280 هستش. گفتم برم از این سرویس شما هم یدونه جدا بگیرم فقط برا بازی. یعنی شما میگی واسه خط دومم از مخابرات بگیرم ؟ از مخابرات داشتم واقعا داغون بود، تا میرفتی تو منو بازی آنلاینت قطع میکرد
    من گفتم اگه هی میگی نا محدود و خیلی دانلود می کنی ( که بازم شبانه کافیه به نظرم ) برو مخابرات بگیر اگه تهرانی که نامحدود داشته باشه. و این رو اضافه کردم که ممکنه شانس خوبی داشته باشی که پینگش هم پایین باشه. من این رو گفتم.

فک نکن نو اینترلیو هم معجزه می کنه ها. من کلی مودم رو ریست می کنم که پینگ یک دی ان اس بیاد زیر 170. اینجوری کارم را میفته.

قطع می کرد یا نمیکرد رو بذار کنار ! باس علمی ترابلشوت کنی. پینگ می گرفتی از مخابراتت معلوم میشد.

دوستان و اعضاي جديد اين سايت واقعا شرم و ادب رو گذاشتن كنار ... خيلي خوبه واقعا ...
    نه والا... من یک بار مودبانه واسه دوست عزیزی با آواتار استاد مرغ سحر که اینترانت رو با اینترنت اشتباه گرفته بود ( تو همین تاپیک ) فرقش رو توضیح دادم و گفتم که اشتباه می کنه.
    و 30 مین بعدش پ خ گرفتم با کلی فحش و توهین منم جوابش رو دادم و نه تنها اون بن نشد و بلکه من بن شدم. و عضو قدیمی هست.
    Last edited by Koosha_Raisi; 23-06-2013 at 20:08.

5. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

من گفتم اگه هی میگی نا محدود و خیلی دانلود می کنی ( که بازم شبانه کافیه به نظرم ) برو مخابرات بگیر اگه تهرانی که نامحدود داشته باشه. و این رو اضافه کردم که ممکنه شانس خوبی داشته باشی که پینگش هم پایین باشه. من این رو گفتم.

فک نکن نو اینترلیو هم معجزه می کنه ها. من کلی مودم رو ریست می کنم که پینگ یک دی ان اس بیاد زیر 170. اینجوری کارم را میفته.

قطع می کرد یا نمیکرد رو بذار کنار ! باس علمی ترابلشوت کنی. پینگ می گرفتی از مخابراتت معلوم میشد.

نه والا... من یک بار مودبانه واسه دوست عزیزی با آواتار استاد مرغ سحر که اینترانت رو با اینترنت اشتباه گرفته بود ( تو همین تاپیک ) فرقش رو توضیح دادم و گفتم که اشتباه می کنه.
    و 30 مین بعدش پ خ گرفتم با کلی فحش و توهین منم جوابش رو دادم و نه تنها اون بن نشد و بلکه من بن شدم. و عضو قدیمی هست.
    پینگش که خیلی خوب بود، اما تو شهر ما، یه نفر واسه نمونه از محابراتش رازی نیست و نبود ! آهان، پس اگه چندان فرقی نداره پس بخوام بگیرم هی از مخابرات میگیرم ...

7. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

آقا شرایط شبانه پارس چطوره؟4 گیگ 256 بگیرم شبها سرعتم چقدره؟
    راستی مثل شاتل محدود میکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان.من الان از پارس اشتراک 512 دارم محدود.اکانتم روی 4 مگ بسته شده.سرعت دانلودم حدود 350 400.
    هفته بعد می خوام شریکی با یکی اکانت 1 مگ نا محدود بگیرم 1 ماهه.گرفتم میام سرعت دانلود و حجم دانلودم رو می گم.من شهرستان هستم.

10. این کاربر از hamedsafari1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هیچ کس واقعا این مشکل باز نشدن سایت گوگل رو نداره !؟
    الان یه هفته هست !
    خیلی وقتا بدون قیلتر شکن باز نمیشه !
    مخصوصا صبح ها !
    دیگه انگار قیلتر شده !

12. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام دوستان.من الان از پارس اشتراک 512 دارم محدود.اکانتم روی 4 مگ بسته شده.سرعت دانلودم حدود 350 400.
    هفته بعد می خوام شریکی با یکی اکانت 1 مگ نا محدود بگیرم 1 ماهه.گرفتم میام سرعت دانلود و حجم دانلودم رو می گم.من شهرستان هستم.
    حتما بزارید ممنون میشیم. چون منم دنبال این اکانت هستم ...
    الان یه هفته هست !
    مخصوصا صبح ها !
    دیگه انگار قیلتر شده !
    واسه من قبل از انتحابات تا آخر روزه انتخابات دقیقاً اینطور بود، اما الان خدا رو شکر درست شده. ماله شما هم درست میشه مطمئناً اما انگار مصوبه که باید اجرا بشه، دیرتر رسیده اونجا

14. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان یه هفته هست !
    مخصوصا صبح ها !
    دیگه انگار قیلتر شده !
    بله همچنان مشکل دارن

16. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

الان یه هفته هست !
    مخصوصا صبح ها !
    دیگه انگار قیلتر شده !
    یعنی چی؟
    مشکل با DNS نداره؟
    پشتیبانی چی میگه؟
    من مخابرات خوزستانم ولی هیچ مشکلی با گوگل ندارم
    گوگل خیلی استفاده داره

18. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •