اقایون من نتم رو از 2 مگ کردم 1 مگ اما خطم هنوز روی 10 مگ هست و هی downstrom 0 میشه و لینک میپره
کسی پیشنهادی نداره ؟ یعنی چی این وضع
اقایون من نتم رو از 2 مگ کردم 1 مگ اما خطم هنوز روی 10 مگ هست و هی downstrom 0 میشه و لینک میپره
کسی پیشنهادی نداره ؟ یعنی چی این وضع
دوستان این سرویسها که 12 ماهه هست اگه زودتر از موعد درخواست جمع آوری بدیم چقدر جریمه داره
اخه مخابرات یه جورایی اینترانت هست .فقط روی سایت های داخلی سرعت کامل رو میده .اینترنتش مثل وایمکس میمونه هم سنگین کار میکنه هم سرعتش کمه .دلیل ارزونتر بودنش هم همین کیفیت بدشه وگرنه من هر جا شاتل و پارس کار کردم سرعت نت خارجشون بالای 2 مگ بوده فقط مخابرات که از خارج پوکیدس .روی هر ای پی هم یه جور پینگ و سرعت میده اعصاب نذاشته برامون.
پارس انلاین هم الان سرویس 128 با 5 گیگ ترافیک 17000 تومن میده سرعت هم تا 16 مگ باز میزاره اما بستگی به پهنای باند پارس انلاین در مرکز مخابراتی منطقه شما داره (پارس انلاین در اکثر مراکز مخابراتی کمبود پهنای باند داره)
مخابرات همینطور که گفتید قطع و وصلی و اینترانتی شدن زیاد داره
من که چند ساله مشترک مخابراتم و در کل راضیم وگرنه تا حالا رفته بودم شرکت دیگه , حتی چند ماه پیش خونه رو عوض کردیم باز رفتم از مخابرات نت گرفتم چون چند سال قبلش خیلی راضی بودم
قبلا که ایپی ها ازاد بودن که کیفیت نتش خیلی خوب بود نسبت به بقیه شرکتا بغیر از سرعت روزانش که اسمی بود و اونم واسه من مهم نبود
الانم که ایپی ها محدود شدن بغیر از ابان و اذر که خیلی اذیت شدم الان حدود 5 ماهی میشه نت همیشه برام با ثباته و سرعت در تمام طول روز ثابته حتی شبانه , پینگ هم به نسبت خوبه البته تا قبل اینکه اپ استریما رو پایین بیارن پینگ بهتر بود
نمیدونم اما شاید از شانس خوبم هم باشه که گروه خوبی افتادم
اما یکی از دوستام هم هست تا دو سال پیش شاتل بود و به اصرار خودم اومد مخابرات الانم گروه تقریبا بدی افتاده گروه 5.223 و 37 ولی با این وجود باز تمدید میکنه بهش میگم چرا میگه بهتر از اینجا جایی نیستالبته اینم بگم اونم مثل من شبانه واسش مهمه شاید به همین خاطره جای دیگه نمیره
سلام دوستان
من واسه اولین بار میخوام adsl بگیرم.اگه کسی در مورد مخابرات اندیمشک راهنمایی کنه ممنون میشم.الان از مبین نت استفاده میکنم.ولی سرویساش گرونه.زیاد اهل دانلود با حجم بالا نیستم.بنا براین سرویس رایگان شبانه واسم مهم نیست.فقط میخواستم بدونم مخابرات واسه وبگردی خوبه یا نه.وضعیت قطع و وصلش چطوره.کلا با مبین نت مشکلی ندارم غیر از اینکه هزینش نسبت به adsl دو برابره.
بلاخره فهمیدم چرا موقع شب IP قطع میشه و میره روی IP 37
مخابرات به اندازه حجمی اصلی که براتون باقی موند میزاره در شب با سرعت بالا دانلود کنید بعدش اینترنت قطع میشه و میره روی ای پی 37 کسایی که پارس انلاین بودن میدونن چی دارم میگم
چند شب اینو تست کردم تا مطمئن بشم
ای تو روحت مخابرات![]()
منظورتون اگه کسی اعتبار اینترنتش 4 گیگ باشه به اندازه 4 گیگ میذاره شب با سرعت بالا دانلود کنه بعد میندازه رو ایپی 37.221؟من فکر نمیکنم اینجور باشه واسه من که اینجور نیست.
برا منم اینجور نیست
اونوقت چجوری این اتفاق همیشه ساعت 3 میفته؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)