تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2333 از 2376 اولاول ... 133318332233228323232329233023312332233323342335233623372343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,321 به 23,330 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

از خبر هات ممنونم محمدی با تیم قراردا بست رسمی است

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به فکر تیم ملی و باشگاه خارجی هستم/ با استقلال صحبت کرده ام اما قرارداد نبستم

هاشم بيگ زاده : مديران اين باشگاه مذاكراتي را با من انجام داده‌اند اما من هنوز تصميم قطعي در اين ارتباط نگرفته‌ام و پس از بازگشت به تهران ، پيشنهادات را بررسي خواهم كرد .
    هافبك تيم استقلال تهران در خصوص وضعيت قراردادش با اين تيم گفت : ‌مذاكراتي را با واعظي آشتياني ، مديريت باشگاه انجام داده‌ام اما هنوز به صورت رسمي قراردادي بين ما امضا نشده است .
    وي افزود : در حال حاضر در شمال کشور هستم تا در آرامش ، استراحت کنم و پس از بازگشت به تهران با بررسي ساير پيشنهادات تصميم قطعي خود را برای فصل بعد بگیرم .
    وي ادامه داد : من در فصل گذشته با وجود اين كه در مقطعي فراز و نشيب‌هايي داشتم اما در کل ، فصل خوبي را پشت سر گذاشتم و اميدوارم در سال آينده بتوانم به اين پيشرفت فوتبالي‌ام ادامه دهم . چرا كه هدف‌هاي بزرگي را در ذهن دارم كه مي‌خواهم به آنها دست يابم که از جمله آن ها مي‌توان به حضور در تيم ملي و باشگاه‌‌هاي خارجي اشاره كرد .
    وي در خصوص مذاكراتش با تيم سپاهان اصفهان گفت :‌ مديران اين باشگاه مذاكراتي را با من انجام داده‌اند اما من هنوز تصميم قطعي در اين ارتباط نگرفته‌ام و همانطور كه گفتم پس از بازگشت به تهران ، پيشنهادات را بررسي خواهم كرد.
    بيگ‌زاده اضافه كرد :‌ در فصل گذشته و با تمام سختي‌هايي که متحمل شدیم ، ‌سرانجام با قهرماني در لیگ برتر فوتبال ایران به کار خود پایان دادیم که خدا را شكر می کنم که شرمنده هواداران نشديم.
    وي گفت : اگر هم در ليگ قهرمانان آسيا ناكام بوديم فقط به دليل بدشانسي بود . اگر موقعيت‌هايي كه به دست می آورديم را تبديل به گل مي‌کردیم به راحتي مي‌توانستيم از گروه مان صعود كنيم.

یکی اینا بگیره : دی
    اینو نگاه کن چه قدر خوشحاله... به فکر باشگاههای خارجیه : دی میگم فصل بعد احتمالا بره رئال

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

اینو نگاه کن چه قدر خوشحاله... به فکر باشگاههای خارجیه : دی میگم فصل بعد احتمالا بره رئال
    نه خارجی نمیره ولی مطمئن باش بهترین دفاع چپ ایران میشه
    هم هیکلشو داره هم تواناییشو

تازه سانتر هاشو اگه تو بازی ها توجه کرده بودی هیچ کس جرات نداشت کل بزنه مخصوصا مدافع ها چون می ترسیدن بره تو گلشون سانتاش خیلی خشنگ بود
    مخصوصا رضا عنایتی بود

فقط یکم از قدرت بدنیش درس استفاده کنه

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

اخبار کوتاه از باشگاه استقلال

مهدى کریمیان با استقلال قرارداد یک ساله بست
    مهدى کریمیان، بازیکن فصل پیش تیم برق شیراز با تیم استقلال قرارداد داخلى یک ساله امضا کرد. پس از صحبت هایى که ما بین مسئولین استقلال و کریمیان صورت گرفته بود وى با عقد قراردادى داخلى به باشگاه استقلال پیوست. استقلالى ها قبلاً مهدى شیرى را نیز که سال پیش در برق توپ مى زد به خدمت گرفتند و کریمیان دومین بازیکنى است که از تیم سال پیش برق به استقلال پیوسته است. به نظر مى رسد استقلالى ها قصد داشتند به نحواحسن از سهمیه هاى لیگ یکى استفاده کنند و جذب شیرى و کریمیان نیز به همین منظور بوده است. اما گویا آئین نامه اصلاح شده نقل و انتقالات آنها را لیگ برترى محسوب مى کند.

کیانوش رحمتى با استقلال قرارداد یک ساله بست
    کیانوش رحمتى هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سایپا با استقلال تهران قرارداد داخلى یک ساله بست.این بازیکن چهارشنبه با حضور در باشگاه استقلال پس از مذاکرات نهایى با مسئولان این تیم قرارداد داخلى خود را امضا کرد. ظرف روزهاى آینده این بازیکن قرارداد خود را در هیات فوتبال تهران ثبت مى کند.
    کیانوش رحمتى: جاى هیچ بازیکنى به استقلال نیامده ام
    کیانوش رحمتى هافبک جدید تیم فوتبال استقلال گفت: من جاى هیچ بازیکنى به این تیم نیامده ام. وى درباره قرارداد خود با تیم استقلال اظهار داشت: روز چهارشنبه با حضور در باشگاه با این تیم قرارداد داخلى یک ساله بستم و امیدوار هستم بتوانم به این تیم کمک کنم. وى افزود: همیشه تیم هاى قهرمان در فصل جدید روزهاى سختى دارند و من با دانستن این موضوع و بررسى همه جوانب این تیم را انتخاب کردم و کارى هم به مسائل حاشیه اى ندارم. رحمتى ادامه داد: تا به حال با صمد مرفاوى کار نکرده ام اما مى دانم ایشان مربى خوب و بادانشى است و سالم مربیگرى مى کند. این هافبک درباره اینکه گفته مى شود وى جاى بازیکنى مثل حسین کاظمى به این تیم آمده است، گفت: این موضوع صحیح نیست. من در تیم پاس در کنار جواد نکونام بازى کردم و در سایپا نیز در کنار ابراهیم صادقى بازى کرده ام و نیازى به این ندارم که جاى کسى باشم.

غلامحسین مظلومى : در کارهاى مرفاوى دخالت نمى کنم
    غلامحسین مظلومى به عنوان جایگزین نظرى جویبارى در استقلال انتخاب شد اما نه به سمت سرپرستى، بلکه او به عنوان مدیراستقلال با این تیم همکارى خواهد کرد. گفت و گوى ما را با او بخوانید:
    • شما به عنوان مدیر استقلال انتخاب شدید. در این ارتباط فکر مى کنید بتوانید در این تیم موفق نشان دهید؟
    - خب طبیعتاً هر کسى که به استقلال مى آید خدمت به این تیم را در دستور کار قرار مى دهد. قضیه من هم همینطور است. به عنوان عضو کوچکى از خانواده استقلال آماده کمک به این تیم هستم. به همین دلیل قبل از آغاز هر کارى با پیشکسوتان استقلال تماس گرفتم. از آقایان حجازى، پورحیدرى، قلعه نویى و ... رخصت گرفتم تا در این تیم از تجربیات آن ها هم استفاده کنم.
    •شما به عنوان مدیر استقلال انتخاب شدید نه سرپرست. فکر مى کنید تفاوت این دو سمت چطور باشد؟
    - تفاوت چندانى میان سرپرست و مدیر در یک تیم وجود ندارد اما با این حال من امروز با مدیرعامل استقلال جلسه دارم تا طى این نشست وظایفم در تیم مشخص شود.
    • مدیر تیم در کارهاى مرفاوى هم دخالت مى کند؟
    - من هیچ وقت این حق را به خودم نمى دهم که در کارهاى فنى دخالت کنم. اگر مرفاوى از من مشورت خواست به او کمک مى کنم در غیر این صورت هیچ وقت خودم را وارد کارهاى او نمى کنم تا مرفاوى در انتخاب نفرات خودش تصمیم بگیرد.
    • خیلى ها مى گویند استقلال با این وضعیت دچار حاشیه مى شود. نظر شما در این خصوص چیست؟
    - تیم هاى بزرگ همیشه وارد حاشیه مى شوند اما اصل چگونگى مبارزه با این حواشى است. ماخودمان را براى مبارزه با این مسائل آماده کرده ایم. طبیعتاً هدف اول ما حمایت از استقلال است و رسیدن به موفقیت. ما باید نقاط ضعف تیم را برطرف کنیم. انشاء الله با همفکرى هم تیم را براى قهرمان شدن آماده مى کنیم.
    • بر روى انتخاب مرفاوى به عنوان سرمربى استقلال هم ایراد گرفته مى شود. نظر شما در ارتباط با این مسأله چیست؟
    - قصاص قبل از جنایت نادرست است. مرفاوى در این چند سال خودش را نشان داده و تجربیات لازم را براى مربیگرى در استقلال دارد. حتماً انتخاب واعظى هم در مورد او درست بوده است. در حال حاضر وظیفه ما حمایت از سرمربى است تا با ایجاد فضاى سالم، آرامش را براى مرفاوى ایجاد کنیم. ما باید از این مربى جوان حمایت کنیم تا انشاء الله در آخر هم به موفقیت برسیم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

۲۴‬ساعت تا آبي پوش شدن

رضا عنايتي بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال تهران امشب وارد تهران مي‌شود تا در نشستي كه فردا (يكشنبه) با واعظ آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال خواهد داشت، در خصوص وضعيت پيوستنش به اين تيم تصميم‌گيري كند.
    به گزارش روز شنبه ايرنا، پيش از اين زمزمه پيوستن رضا عنايتي مهاجم تيم فوتبال النصر امارات، به تيم استقلال در پايان نيم فصل اول مطرح شده بود.
    اين زمزمه زماني پخش شد كه عنايتي قصد جدايي از باشگاه اماراتي‌اش را داشت و استقلال نيز براي حضوري قدرتمند در ليگ قهرمانان آسيا نيازمند يك مهاجم گلزن بود.
    اما روند مذاكرات و شروط باشگاه النصر امارات براي جدايي عنايتي به نحوي پيش رفت كه موضوع انتقال اين مهاجم به استقلال كاملا لغو و عنايتي قيد حضور در استقلال را زد.
    هم اكنون شرايط باشگاه استقلال و رضا عنايتي به گونه‌اي است كه هر دو طرف مايل به انجام مذاكره و شروع همكاري هستند و در صورت رسيدن به توافقات لازم، عنايتي ظرف ‪ ۲۴‬ساعت آينده مجددا بعد از چند سال پيراهن استقلال را به تن خواهد كرد.
    از طرف ديگر صمد مرفاوي سرمربي جديد تيم استقلال تهران، هنوز هيچ گونه ليستي براي خريد بازيكنان در اختيار باشگاه قرار نداده و قرار است ظرف ‪۲۴‬ ساعت آينده بازيكنان مورد نظر خود را با مشورت كميته نقل و انتقالات كه از امروز كار خود را آغاز مي‌كند، جذب نمايد.
    همچنين مرفاوي براي مشخص كردن دستيارانش از باشگاه ‪ ۴۸‬ساعت فرصت خواسته و قرار است وي ظرف دو روز آينده دستيارانش را به باشگاه معرفي كند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    چی بشه سال بعد. فقط خسرو و بیک زاده (و شایدم منیعی) سانتر بکشن، عنایتی هم بزنه تو گل.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

ولی دیشب تو برنامه ورزش از نگاه دو به واعظ امیدوار شدم .... یه جورایی برنامه اش کامله

از صمد هم خیلی بیشتر از قبل خوشم اومد.187 تا واسه استقلال گل زده !!!

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

ولی دیشب تو برنامه ورزش از نگاه دو به واعظ امیدوار شدم .... یه جورایی برنامه اش کامله
    تایید میشه
    منم دیشب خوشم اومد ازش
    به همین خاطر دیگه به خودم اعتماد ندارم چون تا دیروز ازش بدم میومد
    از صمد هم خیلی بیشتر از قبل خوشم اومد.187 تا واسه استقلال گل زده !!!
    108 تا زده عزیزم
    چقدر با کلاس شده بود دیشب
    امیدوارم صمد آقا مثل پپ گواردولا بشه
    شعار فصل بعد:
    صمد گواردیولا...صمد گواردیولا (با ریتم بیژن مورینیو بخونین)

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مهدى كريميان با استقلال قرارداد يك ساله بست

مهدى كريميان، بازيكن فصل پيش تيم برق شيراز با تيم استقلال قرارداد داخلى يك ساله امضا كرد. پس از صحبت هايى كه ما بين مسئولين استقلال و كريميان صورت گرفته بود وى با عقد قراردادى داخلى به باشگاه استقلال پيوست. استقلالى ها قبلاً مهدى شيرى را نيز كه سال پيش در برق توپ مى زد به خدمت گرفتند و كريميان دومين بازيكنى است كه از تيم سال پيش برق به استقلال پيوسته است. به نظر مى رسد استقلالى ها قصد داشتند به نحواحسن از سهميه هاى ليگ يكى استفاده كنند و جذب شيرى و كريميان نيز به همين منظور بوده است. اما گويا آئين نامه اصلاح شده نقل و انتقالات آنها را ليگ برترى محسوب مى كند.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نه خارجی نمیره ولی مطمئن باش بهترین دفاع چپ ایران میشه
    هم هیکلشو داره هم تواناییشو

تازه سانتر هاشو اگه تو بازی ها توجه کرده بودی هیچ کس جرات نداشت کل بزنه مخصوصا مدافع ها چون می ترسیدن بره تو گلشون سانتاش خیلی خشنگ بود
    مخصوصا رضا عنایتی بود

فقط یکم از قدرت بدنیش درس استفاده کنه
    همه اینا رو هم داشته باشه یه نقطه ضعف داره که کارشو خراب کرده. کنترل توپش افتضاحه... برخلاف خسرو حیدری که توپو عالی کنترل میکنه و سربالا کار میکنه بیگ زاده وقتی توپ میاد زیرپاش دقت کنی سرش کلا پایینه و توپو نگاه میکنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •