Fair Usage Policy توی 90% شرکتی های اینترنتی دنیا رعایت می شه اگه این مورد رعایت نشه کیفیت اشتراک ها می یاد پایین هزینه شرکت می ره بالا
اگه رعایت هم بشه دانلود های عزیز به شدت ناراحت می شن![]()
Fair Usage Policy توی 90% شرکتی های اینترنتی دنیا رعایت می شه اگه این مورد رعایت نشه کیفیت اشتراک ها می یاد پایین هزینه شرکت می ره بالا
اگه رعایت هم بشه دانلود های عزیز به شدت ناراحت می شن![]()
درود به اساتید عزیز و پارس آنلاینی های گل
یکی از دوستان بنده از صبانت میخواد کوچ کنه به پارس آنلاین! فقط هم به این دلیل که صبانت سرویس نامحدود نداره ( یعنی داره ولی شرایطش چیزی از محدود کم نداره )
دوستانی که تهران هستند و سرویس های نامحدود پارس آنلاین رو دارند میشه بگید وضعیت این سرویس ها چگونه است؟ ایا سرعت یک مگ نامحدود ، سقف معینی از دانلود رو در ماه مشخص میکنه برای کاربر؟ مثل صبانت میگه تا 25 گیگ سرعت بالاس ولی بعد از 25 گیگ دانلود سرعت میاد روی 20 کیلوبایت؟
سرعت دانلود ثابت هست یا نوسان داره و ناراضی کننده؟ این دوست ما چون کلی فیلم توی لیست دانلودش داره و خسته شده از دانلود های شبانه و رایگان ، میخواد برای یک ماه یک سرویس نامحدود یک مگابایت بگیره که توی این یک ماه خودشو خلاص کنه و صبح تا شب سیستمو بذاره واسه دانلود و اگر کیفیت شرکت و اینترنت بود تمدید کنه و کاربر دائمیش بشه! حالا میشه بگید پارس انلاین چطوریه و محدودیت حجمی (از نظر سرعت دانلود ) برای سرویس های نامحدودش قائل میشه یا خیر؟ خواهش میکنم بدون تعصب و بدون در نظر گرفتن علاقه ی شدید قلبیتون به این شرکت ، به صورت کاملا حرفه ای و تخصصی پاسخ منو بدید![]()
دوستان سلام.
خواستم بدونم اگه پروفایلم رو بکنم مخصوص بازی پینگم میاد روی چند و سرعتم میاد روی چند ؟ اون وقت سرعت همه سرویس ها برام یکی میشه ؟ الان پینگ 8.8.8.8 برام 250 ــاس.
اسمش هست نو اینترلیو / No interlive
سرعتت همونه. اگر خطط هیچی نویز نداره و نوسان نداری رو 4 مگ ببندی ( منم رو 4 بستم ) عالی جواب میده. ئگرنه برای حالت ایده عال رو 1 مگ ببند.
پینگتم بستگی داره. من رو 150-160 هستم.
سلام
بله پارس آنلاین تحت عنوان "جایزه مصرف منصفانه"اگر میزان دانلودت از یه حد معینی بالاتر بره سرعتتو محدود میکنه که این میزان مثلا برای 256 کیلوبیت نامحدود که من خودم استفاده میکنم 33 گیگ در ماهه
از اینجا میتونید اطلاعات بیشتری بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آهان. آخه میخوام سرویس نامحدود رو بگیرما، بازم میشه گفت رو 4 مگ ببندن ؟ ! کدوم سرویس برای این کار بهترین حالته ؟ من کلا یه خط مجذا میخوام بکشم برای این کار !
دوستان، گذاشتن میکرفیلتر که من الان متوجه کارش شدم واجبه برای برطرف کردن نویز خط ؟ من فقط اسپیلیتر گذاشتم. کجا باید گذاشت این میکروفیلتر رو ؟
Last edited by HO3IN-Life; 23-06-2013 at 08:13.
مگه بانک فیلم فروشی داری که می خوای نامحدود بگیری ؟
اگر تهرانی برو 2 مگ نامحدود از مخابرات بگیر.
در غیر این صورت اسم نامحدود از شرکت خصوصی رو بریز بیرون. این رو خیلی تهدید آمیز گفتم که ضرر نکنی !
دیگه فک نکنم کسی تو این فروم ( جسارت ندارم ) یا حداقل تو تاپیم پارس به اندازه من دانلود کنه.. اما این رو بهت بگم که 512 با 30 گیگ حجم دارم ماهیانه با شبی 5 ساعت دانلود شبانه که مفتیه و به همه کارام میرسم جون تو
و یادت باشه هر حجمی میگیری حتما 512 بگیر که کشش از برست بیشتری داره. و نامحدود رو 4 مگ نمیبندن و تو هم که میخوای گیم بازی کنی ازش بکش بیرون..
اگر شهرستانی و پینگ برات مهمه از مخابرات بگیر چون بهترین پینگ رو میده. اگر تهرانی پارس نو اینترلیو سرویس حجمی گزینه خوبیه. یا اگر خوش شانس باشی مخابرات تهران در بعضی مراکز پینگ زیر 150 میده.
کوشا جان شما که parsonline هستی منم میخوام از parsonline بگیرم و league بازی میکنم شما پینگت چنده تو بازی؟
150 تا 230
شبا تو این 5 ساعت سرعت دانلود چنده؟
بعد هر شهری فرق میکنه سرعتاش و پینگش؟
الان من کاشان هستم حدود 1 سالی هست که اومده اینجا ولی نمیدونم خوبه یا نه کار من بازی انلاینه و گاهی هم دانلود حجمی بهتره یا نامحدود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)