درود
تا چه حدی می خواهید هزینه کنید؟
در آمپ های امروزی اثری از کیفیت مشاهده نمیشه.
درود
تا چه حدی می خواهید هزینه کنید؟
در آمپ های امروزی اثری از کیفیت مشاهده نمیشه.
سلام عرض میکنم خدمتتون جناب دکتر مهر آذر عزیز.بنده رو مورد لطف و محبت خودتون قرار دادین.واقعا لیاقت اینهمه مهر و محبت رو ندارم.بنده خود شاگردی
بیش نبوده و نیستم و همواره از مطالب شما و دیگر عزیزان استفاده نموده و بهره مند شده و میشوم.ان شاءالله اگر توفیق داشته باشم با توجه به درخواست دوستان و مدیران ارشد انجمن در حد توان در خدمت عزیزان هستم.
باز هم از محبت شما دوست عزیز و اینکه قبول زحمت میفرمایید و در جهت ارتقاء سطح علم و دانش دوستان وقت میگذارید کمال تشکر رو دارم.![]()
تا ۵۰۰ و اینکه تنظیماتی مث hpf رو داشته باشه واسه کامپوننت
امپ کننود ۷۰۲ که تنظیمات نداره برای کامپ مناسب نیس چون قیمت مناسب و در خد نو پیدا کردم؟ پخشمم فابریکیه. بنظرتون اگه همین ۷۰۲ رو بردارم و پخش رو عوض کنم و تنظیمات رو از روی پنش انجام بدم حواب میده؟
سلام یه ضبط میخواستم برای پراید قیمت حداکثر 150 هزارتومن تا مثل فابریک رو USB لوس بازی درنیاره فقط یه صدایی ازش در بیاد برام کافیه چه چیزی پیشنهاد میکنید؟؟
با این بودجه خرید برندهای خوب بازار در حد صفر هست مگر دست دوم پیدا کنید
اما اگر بخوای نو بخری مارک مکسیدر 2807 هست که cd نمیخوره اما رادیو و فلش داره
سلام
امروز خدا مارو دید و 300 گیرم اومد + 150 تومن با 450 تومن میشه چیز خوبی خرید یا نه؟؟؟
سلام
بله با 450 تومن مدل هایی از کنوود - jvc یا سونی میتونید انتخاب کنید
نظر شخصی من کنوود مدل KMM-204 هست .
CD نمیخوره اما فلش میخوره رادیو هم داره
خروجی برای آمپلی فایر هم 2 جفت داره که در آینده اگر خواستید ارتقا بدین مشکل نداشته باشید
کسی نبود جواب بده
سلام.
من اگه بخوام یه باند 3 اهم (مثل اینفینیتی 9303I) با یه امپ (مثلا power-acoustik-rep4-1400) درایو کنم مشکلی پیش میاد؟؟؟ اصلا شدنی هست؟؟
امپ اهم باند رو خودش تشخیص میده؟؟
(داخل کاتالوگ امپ معمولا وات ها رو برحسب 4 و 2 اهم میذارن، واسه 3 اهم میشه میانگین 2 و 3 اهم؟؟ یا فرمول خاصی داره؟؟)
بیشتر سوالم رو 3 اهم بودن بانده !!!
=======
سوال بعدی ، اگه یه باند 120 وات رو با یه امپ 100 وات درایو کنیم، چی میشه؟؟؟؟
برعکسش چی ؟؟ وات امپ بالا باشه و وات باند کمترباشه با کم کردن گین مشکل حل میشه، درسته؟؟؟
======
سوال بعدی مدل باند و امپ که بالا گفتم، خوب هستن؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)