تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2333 از 3347 اولاول ... 1333183322332283232323292330233123322333233423352336233723432383243328333333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,321 به 23,330 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه shayan5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان چند روزه پینگم با 4g افتضاح شده...همش بالا پایین میشه packet loss دارم...نمیشه بازی کرد اصلا
    چه مرگش شده باز؟؟
    دوباره سیستم جدید معرفی کردن گند زدن به قبلی که همه برن جدیده رو بگیرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تو نواحی جنوب غربی مشهد مثل فکوری، آب و برق، هاشمیه من تست که کردم، سرعت دانلود تو مایه های 300-400 کیلوبایته نهایتا. برای دوستان مشهدی که ساکن این نواحی هستن هم همین وضعه؟ و آیا ایرانسل فکری براش داره؟ دقیقا طرف دیگه بولوار وکیل اباد مثل دانشجو و دانش آموز و نمایشگاه و اینا فکر کنم سرعت دانلود در بدترین شرایط بالای یک مگابایت بر ثانیه هست. تو شاندیز که تا دو مگابایت بر ثانیه هم میره.

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان چند روزه پینگم با 4g افتضاح شده...همش بالا پایین میشه packet loss دارم...نمیشه بازی کرد اصلا
    چه مرگش شده باز؟؟
    منم جدیدن مشکل دارم. :((

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام تو برنامه open signal تو نقشش فقط انتن های ایرانسل نشون میده یا همراه اول هم هست اخه 100 متری ما یه انتن 4g هست ولی به 1 کیلو متر اون ور تر وصل میشه

داره خودمونی میشه MR.MAHMOOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چه مرگش شده باز؟؟
    منم دیشب چهار دست فیفا زدم سه دستش افتادم بیرون !
    وای چه زوری داره وقتی یهو از بازی پرت میشی بیرون

داره خودمونی میشه abtin123456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان این مودم‌های یواس‌بی 3g و 4g خوبن? در دریافت سیگنال آیا بهتر از خود گوشی عمل می‌کنن? کلا ارزش خریدن دارن?

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

تو نواحی جنوب غربی مشهد مثل فکوری، آب و برق، هاشمیه من تست که کردم، سرعت دانلود تو مایه های 300-400 کیلوبایته نهایتا. برای دوستان مشهدی که ساکن این نواحی هستن هم همین وضعه؟ و آیا ایرانسل فکری براش داره؟ دقیقا طرف دیگه بولوار وکیل اباد مثل دانشجو و دانش آموز و نمایشگاه و اینا فکر کنم سرعت دانلود در بدترین شرایط بالای یک مگابایت بر ثانیه هست. تو شاندیز که تا دو مگابایت بر ثانیه هم میره.
    طی ماه های گذشته منم برای همین مناطق چندین بار زنگ زدم ولی فایده ای نداشته. خونه پدرخانمم که فکوری (آب و برق) هست خیلی مشکل داره معمولا دانلود زیر ۴۰۰ هست و قطعی زیاد داره ولی سمت خونه پدرم (نوفل) تا ۴ مگابایت برثانیه هم دانلود داشتم.
    ضمن اینکه اوضاع مشهد به نسبت تهران (دائم در رفت و آمد هستم)‌خیلی افتضاح تره! یک سری زمان ها هست با اینکه پینگ داری ولی سایت ایرانسل هم حتی باز نمیشه!

8. این کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان این مودم‌های یواس‌بی 3g و 4g خوبن? در دریافت سیگنال آیا بهتر از خود گوشی عمل می‌کنن? کلا ارزش خریدن دارن?
    چندان فرقی نداره (مگه این که گوشی تون +H نداشته باشه)
    ولی اگه نگران باطری گوشی تون هستید و ساعات زیادی از 3G و 4G استفاده می کنید بهتره برای ثبات بیشتر و عدم نگرانی از بابت باتری موبایل از مودم استفاده کنید
    ترجیحا هم سعی کنید دست دوم بخرید. مودم ـه دیگه گوشی نیست که مشکل زیادی پیدا کرده باشه فروشنده بخواد بفروشه معمولا هم به خاطر عدم آنتن دهی دکل میفروشن بعد یه هفته!
    با دست اولش از لحاظ قیمت خیلی فرق میکنه

10. این کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه abtin123456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

چندان فرقی نداره (مگه این که گوشی تون +H نداشته باشه)
    ولی اگه نگران باطری گوشی تون هستید و ساعات زیادی از 3G و 4G استفاده می کنید بهتره برای ثبات بیشتر و عدم نگرانی از بابت باتری موبایل از مودم استفاده کنید
    ترجیحا هم سعی کنید دست دوم بخرید. مودم ـه دیگه گوشی نیست که مشکل زیادی پیدا کرده باشه فروشنده بخواد بفروشه معمولا هم به خاطر عدم آنتن دهی دکل میفروشن بعد یه هفته!
    با دست اولش از لحاظ قیمت خیلی فرق میکنه
    گوشیم که +H داره منتها تو خونه هی‌ سوئیچ می‌شه رو H گفتم شاید این ا دریافت سیگنال بهتری داشته باشن . پس فرق اون مودم‌های 4G گرونتر با این یواس‌بی‌ها چیه

داره خودمونی میشه DeluxePC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما الان به فركانس ٢٦٠٠ وصلين پس
    اين فركانس ٢٦٠٠ با اينكه دانلود خوبي داره آپلودش كم هست
    خب باید چکار کنم تا سرعت آپلودم درست بشه؟

13. این کاربر از DeluxePC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •