دوستان چند روزه پینگم با 4g افتضاح شده...همش بالا پایین میشه packet loss دارم...نمیشه بازی کرد اصلا
چه مرگش شده باز؟؟
دوباره سیستم جدید معرفی کردن گند زدن به قبلی که همه برن جدیده رو بگیرن
دوستان چند روزه پینگم با 4g افتضاح شده...همش بالا پایین میشه packet loss دارم...نمیشه بازی کرد اصلا
چه مرگش شده باز؟؟
دوباره سیستم جدید معرفی کردن گند زدن به قبلی که همه برن جدیده رو بگیرن
تو نواحی جنوب غربی مشهد مثل فکوری، آب و برق، هاشمیه من تست که کردم، سرعت دانلود تو مایه های 300-400 کیلوبایته نهایتا. برای دوستان مشهدی که ساکن این نواحی هستن هم همین وضعه؟ و آیا ایرانسل فکری براش داره؟ دقیقا طرف دیگه بولوار وکیل اباد مثل دانشجو و دانش آموز و نمایشگاه و اینا فکر کنم سرعت دانلود در بدترین شرایط بالای یک مگابایت بر ثانیه هست. تو شاندیز که تا دو مگابایت بر ثانیه هم میره.
منم جدیدن مشکل دارم. :((
سلام تو برنامه open signal تو نقشش فقط انتن های ایرانسل نشون میده یا همراه اول هم هست اخه 100 متری ما یه انتن 4g هست ولی به 1 کیلو متر اون ور تر وصل میشه
منم دیشب چهار دست فیفا زدم سه دستش افتادم بیرون !
وای چه زوری داره وقتی یهو از بازی پرت میشی بیرون![]()
دوستان این مودمهای یواسبی 3g و 4g خوبن? در دریافت سیگنال آیا بهتر از خود گوشی عمل میکنن? کلا ارزش خریدن دارن?
طی ماه های گذشته منم برای همین مناطق چندین بار زنگ زدم ولی فایده ای نداشته. خونه پدرخانمم که فکوری (آب و برق) هست خیلی مشکل داره معمولا دانلود زیر ۴۰۰ هست و قطعی زیاد داره ولی سمت خونه پدرم (نوفل) تا ۴ مگابایت برثانیه هم دانلود داشتم.
ضمن اینکه اوضاع مشهد به نسبت تهران (دائم در رفت و آمد هستم)خیلی افتضاح تره! یک سری زمان ها هست با اینکه پینگ داری ولی سایت ایرانسل هم حتی باز نمیشه!
چندان فرقی نداره (مگه این که گوشی تون +H نداشته باشه)
ولی اگه نگران باطری گوشی تون هستید و ساعات زیادی از 3G و 4G استفاده می کنید بهتره برای ثبات بیشتر و عدم نگرانی از بابت باتری موبایل از مودم استفاده کنید
ترجیحا هم سعی کنید دست دوم بخرید. مودم ـه دیگه گوشی نیست که مشکل زیادی پیدا کرده باشه فروشنده بخواد بفروشه معمولا هم به خاطر عدم آنتن دهی دکل میفروشن بعد یه هفته!
با دست اولش از لحاظ قیمت خیلی فرق میکنه
گوشیم که +H داره منتها تو خونه هی سوئیچ میشه رو H گفتم شاید این ا دریافت سیگنال بهتری داشته باشن . پس فرق اون مودمهای 4G گرونتر با این یواسبیها چیه
خب باید چکار کنم تا سرعت آپلودم درست بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)