تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2334 از 4428 اولاول ... 1334183422342284232423302331233223332334233523362337233823442384243428343334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,331 به 23,340 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

شما با 1 مگ هر جقدر زور بزنی بیشتر از یه حجم مشخصی که در ماه نمیتونی دانلود کنی..می تونی ؟ می خوای 1 مگ بت بدن با سقف 500 گیگ ؟
    این قدر حرص نزن پیر میشی کوشا جون

اگه لاینت رو 1 مگ بسته شده باشه حداکثر 300 گیگ میتونی دان بزنی اگه صبح تا شب دان داشته باشی با طرح نامحدود و سرعت ثابت 128 KB.s

2. 3 کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اگه لاینت رو 1 مگ بسته شده باشه حداکثر 300 گیگ میتونی دان بزنی اگه صبح تا شب دان داشته باشی با طرح نامحدود و سرعت ثابت 128 KB.s

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست من که تو امضات Fair Usage Policy رو به انتقاد گرفتی.
    با درست بودن یا نبودن این قانون کاری ندارم. اما گفتم که بدونی بزرگترین ISP آمریکا، ComCast هم این قانون رو رو سرویس هاش اجرا می کنه.
    همینطور ISP دوستم توی UK. این دوتارو شخصا می دونم..
    فقط خواستم بدونی که شاتل بدبخت از شما دزدی نمی کنه و سر شما کلاه هم نمیذاره.
    دوست عزيز بقيه رو كار ندارم اما خود بنده در قراردادي كه با شاتل امضا كردم fair policy ذكر نشده بود شايد در دوره هاي بعد تو قرار داد ذكر شده باشه اما من يه نسخه رو هنوزم دارم كه تو دوره من توش اصلا همچين چيزي قيد نشده !
    پس كلا بحث شما بي مورد هست ... زماني كه آدم يك سري شرايط رو بدونه و بپذيره بله مشكلي نداره اصلا اون شرايط هر چي ميخواد باشه اما وقتي تو قرارداد ذكر نشده اين خودش بهترين مصداق هست از دزدي و كلاهبرداري دوست من !

فارغ از اين بحث
    بعد اين چه fair policy هست اخه ؟
    دوستاني كه شب بذارن رو دانلود محدود ميشن و تو سيد 5 كيلوبايتي ميرن ! دوستاني هم كه بخوابن ميرن تو سيد بچه خوبااا و سرعت خوب ميگيرن اما وقتي خوابن چيكارش ميخوان بكنن ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میخامparsonline بگیرم از مزایا و معایبش برام میگین؟
    مزایا و معایب خاصی نداره. بستگی به منطقه مخابراتی که هستی داره. اگه خلوت باشه خوبه و اگه شلوغ باشه بده
    راستی یه مزیتی که میشه گفت داره اینه که برای دانلود شبانه میشه نیم ساعت بیشتر دانلود کرد. یعنی در اصل از ساعت 2 تا 7 هست ولی میشه از ساعت 1:45 تا 7:15 دانلود کرد. البته اونم 100% نیست و بعضی جاها ممکنه جواب نده

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزيز بقيه رو كار ندارم اما خود بنده در قراردادي كه با شاتل امضا كردم fair policy ذكر نشده بود شايد در دوره هاي بعد تو قرار داد ذكر شده باشه اما من يه نسخه رو هنوزم دارم كه تو دوره من توش اصلا همچين چيزي قيد نشده !
    پس كلا بحث شما بي مورد هست ... زماني كه آدم يك سري شرايط رو بدونه و بپذيره بله مشكلي نداره اصلا اون شرايط هر چي ميخواد باشه اما وقتي تو قرارداد ذكر نشده اين خودش بهترين مصداق هست از دزدي و كلاهبرداري دوست من !

فارغ از اين بحث
    دوستاني كه شب بذارن رو دانلود محدود ميشن و تو سيد 5 كيلوبايتي ميرن ! دوستاني هم كه بخوابن ميرن تو سيد بچه خوبااا و سرعت خوب ميگيرن اما وقتي خوابن چيكارش ميخوان بكنن ؟
    ممنون از پاسخ.
    من کلا در مورد قانون عزض کردم که چیز همگانی هست. اما اینکه تو قرارداد ذکر نشده حق با شما است و خیلی مسخره ست که اینطور بوده..
    و مسخره تر و لوس تر ازون این که سرعت رو زیر دایال آپ می بندند بعد محدود شدن !!! این یعنی دزدی کامل که خیلی لجم میگیره وقتی حتی بهش فکر می کنم. کار درست اونه که پارس آنلاین کرده. یعنی نامحدود واقعی میده و به جای Fair Usage Policy داره Fair Usage Gift میده. سرعت ها رو بالاتر می بنده بسته به سرویس و بعد از اینکه سقف تموم شد رو سرعت اصلی بسته میشه نه 5 کیلوبایت ! یعنی به هر حال نامحدود واقعی.

داره خودمونی میشه SomeOne.Like.You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فارغ از اين بحث
    چه حرف مسخره ایی !! مگه توی قراردادی که شما امضا کرده بودی ذکر شده که از ساعت 1 شب تا 8 صبح میتونی مجانی دانلود کنی که نوشته باشه اگه زیاد دانلود کنی محدود میشی ؟!!!!! یا اینکه ترافیک های هدیه ات یا اضافه خریداری شده ات به دوره بعد منتقل میشه ؟ خوبه آدم اینقدر پر توقع و سطحی نگر نباشه ...
    بالاخره توی سایت اطلاع رسانی شده ! شما هم که اینقدر ماشالله سواد داری که بفهمی fup چیه حتما قبلش میری میخونی یا می پرسی که دران همچین مسئله ایی رو یا نه ...

8. این کاربر از SomeOne.Like.You بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SomeOne.Like.You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

300 گیگ ؟!!!

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

آقا سرعت و پینگ و همه چی خوب شده چقدر
    باورم نمیشه!
    سرعت روی ۴۰۰ kb ایناس چند روزه: ))

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اگر می فهمیدی که می فهمیدی..خطی که رو 1024 بسته شده باشه هرگز به 128 کیلوبایت نمیرسه. به هیچ عنوان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان یه نفر بگه خط من روی چند بسته شده ؟ اوضاع خطم چطوره نویز و نمیدونم هرچی هست ؟

الان سرعتم با نامحدود 128 پازنده کیلوبایت شده بعد دانلود 25 گیگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •