سلام
حسین جان اسیاتک محدودیتی برای استفاده نداره.
فقط اگه سرور داخلیت در شب محدود نباشه با استفاده از اکانت افزایش سرعت میتونی محدودیت سرور خارجی رو هم برطرف کنی و مثل روز دانلود کنی...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
حسین جان اسیاتک محدودیتی برای استفاده نداره.
فقط اگه سرور داخلیت در شب محدود نباشه با استفاده از اکانت افزایش سرعت میتونی محدودیت سرور خارجی رو هم برطرف کنی و مثل روز دانلود کنی...
Last edited by and-roid2; 26-08-2015 at 19:39.
سلام رفقا
بنده یه هفتس از آسیا تک سرویس خریدم ولی هنوز وصل نشده:( نه مشکل کمبود پورت داریم نه سرویس دیگه از شرکت دیگه ... فقط نوشته تو پنل {عدم تایید از مخابرات به دلیل :آدرس پورت اشتباه است} به ؟آسیاتک هم زنگ میزنم هر روز میگن درست میشه فردا ولی نمیشه... واقعا کلافه شدم و نمیدونم چیکار کنم؟ کسی میتونه کمکم کنه؟ هر چی مسائل عجیب غریبه میاد پای ما رو میگیره:(
3 تا کار میگم انجام بده :
1. شکایت در 195
2. شماره بازرسی مخابرات شهرتون رو از 118 بگیر و از واحد MDF مخابراتتون شکایت کن بخاطر تاخیر بیش از 72 ساعته در امر رانژه.
3. تماس مستقیم با واحد MDF مخابراتتون و علت تاخیر در امر رانژه رو جویا شوید.
البته خود اسیاتک برای رانژه و تخلیه خیلی اذیت میکنه و باید با زبون تند مشکلتون رو باهاشون برطرف کنید. و گرنه پیگیری نمیکنن....
تایم رایگان / سرویس 512 با حجک 20 گیگ در ماه /دانلود از سرور آسیاتک
پروژم کامل شه یه توضیحی میدم براتون . . .
- - - Updated - - -
تایم رایگان / سرویس 512 با حجک 20 گیگ در ماه /دانلود از سرور آسیاتک
پروژم کامل شه یه توضیحی میدم براتون . . .
سلام
درباره سرویس شهاب ماهی 10 گیگ که 4 صبح تا 10 رایگانه میخواستم بدونم
محدود نمیکنن چون اگه سرعت رو یک مگ باشه (حالا مخابرات منطقه مشکل پهنای باند نداشته باشه) راحت شبی 20 گیگ مبشه دانلود کرد ؟؟؟
شما پشتیبانی یا عاملیت فروش و از این چیزا داری؟! چه جوری خطت رو 18 مگه؟!
Last edited by 4l1r3z4; 27-08-2015 at 03:43.
شما چه سرویس 256 بگیری و چه 10 مگ ، همه رو روی 12مگ میبندن ( اگه خطت بکشه ) ؛ فرق سرویس ها در تایم رایگانه ، که سرعت از سرور خارجی میشه سرعت اسمی سرویس ، یعنی سرویس 256 ، سرعت سرور خارجی میاد رو 32 کیلوبایت و سرویس 10 مگ سرعت سرور خارجی میاد رو 250 کیلوبایت ولی سرعت از دیتاسنتر های آسیاتک مثه روزانست ( البته این مورد واسه همه نیست و بعضیا سرعتشون از جفت سرور محدوده!! )
با توجه به سرعت دانلودتون فکر کنم خطتون روی 17 مگ هست
من که خطم بیشتر از 12 نمی کشه .... کلا بیشتر بچه ها خطشون به زور 12 مگ می کشه
این چه بدبختیه که خط بیشتر جاها مشکل داره !!
گزینش غیرفعاله نمیشه تیکش رو بزنم
این اکانت افزایش سرعت جریانش چیه؟ از من ساعت رایگان چه سرور داخلی باشه چه خارجی رو 250 هست
شما یه توضیح بده چطور خطتون بالاتر از 12مگ بسته شده؟ ما که هر چی تلاش کردیم بالاتر از 12 ببندن بهونه اوردن dslm مرکز جواب نمیده و.... (در صورتی که در Adsl2+ تا 25 مگ ساپورت میشه!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)