تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2336 از 2376 اولاول ... 133618362236228623262332233323342335233623372338233923402346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,351 به 23,360 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

روانخواه: پيشنهاد دارم اما مي‌مانم

اميدرضا روانخواه كه پس از گذراندن دوران مصدوميت و فصلي نه ‌چندان خوب در استقلال حالا قراردادش با اين تيم به پايان رسيده با وجود چندين پيشنهاد از تيم‌هاي تهراني و شهرستاني همچنان مايل است در استقلال بماند.

روانخواه گفت: با توجه به پايان قراردادم با استقلال از سوي چند تيم تهراني و شهرستاني پيشنهاداتي دارم اما خودم دوست دارم فصل بعد در استقلال بمانم.

وي در ادامه بيان كرد : پس از پايان ليگ نشست مثبتي با مديرعامل باشگاه درباره تمديد قرارداد و دريافت طلب فصل گذشته‌ام داشتم و ايشان هم قول دادند ظرف چند روز آينده طلبم را پرداخت كند.

روانخواه در مورد قطعي شدن احتمال حضورش در جمع آبي‌پوشان هم گفت: قرار است در دومين نشستي كه به زودي بين من و باشگاه برگزار مي‌شود در مورد فصل آينده و تمديد قراردادم صحبت كنيم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

قول "مبعلي" به استقلال

مبعلي در صورت بازي در ايران فقط پيراهن استقلال را مي‌پوشد.

به گزارش ايسنا، سايت باشگاه استقلال نوشت: مبعلي اواخر هفته‌اي که گذشت طي تماسي تلفني با واعظي آَشتياني از اشتياقش خود براي پوشيدن پيراهن استقلال سخن گفت.

ايمان اگر چه به دليل بازيهاي خوبش همچنان مورد توجه باشگاه هاي اماراتي است، اما نيم نگاهي نيز به ميادين آسيايي و ملي دارد و از اين رو تصميم گرفته با وسواس و بررسي بيشتر تيم فصل آينده‌ي خود را انتخاب کند.

مبعلي در گفت و گو با مديرعامل استقلال تاکيد کرد که اگر قرار باشد فصل بعد به ليگ ايران بازگردد، تنها پيراهن استقلال را به تن خواهد کرد و به باشگاه ديگري فکر نمي کند.

مرفاوي مستقر شد

عبدالصمد مرفاوي سرمربي استقلال از ديروز در دفتر کار خود در باشگاه استقلال مستقر شد و گفت و گو با بازيکنان را آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال با آغاز گفت و گوهاي اختصاصي مرفاوي با تک تک بازيکنان ، شائبه وجود ليست مازاد ، ليست فروش و ... فهرست هايي از اين دست که اين روزها در گوشه و کنار مطرح مي شود، عملا از بين رفت وطي ديروز و امروز بازيکناني که در فضاي دوستانه و صميمي با مربي خود به گفته نشسته بودند، با خوشحالي از اطاق مرفاوي خارج مي شدند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

اخ یه حسی بهم میگه این فصل هم خوب شروع میکنیم .... واقعا وضعیت الان جوری هست که نمیشه پیش بینی کرد.ببینیم چی میشه!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض قول مبعلی به استقلالی ها

مبعلی در صورت بازی درایران فقط پیراهن استقلال را می پوشد.ایمان مبعلی به گواه کارشناسان از ستارگان فوتبال ایران است که مدتهاست در لیگ حرفه ای امارات توپ می زند. مبعلی اوخر هفته ای که گذشت طی تماسی تلفنی با واعظی آَشتیانی داشت از اشتیاقش خود برای پوشیدن پیراهن آّبی استقلال سخن گفت.
    ایمان اگر چه به دلیل بازیهای خوبش همچنان مورد توجه باشگاه های اماراتی ست، اما نیم نگاهی نیز به میادین آسیایی و ملی دارد و از این رو تصمیم گرفته با وسواس و بررسی بیشتر تیم فصل آینده ی خود را انتخاب کند.
    مبعلی در گفت و گو با مدیرعامل استقلال تاکید کرد که اگر قرار باشد فصل بعد به لیگ ایران باز گردد ، تنها پیراهن استقلال را به تن خواهد کرد و به باشگاه دیگری فکر نمی کند.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به نظر منم وضعیت مناسبه. حداقل آرامش نسبی حاکم شده. مثل پرسپولیس اوضاع قاریشمیش نیست...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

دوست دارم دوباره به استقلال برگردم / مرفاوي با من صحبت کرده است

دروازه بان پيشين استقلال تهران گفت: براي حضورم در استقلال صحبت هايي را با مرفاوي انجام داده ام اما تا به امروز هيچ چيز به صورت رسمي اعلام نشده است .
    حميد ملک احمدي اظهارداشت: چند روز قبل با مرفاوي صحبت کردم و قرارشد ايشان شرايط را نزد مديرعامل مطرح کنند تا درصورت موافقت بنده هم به کادرفني اضافه شوم.
    وي افزود: کارکردن در استقلال افتخار است و اگر بخواهند با جان و دل در خدمت تيم محبوبم هستم.
    زمان مربيگري من صمد مرفاوي بازيکن استقلال بود و با هم همکاري خوبي داشتيم. صمد يکي از فني ترين و با اخلاق ترين بازيکن استقلال بود.
    ملک احمدي تصريح کرد: آخرين بار در زمان کم و چندماهي پس از رفتن وي در استقلال بودم و اگر افتخار بازگشت نصيبم شود بعد از 5 سال دوباره آبي پوش مي شوم.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دوست دارم دوباره به استقلال برگردم / مرفاوي با من صحبت کرده است

دروازه بان پيشين استقلال تهران گفت: براي حضورم در استقلال صحبت هايي را با مرفاوي انجام داده ام اما تا به امروز هيچ چيز به صورت رسمي اعلام نشده است .
    حميد ملک احمدي اظهارداشت: چند روز قبل با مرفاوي صحبت کردم و قرارشد ايشان شرايط را نزد مديرعامل مطرح کنند تا درصورت موافقت بنده هم به کادرفني اضافه شوم.
    وي افزود: کارکردن در استقلال افتخار است و اگر بخواهند با جان و دل در خدمت تيم محبوبم هستم.
    زمان مربيگري من صمد مرفاوي بازيکن استقلال بود و با هم همکاري خوبي داشتيم. صمد يکي از فني ترين و با اخلاق ترين بازيکن استقلال بود.
    ملک احمدي تصريح کرد: آخرين بار در زمان کم و چندماهي پس از رفتن وي در استقلال بودم و اگر افتخار بازگشت نصيبم شود بعد از 5 سال دوباره آبي پوش مي شوم.
    ایشون تویکدام تیم اس ت

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

کم کم شرای داره به سمت امیدواری بیشتر پیش میره ولی هنوز باید صبرکنیم ببینیم چی کار میکنن.جباری جانواریو مبعلی کاظمی کیانوش رحمتی عنایتی و بازیکن های خوب فصل قبلمون رو داشته باشیم خیلی خوب میشه .عبدالصمد انشاالله پدیده مربیگری جدیدی در ایران بشه...

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض با شرط فسخ قرارداد در صورت پيشنهاد خارجي مجتبي جباري در استقلال ماندني شد

با شرط فسخ قرارداد در صورت پيشنهاد خارجي مجتبي جباري در استقلال ماندني شد!!
    خبرگزاري موج - گروه ورزش
    هافبك تيم فوتبال استقلال كه پيش از اين با اميرقلعه نويي دچار اختلاف شده بود ، با توافق جديد حاصل شده با مديرعامل اين باشگاه يك فصل ديگر در استقلال بازي خواهد كرد.

به گزارش موج، مجتبي جباري طي مذاكره‌اي با مسئولان باشگاه استقلال شرايط حضور خود در استقلال براي فصل آينده را اعلام كرد.
    جباري در صورتي با استقلال قرارداد امضا مي كند كه در هر زمان كه پيشنهاد خارجي داشت بتواند از اين تيم جدا شود. مجتبي جباري فصل گذشته از سوي كادر فني استقلال اخراج و در اختيار مديريت قرار گرفت و حالا مسئولان باشگاه طي مذاكراتي با وي نظر او را براي حضور در استقلال جلب كرده‌اند.

Last edited by Elendil1; 01-06-2009 at 09:23.

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

خدا رو شکر پیش بینی هامون غلط در اومد و واعظ در فصل نقل و انتقالات خوب عمل کرد
    ولی دمش گرم
    با اون ضد حال هایی که تا یه هفته پیش میزد فکر نمیکردم یهو این همه بازیکن بگیره
    به نظر من ما فصل بعد هم خوبیم اما لنگیا با این حاشیه هایی که الان دارن فصل بعد رو هم از دست دادن
    ایشالا صمد گواردیولا هم کارشو خوب انجام بده و تو آسیا هم نتیجه بگیریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •