تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2333 از 4105 اولاول ... 1333183322332283232323292330233123322333233423352336233723432383243328333333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,321 به 23,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    من تا حدود برج 7یا8 وقت دارم که دفترچه پست کنم .چند وقتیه افتادم دنبال دوره تکمیلی بسیج که فرمانده گردان گفت 25 همین ماه شروع میشه ولی 6ماه بعد از پایان دوره بهت کارت پایان دوره میدم یه راه دیگه داد گفت میتونی دوره شرکت کنی بعد دوره باید بری لشگر عملیاتی سپاه توی شهر ری که باید تعهد بدی که این کارو انجام میدی.
    الان من بد جوری موندم چیکار کنم وقت زیادی رو تو گردان گذروندم تا بتونم دوره شرکت کنم از طرفی هم شنیدم که بسیجی هایی رو که دوره تکمیلی گذروندن میفرستن مناطق عملیاتی .
    یه راهنمایی لطفا بکنید تورو خدا الان زندگیم رو هواست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام
    من تا حدود برج 7یا8 وقت دارم که دفترچه پست کنم .چند وقتیه افتادم دنبال دوره تکمیلی بسیج که فرمانده گردان گفت 25 همین ماه شروع میشه ولی 6ماه بعد از پایان دوره بهت کارت پایان دوره میدم یه راه دیگه داد گفت میتونی دوره شرکت کنی بعد دوره باید بری لشگر عملیاتی سپاه توی شهر ری که باید تعهد بدی که این کارو انجام میدی.
    الان من بد جوری موندم چیکار کنم وقت زیادی رو تو گردان گذروندم تا بتونم دوره شرکت کنم از طرفی هم شنیدم که بسیجی هایی رو که دوره تکمیلی گذروندن میفرستن مناطق عملیاتی .
    یه راهنمایی لطفا بکنید تورو خدا الان زندگیم رو هواست
    کارت را رمراکز استان حدود 15-20 روز بعد میدن، شاید بشه از لشکر عملیاتی زودتر گرفت.

شما دوره را شرکت کنید، آخرین فرصتی که دارین دفترچه را بفرستین فکر کنم کارتتون تا اونموقع بیاد.

در ضمن در صورتی که بتونید از سپاه پذیرش بگیرین اولش لازمه والا اگه نیروی دیگه بیوفتین که بعد مشخص شدن یگان اقدام میکنید و کسر میگیرین.

منطقه عملیاتی هم حرف تو خالی هست. تو تقسیمات مناطق درگیر و مرز به این چیزها توجه نمیکنن و هر سربازی کما و بیش احتمال داره تو این مناطق خدمت کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من اعزامم 1 شهریوره و از طرفی منتظر نتایج ارشدم ( احتمالا 5 شهریور نتایج میاد) چند تا سوال داشتم:
    برای تمدید پزشکی درخواست دادم که موافقت نشد، آیا میشه برای بار دوم درخواست تمدید داد؟ اصلا راهی هست که تمدید کنم؟
    آیا روز اول ما رو تو پادگان نگه میدارن یا برای درست کردن لباس و.. مرخصی میدن؟
    آیا با اومدن نتایج ارشد از طریق سایت سنجش ، مرخصی میدن یا باید تا موقع ثبت نام دانشگاه صبر کنم؟
    خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام

دوستان منم اول شهریور اعزام هستم.
    اما هنوز نفهمیدم کجا افتادم، نظام وطیفه تلفن یا سایت نداره از اونجا پیگیری کنم؟

چند صفحه قبل گفتن که هنوز اطلاعات به مراکز پلیس+10 نرسیده.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوستان من اردیبهشت ماه واسه معافیت پزشکی دفترچه فرستادم اما بعدا پشیمون شدم و به شورا گفتم که واسم اعزام بزنن شورا هم 25 تیر رفتم که بهم گفتن برگ سبزت 10 روز بعد میاد
    11 مرداد رفتم از پلیس+10 برگ سبزم رو گرفتم که تاریخ اعزامم افتاده بود 1 شهریور که همون موقع بهشون گفتم که درخواست تعویق برام بزنن برا آبان ماه که نتایج کنکور بیاد تا اون موقع اما خانومه میگفت که باید یک هفته صبر کنی تا بشه درخواست عقب افتادن داد !
    حالا میخواستم ببینم با توجه به اینکه از فردا تا شنبه هم سفری برام پیش اومده و خونه نیستم اگر شنبه برم برا درخواست تعویق دیر نیست؟ و اینکه اصلا موافقت میکنن برا عقب انداختن یا نه ؟
    مرسی

6. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام

دوستان منم اول شهریور اعزام هستم.
    اما هنوز نفهمیدم کجا افتادم، نظام وطیفه تلفن یا سایت نداره از اونجا پیگیری کنم؟

چند صفحه قبل گفتن که هنوز اطلاعات به مراکز پلیس+10 نرسیده.
    سلام دوست عزیز زنگ بزن ۰۹۶۴۸۰ بعد عدد ۴رو شماره گیری کن وصل میکنه به اپراتور و کد ملی و کد سخا رو بگو تا کد محل اموزشیتو بگه که کجا افتادی

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2

8. این کاربر از javad-macros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز زنگ بزن ۰۹۶۴۸۰ بعد عدد ۴رو شماره گیری کن وصل میکنه به اپراتور و کد ملی و کد سخا رو بگو تا کد محل اموزشیتو بگه که کجا افتادی

ممنون
    کد سخا رو از کجا بگیرم؟ من سرباز سازندگی هستم مدارک چیزی دستم نیست (هر چی بوده دست سازمان هست).

10. این کاربر از haestaph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنون
    کد سخا رو از کجا بگیرم؟ من سرباز سازندگی هستم مدارک چیزی دستم نیست (هر چی بوده دست سازمان هست).
    از پلیس +۱۰

12. 2 کاربر از javad-macros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

از پلیس +۱۰

یک دنیا ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من اعزامم 1 شهریوره و از طرفی منتظر نتایج ارشدم ( احتمالا 5 شهریور نتایج میاد) چند تا سوال داشتم:
    برای تمدید پزشکی درخواست دادم که موافقت نشد، آیا میشه برای بار دوم درخواست تمدید داد؟ اصلا راهی هست که تمدید کنم؟
    آیا روز اول ما رو تو پادگان نگه میدارن یا برای درست کردن لباس و.. مرخصی میدن؟
    آیا با اومدن نتایج ارشد از طریق سایت سنجش ، مرخصی میدن یا باید تا موقع ثبت نام دانشگاه صبر کنم؟
    خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •