درود
حقیقتاً شناختی ندارم از این قطعات که کمکتون کنم.
ولی تو بازار دست دو دنبال آمپ هایی مثل JVC-AX5500 و 6500 و پایونیر GM-X924 بگردید. با قیمت زیر 500 تومن دست نخورده و غیرتعمیری گیر میاد. صداشون خوبه.
درود
حقیقتاً شناختی ندارم از این قطعات که کمکتون کنم.
ولی تو بازار دست دو دنبال آمپ هایی مثل JVC-AX5500 و 6500 و پایونیر GM-X924 بگردید. با قیمت زیر 500 تومن دست نخورده و غیرتعمیری گیر میاد. صداشون خوبه.
درود
پاسخ مقاومت اسپیکر ها قبلاً توسط استاد جبلی بیان شده. برای یادآوری: بعضی از کمپانی ها مقاومت Voice Coil یک اسپیکر رو 3 اهم طراحی می کنند تا وقتی با مقاومت سیم اسپیکر جمع میشه، تقریبآً مساوی بشه با 4 اهم و تطبیق آمپدانسی بهتری با خروجی آمپلی فایر داشته باشه. (حیلی جالبه!)
اگر روی یک اسپیکر نوشته شده باشه 120 وات MAX، یعنی مرز تحمل و آسیب پذیری، نه توانی که به آن نیاز دارد.
در خرید یک اسپیکر حتماً به فاکتور Sensitivity یا حساسیت دقت داشته باشید. هر چقدر سنسیتیویتی بیشتر، وات لازم برای درایو کردن آن اسپیکر کمتر.
اسپیکر های بالای 94db مطلوب ترین اسپیکر ها هستند. مخصوصاً اسپیکر هایی که وظیفه ی میدرنج و ووفر و سابووفر رو بر عهده دارند.
مثلاً یک اسپیکر خانگی با 105 دسی بل حساسیت، یا 10 وات راه می افته و نیازی به وات بالاتر نداره.
اگر اسپیکر شما 120 وات رو تحمل می کنه، پس با 80 وات هم کاملاً درایو میشه. از طرفی عمر اسپیکر هم در وات های استاندارد بالاتر خواهد بود.
سلام استادان عزیز . من هیچی از سیستم صوتی ماشین سر در نمیارم . یه پخش pioneer فلش خور ساده دارم . یه باند محدوده 500 تومان چی پیشنهاد میدید ، ضمنا ماشین 206 هست . ممنون از پاسختون
یک جفت باند پایونر 6976 هم اضافه کن صدای خوبی تحویلت میده
قیمتش جفتی حدود 460 هزار تومنه
سلام دوستان
ميخواستم براي 405 اس ال ايکس يه سيستم خوب پيشنهاد بديد
در ابتدا ميخواستم پخش فابريک رو دست نزنم بهم گفتن يه جفت باند خربزه اي 6996 بندازم راحت جواب ميده اما برام کيفيت و شفافيت صدا خيلي مهمه بنظرتون جواب ميده؟
اگه بخوام پخش و آمپلي و باند و ساب يا هر چيز ديگه نياز داره بندازم چه سيستمي پيشنهاد ميديد زير 2.300 تومن
بعد ساب ها حتما بايد درون باکس باشن نميشه بدون باکس ؟
و در آخر نظرتون در مورد اين آمپلي و ساب دست دوم چيه؟ خوب اينا رو بگيرم دوتاش روهم ميگه 1.5 ت زياد نيست؟ (pioneer GM-a6604 و ts-w310s4)
سپاس
سلام دوستان. خسته نباشید
دستان بنده یه ماشین هایما دارم که به یه شرکت اجاره دادم . می خوام بدونم به وسیله سیستم GPS خود ماشین امکانش هست چک کنم که ماشین چه مسیر و مکان هایی رفته و توقف داشته ؟
میخوام از GPS گزارش بگیرم .
امکان همچین کاری هست ؟
به ماشین هم هر وقت بخوام دسترسی دارم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. من رو ماشین یه پخش کنوود KMM-BT304 دارم و تو ۴ درب ماشین هم ۴ تا بلندگوی 2way یکسان کار گذاشتم. هدیونیت ۶تا خروجی RCA داره و من از ۴تاش برای بلندگوهای جلو و عقب استفاده کردم (با یه آمپلی فایر ۴ کانال).
خود هدیونیت یه تنظیمی داره که میشه مشخص کرد کراس اوور اون 2way باشه یا 3way. تو این سیستم کراس اوور رو 2way باید بذارم یا 3way؟
جدیدا یه ساب اکتیو هم خریدم که قراره به خروجی RCA مربوط به ساب در هدیونیت اضافش کنم. در این حالت کراس اوور پخش رو روی چه حالتی باید بذارم؟
Last edited by Mr+; 28-10-2018 at 21:08.
نه امکان اینکار وجود نداره
آمپلی فایرش ضعیفه بهتره مدل 5702 رو بگیری که خیلی بهتر از این جواب داده
ساب هم بهتره کنوود hqr3000 بگیری بیس خوبی داره
اگه باکس بخوای برای بیس قوی تر و نرم تر بهتره اما فضای صندوق عقب رو میگیره باید فکر همه چیز رو کرده باشی
سلام و عرض ادب خدمت همگی
دوستان با هزینه ایی حدود یک تا یک و پونصد چی میتونم جمع کنم؟
اول نظرم این بود که یه ضبط و یه باند خوب بگیرم ولی واقعا چیزی سر درنمیارم. اگه میشه راهنمایی کنید. با این هزینه چجوری میشه یچی خوب جمع و جو کرد.
*شفافیت صدا و بیس صدا واسم مهمه. ممنون میشم ازتون.*
*حالا یمقدار اگ بیشتر بشه قیمت عب نداره.*
ممنونم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)