تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2334 از 3017 اولاول ... 133418342234228423242330233123322333233423352336233723382344238424342834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,331 به 23,340 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

بلاخره فهمیدم چرا موقع شب IP قطع میشه و میره روی IP 37
    مخابرات به اندازه حجمی اصلی که براتون باقی موند میزاره در شب با سرعت بالا دانلود کنید بعدش اینترنت قطع میشه و میره روی ای پی 37 کسایی که پارس انلاین بودن میدونن چی دارم میگم
    چند شب اینو تست کردم تا مطمئن بشم
    ای تو روحت مخابرات
    گهیچ ربطی نداره. من خودم بعضی روزا سرعتم 500 بعضی روزا 220. منظورم تو تایم شبانه هست. حکمتش چیه نمیدونم. اما هر چی هست میدونم ربطی به میزان حجمی که داریم نداره

2. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منظورتون اگه کسی اعتبار اینترنتش 4 گیگ باشه به اندازه 4 گیگ میذاره شب با سرعت بالا دانلود کنه بعد میندازه رو ایپی 37.221؟من فکر نمیکنم اینجور باشه واسه من که اینجور نیست.
    من چهار شب پشت سر هم تست کردم دقیقا به مقدار حجم باقی ماننده که میرسید قطع میشد شاید گروه من اینجوریه ولی اول ماه که حجم شارژ میشه قطعی نیست البته اینو باید تو دوره بعدی ببینم تو دوره قبل هم این وضعیت بود

برا منم اینجور نیست
    اونوقت چجوری این اتفاق همیشه ساعت 3 میفته؟
    سه قطع نمیشه که سرعت میاد پایین بحث من قطعی که باعث تغییر ای پی میشه اونو میگم
    گهیچ ربطی نداره. من خودم بعضی روزا سرعتم 500 بعضی روزا 220. منظورم تو تایم شبانه هست. حکمتش چیه نمیدونم. اما هر چی هست میدونم ربطی به میزان حجمی که داریم نداره
    همه چی به ای پی ربط داره ولی این دیسی هست که میفته مال اینه اینم مدرک! از 577 تا 63 تا کم کن تا ب مقدار حجم باقی مانند برسی ، تصادفی نیست اینو چند بار امتحان کردم

در کل چیزی که به چشم دیدم رو من قبول دارم

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

اینکه ip رو تغییر میدن من قبول دارم. حتی واسه ما که 5.233 هستیم طرفای ساعت 2 تغییر میدن. حالا مال تو از 2.18 پریده روی 37. مال ما تو گروه خودمون تغییر میکنه یعنی 5.233 توی همون رنج تغییر میکنه و سرعت اسمی میشه. اما هر شب اینطور نیست. مثلا چند شب پیش 6 گیگ دانلود کردم درحالی که 500 مگ بیشتر حجم نداشتم.
    هر چی هست زیرسر ریست کردن ip. مهم نیست ip خوب بگیری یا بد. کلا 2 به بعد هر ip وصل بشی سرعت میاد پایین. البته بعضی روزا

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینکه ip رو تغییر میدن من قبول دارم. حتی واسه ما که 5.233 هستیم طرفای ساعت 2 تغییر میدن. حالا مال تو از 2.18 پریده روی 37. مال ما تو گروه خودمون تغییر میکنه یعنی 5.233 توی همون رنج تغییر میکنه و سرعت اسمی میشه. اما هر شب اینطور نیست. مثلا چند شب پیش 6 گیگ دانلود کردم درحالی که 500 مگ بیشتر حجم نداشتم.
    هر چی هست زیرسر ریست کردن ip. مهم نیست ip خوب بگیری یا بد. کلا 2 به بعد هر ip وصل بشی سرعت میاد پایین. البته بعضی روزا
    خوب این دقیقا همون شکل پارس انلاینه که موقع شب بر اساس حجم قطع میکنن ، یک دفعه قطع نمیکنن مثلا بیان یه دکمه رو فشار بدن همه یک دفعه قطع بشن ای پیشون عوض بشه باید دلیلی برای کارشون داشته باشن ، موقع شب هم که فقط ای پی 37 میاد
    برای من ای پی های زیر میاد
    172
    2.185
    5.233
    37
    که 172 با 37 اشغالن سرعت ندارند

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من چهار شب پشت سر هم تست کردم دقیقا به مقدار حجم باقی ماننده که میرسید قطع میشد شاید گروه من اینجوریه ولی اول ماه که حجم شارژ میشه قطعی نیست البته اینو باید تو دوره بعدی ببینم تو دوره قبل هم این وضعیت بود

سه قطع نمیشه که سرعت میاد پایین بحث من قطعی که باعث تغییر ای پی میشه اونو میگم

همه چی به ای پی ربط داره ولی این دیسی هست که میفته مال اینه اینم مدرک! از 577 تا 63 تا کم کن تا ب مقدار حجم باقی مانند برسی ، تصادفی نیست اینو چند بار امتحان کردم

در کل چیزی که به چشم دیدم رو من قبول دارم
    این ایپی های که رقم سومشون تک رقمیه مثل همین 2.185.5 کیفیتشون چطوره مثل پینگ و تک کانکشن و ...؟
    اگر میتونی از اسپید تست سرور لندن و فرانکفورت با تک رقمی ها تست بزار ببینم کیفیتشون نسبت به قبل چطور شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

به زور تونستم این پست رو بنویسم
    (از اول عید اوضاع خراب بود ولی دو سه هفتس وضع خیلی خراب شده)

اگه نباشه جاش خالی می مونه fokonishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان این ترافیک رزرو که با خرید حجم به صورت جدا اومده رو چطور میشه فعال کرد ؟
    این چند وقته شبا اصلا نمیتونم بزارم واسه دانلود
    جریان چیه ؟
    اصلا سرعت نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان.
    راهی هست که بشه از درون تنظیمات مودم، مودم رو خاموش روشن یاریست کرد؟
    بدون بهم خوردن تنظیماتش.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان این ترافیک رزرو که با خرید حجم به صورت جدا اومده رو چطور میشه فعال کرد ؟
    این چند وقته شبا اصلا نمیتونم بزارم واسه دانلود
    جریان چیه ؟
    اصلا سرعت نداره
    وقتی به یک گیگ رسید قابل استفادس
    سلام دوستان.
    راهی هست که بشه از درون تنظیمات مودم، مودم رو خاموش روشن یاریست کرد؟
    بدون بهم خوردن تنظیماتش.
    اره معمولا همه مودم ها ریبوت رو دارن

11. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

تنظیمات رو بهم نمی ریزه ؟
    نمیخاد از دوباره کانفیگ کرد؟
    اگه هست کجاشه توی مودم دی لینک؟ کدوم قسمت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •