از طریق پنل درخواست بدید همانروز کاری نهایتا ظرف ۲۴ ساعت خودشون با شما تماس میگیرند که ایا اطمینان دارید جهت جمع اوری یا خیر و در صورت تایید جمع اوری میشه، نیاز به مراجعه حضوری نیست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
از طریق پنل درخواست بدید همانروز کاری نهایتا ظرف ۲۴ ساعت خودشون با شما تماس میگیرند که ایا اطمینان دارید جهت جمع اوری یا خیر و در صورت تایید جمع اوری میشه، نیاز به مراجعه حضوری نیست.
چرا از سایت مخابرات میخوام ثبت نام کنم همون اول که شماره میدم ارور میده؟ و این که مخابرات هزینه رانژه دریافت میکنه؟
چه اروری دریافت میکنید؟ خیر مخابرات برای رانژه و جمع آوری در حال حاضر هزینه دریافت نمیکنه
خطایی در سیستم جامع رخ داده و امکان ثبت نام وجود ندارد ، سامانه شسکام ۱۰
خب مشخصه که ارور از پرتال مخابرات هست و این نوع ارورها موقت هست، یا صبر کنید و ساعات اینده تلاش کنید جهت ثبت نام و یا تماس بگیرید با ۲۰۲۰ و ثبت نامتون رو انجام بدید.
من پیشگامان بودم گرون کرده جمع آوری کردم ، میخوام بیام یا مخابرات یا داتک ، اوضاع چیز شکن ها توی مخابرات چطوریه؟ مخابرات تهران
اره من از طریق پنل تغییر سرویس زدم و سرویس قبلیم هم سرشار بوده ولی هر سرویسی میتونستم انتخاب کنم چه سرشار چه سحر خیز و غیره
من که 8 مگ طرح غزال دارم ، خواستم تو پنل سرویس رو به رنگین نت تغییر بدم که امکانش نبود ، وقتی تو پنلم به پشتیبانی تیکت زدم گفتم تغییر بدید ، پشتیبانی گفت امکان پذیر نیست باید زنگ بزنی به 2020 درخواست بدی! وقتی که با 2020 تماس گرفتم گفتم سرویس غزال هست و به رنگین نت تغییر بده ، طرف گفت ما نمی تونیم انجام بدیم ... باید مالک خط حضوری بره مرکز مخابراتی اونجا حضوری درخواست بده!!! جالبه اینها یه کار به این سادگی رو انجام نمیدن ... اونوقت برای تغییر یه سرویس ساده میگن مالک خط باید وقت بزاره حضوری بره!!!
Last edited by Pc.34; 21-08-2019 at 19:48.
میگفتند نمیشه اون مورد غیر فعال هست
حضوری باید بری درخواست کتبی بده که دیگ معرفیم کردن نمایندگی مخابرات یه فرم پر کردم و درخواست رو دادم و گفت معلوم نیست چقدر طول بکشه دست مخابراته از اینجا به بعدش [emoji16]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
سلام.دوستان منظور مخابرات از دوره در پنل کاربری همون یک ماه دیگه؟چون یه خورده به شک افتادم.من سرویس 6ماهه سرشار گرفتم ماهی 50 گیگ بین الملل.
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)