تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2333 از 4428 اولاول ... 1333183322332283232323292330233123322333233423352336233723432383243328333333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,321 به 23,330 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقا منم همین مشکل و دارم نزدیک یک هفته میشه که سرعتم به شدت افت کرده در حد 15 کیلو - نامحدود 128

یکی از بچه ها زنگ بزنه پشتیبانی ببینه دلیل این افت شدید سرعت چیه ؟ خسته شدیم به خدا انگار دیال آپ داریم با این وضع
    من زنگ زدم من زنگ زدم پشتیبانی
    تا الان که خوبه به حرفش گوش دادم ولی باز قطع و وصل شد دوباره زنگ زدم الان گوشی دستمه داره خطم رو چک میکنه.
    فقط بفرمایید مودمتون چیه؟
    بهش گفتم اینجا بچه ها سوال داشتن اتفاقا و گفتم آقا یه دقیقه وایسا من اینا که میگی بنویسم و از صفحه عکس بگیرم واسه بچه ها
    الان درستش میکنم و میزارم

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان
    مجدد که تماس گرفتم خطم رو چک کرد و گفت نویز داشته و درستش کردم و تا نیم ساعت دیگه مشکلتون کلا برطرف میشه و دیگه قطع و وصلی ندارین
    الان من به امید نیم ساعت دیگه زنده هستم
    آهان راستی گفتم چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتن همینطور مشکل سرعت رو گفتم، گفتن با پشتیبانی تماس بگیرید مشکل از خطتونه
    زنگ بزنید مشکلش رو برطرف کنن
    الانم واسه خودم خوب شده ولی منتظرم ببینم تا نیم ساعت دیگه چی میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اوه اوه چقدر روضه خوندی همه اینا رو می دونم.

الان این پست کاملا یک بحث ذیگه رو مطرح کرد. چه ربطی به حرف من داشت خداوکیلی ؟

وقتی اونجا اینترنت 60 مگ ارائه میشه سقف هم باید به همون اندازه بشه. اینجا 256 ارائه میشه سقف هم در همون حده. نمیدونم این رو متوجه میشی یا نه. بازم چه کمباشه چه زیاد یه بحث دیگه س..
    اولا که یاد بگیر درست صحبت کنی.روضه نخوندم توضیح دادم.(البته برای شما روضه خونا شاید توضیح معادل همون روضه باشه).
    دوما که ربطش به حرف خودت رو میتونی از پست شماره 23311 بفهمخی.اگه ربطشو نفهمیدی دیگه ...
    سوما نمیدونم اینو میفهمی یا نه (به سبک خودت گفتم که قشنگ شیرفهم شی) محدودیت سرعت ربطی به محدودیت حجم نداره.فیلم بلوری یا هر آشغال دیگه ای یه حجم مشخصی داره.حالا چون من سرعتم یه مگه نباید دانلود کنم؟؟؟؟

من میخوام از شب تا صبح دانلود کنم به کسی ربطی داره؟

این حرفت مثل اینه که بگی اونیکه پیکان داره غلط میکنه 150 کیلومتر سرعت بره باید 20 تا بره.همه باید بتونن تا 120 کیلومتر برن.حالا یکی بنز داره میتونه تا 300 تا هم بره.

دیگه حال ندارم بحث رو بیخود ادامه بدم.

داره خودمونی میشه l3izar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوباره سرعت خوب شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از من که هنوز داغونه 128 نامحدود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من زنگ زدم گفت محدود شدی شما

من الان ماهه چهارمی هست هست که از پارس انلاین میگیرم

ماه اول 256 نامحدود کل ماه با سرعت بالاااا حدود 130 گیگ دانلود کردم
    ماه دوم 128 نامحدود 75 گیگ دانلود بدون افت سرعت
    ماه سوم هم 128 نامحدود 100 گیگ دانلود در طول دوره هم سرعت اصلا پایین نیومد

ولی این ماه هم که 128 نامحدود داشتم طی 7 روز 25 گیگ دانلود کردم و لان میبینم سرعت روی 15 هست و دیگه محدودم کردن حالا نمیدونم چرا قبلا محدود نمیکردن و الان چرا محدود کردن واسه همین شک کردم که مشکل افت سرعت سراسری باشه هنوزم شاک هستم چون 20 روز دیگه باید با این سرعت 15 کیلو تحمل کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من زنگ زدم گفت محدود شدی شما

من الان ماهه چهارمی هست هست که از پارس انلاین میگیرم

ماه اول 256 نامحدود کل ماه با سرعت بالاااا حدود 130 گیگ دانلود کردم
    ماه دوم 128 نامحدود 75 گیگ دانلود بدون افت سرعت
    ماه سوم هم 128 نامحدود 100 گیگ دانلود در طول دوره هم سرعت اصلا پایین نیومد

ولی این ماه هم که 128 نامحدود داشتم طی 7 روز 25 گیگ دانلود کردم و لان میبینم سرعت روی 15 هست و دیگه محدودم کردن حالا نمیدونم چرا قبلا محدود نمیکردن و الان چرا محدود کردن واسه همین شک کردم که مشکل افت سرعت سراسری باشه هنوزم شاک هستم چون 20 روز دیگه باید با این سرعت 15 کیلو تحمل کنم
    من نویز داشت خطم زنگ که زدم پشتیبانه گفت : درستش کردم و خداییش هم بگم تا الان مشکل این چندوقته رو نداشتم
    فک کنم بهتر باشه بهشون بگید که خط رو براتون چک کنن
    به 82200 زنگ بزنید من رو خوب راهنمایی کردن، حتما بگید که درستش کنن منم فکر میکردم سراسریه و توی این چند روزه نزدم ولی دیگه امروز اعصابم به هم ریخت و زدم و خداروشکر درست شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اولا که یاد بگیر درست صحبت کنی.روضه نخوندم توضیح دادم.(البته برای شما روضه خونا شاید توضیح معادل همون روضه باشه).
    دوما که ربطش به حرف خودت رو میتونی از پست شماره 23311 بفهمخی.اگه ربطشو نفهمیدی دیگه ...
    سوما نمیدونم اینو میفهمی یا نه (به سبک خودت گفتم که قشنگ شیرفهم شی) محدودیت سرعت ربطی به محدودیت حجم نداره.فیلم بلوری یا هر آشغال دیگه ای یه حجم مشخصی داره.حالا چون من سرعتم یه مگه نباید دانلود کنم؟؟؟؟

من میخوام از شب تا صبح دانلود کنم به کسی ربطی داره؟

این حرفت مثل اینه که بگی اونیکه پیکان داره غلط میکنه 150 کیلومتر سرعت بره باید 20 تا بره.همه باید بتونن تا 120 کیلومتر برن.حالا یکی بنز داره میتونه تا 300 تا هم بره.

دیگه حال ندارم بحث رو بیخود ادامه بدم.
    شما با 1 مگ هر جقدر زور بزنی بیشتر از یه حجم مشخصی که در ماه نمیتونی دانلود کنی..می تونی ؟ می خوای 1 مگ بت بدن با سقف 500 گیگ ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان میخامparsonline بگیرم از مزایا و معایبش برام میگین؟
    Last edited by Pouya-HP; 20-06-2013 at 19:58.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شما با 1 مگ هر جقدر زور بزنی بیشتر از یه حجم مشخصی که در ماه نمیتونی دانلود کنی..می تونی ؟ می خوای 1 مگ بت بدن با سقف 500 گیگ ؟
    خب حالا شد حرف حساب.اون محدودیت چقدر باید باشه؟1 گیگ؟2گیگ؟4گیگ؟نه.اولا وقتی میگن نامحدود یعنی نامحدود.یعنی با یک مگ باید بتونی ساعتی 400 مگ دانلود کنی که میشه ماهی حدود 300 گیگ.حالا ما هم نگفتیم 300 گیگ بدن ولی یه حجم معقول بدن.نه اینکه 2 گیگ بدن بعدشم بگن ما تو ساعات رایگان هر غلطی دلمون خواست میکنیم و سرعتو در حد مرگ بیارن پایین.

نکته دیگه اینه که یه فیلم بلوری مثلا 25 گیگه(مثلا گفتم) درسته؟ خب حالا اونیکه سرعتش در حد 10 مگه فرضا میتونه این فیلمو تو 6 ساعت دانلود کنه.حالا من که سرعتم مثلا یک مگه دلم میخواد همون فیلمو با همون کیفیت ببینم.چجوری؟ به جای 6 ساعت 60 ساعت زمان لازم دارم.درسته؟

میخوام نتیجه بگیرم که اینکه من با سرعت یه مگ باید 60 ساعت زمان بذارم تا یه فیلم دانلود کنم نباید توجیهی برای کم کردن حجم دانلود من باشه.(هر چند که من خودم هیچ وقت نمیام 60 ساعت خودمو معطل یه فیلم کنم)

تو این مملکت خراب شده از هر چیزی نون دونی درست میکنن از اینترنت و مخابرات گرفته تا خودروسازی و ...این قضیه حجم هم شده یه جور نون دونی.

حرف و مثال زیاده ولی مجال نیست.باید به همین بسنده کرد چون فعلا چاره ای نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •