پینگ اندیشه لاهیجان. من از سرویسم همه جوره راضیم هم تو دانلود که شبا باهاش ۵.۵ گیگ میگیرم هم از پینگم که انلاین Dota2 حرفه ای بازی میکنم. فقط از خوردن پهنای باندم ناراضیم که ۴ روزه دیگه تموم میشه تصمیم دارم نامحدود ۵۱۲ بگیرم
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پینگ اندیشه لاهیجان. من از سرویسم همه جوره راضیم هم تو دانلود که شبا باهاش ۵.۵ گیگ میگیرم هم از پینگم که انلاین Dota2 حرفه ای بازی میکنم. فقط از خوردن پهنای باندم ناراضیم که ۴ روزه دیگه تموم میشه تصمیم دارم نامحدود ۵۱۲ بگیرم
![]()
مگه میشه ؟ مگه داریم ؟؟ وقتی که پینگ میتونه اینقدر پایین باشه چرا باید اکثر اوقات 2 برابرش رو تحمل کنیم ؟؟؟
![]()
آشنای اول دارم
اوضاع خیلی خرابه
تلگرام بعضی مواقع کلا کانکت نمیکنه
کلا همه چی اذیت کننده هست....
Sent from my D6502 using Tapatalk
شاتل رسما تو تلگرام اعلام کرده اوضاع نت کشور کلا خرابه و گفته ما تو شاتل مشگل نداریم و مدام پیگیری میکنیم
دمش گرم
دوستان امروز نتم تموم شد اینبار از سایت اندیشه ۱ مگ گرفتم با ۳ گیگ پهنا. الان مطابق همه شبها تا ساعت ۳.۵ سرعت استاندارد بود اما قبلا تو ۵۱۲ که داشتم حدودا با ۵۰۰ کیلوبایت در ثاینه دانلود میکردم که تا۷ صبح حدودا میشد ۴ تا ۴.۵ گیگ اما الان داره با سرعت ۹۵۰ کیلوباید در ثانیه عملا سرعت تو ساعت رایگانم الان ۸ مگابیت هست و داره دانلود میکنه که میشه بین ۱۲ گیگ هرشب رایگان. امیدوارم همینطور بمونه
تست امروز صبح 256 نامحدود 16 گیگ
البته صبح..
Last edited by shahrokhblash; 04-02-2016 at 10:22.
.... تو اندیشه
سرعت دانلود خوبه اما اکثر سایتا تایم اوت داره و کند باز میشه
الان سرویس 128 اندیشه رو محدود گرفتم فقط واسه تلگرام واسه دانلودم بسته 3g همراه اول 10 گیگ 1 هفته ای 2 شب تا 7 صبح:4500 تومان
سرعت دانلودم که بالا 3-4 مگابایته![]()
دوستان آشنای اولی کسی حجمش بیخودی تموم نمیشه؟ تو این هفته سه بار حجم اضافه خریدم! هرچقدرم وایفای و دانلودا رو چک میکنم باز یهو 500-600 مگ میره واسه خودش![]()
فکر نمیکنم دیگه به پیش شماره 5 شرکتی جز مخابرات خدمات بده، مگر اینکه باج بدید، مثلا مودم بخرید یا 1 ساله بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)