تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2332 از 4428 اولاول ... 1332183222322282232223282329233023312332233323342335233623422382243228323332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,311 به 23,320 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان به اطلاع برسونم که SSTP و PPTP به راهه.
    PPTP بسته س. اما این دو پورت کاملا تو پارس جواب میده و همینطور که می دونید https و OpenVPN هم همینطور.

امضا :
    شاتل= محدودیت سرعت دانلود شبانه و فروش سرویس محدود به اسم نامحدود=
    دوست من که تو امضات Fair Usage Policy رو به انتقاد گرفتی.
    با درست بودن یا نبودن این قانون کاری ندارم. اما گفتم که بدونی بزرگترین ISP آمریکا، ComCast هم این قانون رو رو سرویس هاش اجرا می کنه.
    همینطور ISP دوستم توی UK. این دوتارو شخصا می دونم..
    فقط خواستم بدونی که شاتل بدبخت از شما دزدی نمی کنه و سر شما کلاه هم نمیذاره.
    Last edited by Koosha_Raisi; 19-06-2013 at 17:10.

داره خودمونی میشه l3izar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سرعت دانلود منم خیلی افت کرده

128 محدود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان به اطلاع برسونم که SSTP و PPTP به راهه.
    PPTP بسته س. اما این دو پورت کاملا تو پارس جواب میده و همینطور که می دونید https و OpenVPN هم همینطور.

دوست من که تو امضات Fair Usage Policy رو به انتقاد گرفتی.
    با درست بودن یا نبودن این قانون کاری ندارم. اما گفتم که بدونی بزرگترین ISP آمریکا، ComCast هم این قانون رو رو سرویس هاش اجرا می کنه.
    همینطور ISP دوستم توی UK. این دوتارو شخصا می دونم..
    فقط خواستم بدونی که شاتل بدبخت از شما دزدی نمی کنه و سر شما کلاه هم نمیذاره.
    دوست عزیز منم جهت اطلاع شما عرض کنم که در آمریکا یا اروپا محدودیت در حد ماهی 200 یا 300 گیگ در ماه هست نه در حد شاتل.شما اگه اونجا بخای هر شب یه فیلم بلوری هم دانلود کنی (البته بلوری ریپ با کیفیت 1080) باز هم محدودیتت تموم نمیشه (البته جهت اطلاعتون عرض کنم که اونجا کمتر کسی فیلم دانلود میکنه بلکه با پرداخت مبلغ ناچیزی از سرویسهایی مثل netflix و امثالهم استفاده میکنند) یعنی در واقع اون 300 200 گیگ محدودیت کاملا کفاف وبگردی، کنفرانس تصویری و احیانا دانلود نرم افزارهاشونو میده و اضافه هم میاد یعنی عملا براشون نامحدود حساب میشه.تنها استثنادر این مورد سرویسهای اینترنت موبایل هستند که غالبا توسط اپراتورهای مخابراتی مثل orange AT&T T-Mobile و غیره ارائه میشن که به دلیل هزینه بالای تبادل داده در سیستمهای سیار و موبایل محدودیتهایی اعمال میشه.در واقع معتقدند که کاربران برای استفاده های معمولی از اینترنت dsl یا کابلب یا فیبر نوری استفاده کنند و در مواقع لزوم از اینترنت همراه استفاده کنند.

در واقع هدف از اعمال محدودیت در این کشورها منع دسترسی کاربران به اطلاعات و محروم کردن اونها از استفاده از اینترنت نیست بلکه با این کار جلوی سو استفاده بعضی از کاربران از اینترنت گرفته میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزیز منم جهت اطلاع شما عرض کنم که در آمریکا یا اروپا محدودیت در حد ماهی 200 یا 300 گیگ در ماه هست نه در حد شاتل.شما اگه اونجا بخای هر شب یه فیلم بلوری هم دانلود کنی (البته بلوری ریپ با کیفیت 1080) باز هم محدودیتت تموم نمیشه (البته جهت اطلاعتون عرض کنم که اونجا کمتر کسی فیلم دانلود میکنه بلکه با پرداخت مبلغ ناچیزی از سرویسهایی مثل netflix و امثالهم استفاده میکنند) یعنی در واقع اون 300 200 گیگ محدودیت کاملا کفاف وبگردی، کنفرانس تصویری و احیانا دانلود نرم افزارهاشونو میده و اضافه هم میاد یعنی عملا براشون نامحدود حساب میشه.تنها استثنادر این مورد سرویسهای اینترنت موبایل هستند که غالبا توسط اپراتورهای مخابراتی مثل orange AT&T T-Mobile و غیره ارائه میشن که به دلیل هزینه بالای تبادل داده در سیستمهای سیار و موبایل محدودیتهایی اعمال میشه.در واقع معتقدند که کاربران برای استفاده های معمولی از اینترنت dsl یا کابلب یا فیبر نوری استفاده کنند و در مواقع لزوم از اینترنت همراه استفاده کنند.

در واقع هدف از اعمال محدودیت در این کشورها منع دسترسی کاربران به اطلاعات و محروم کردن اونها از استفاده از اینترنت نیست بلکه با این کار جلوی سو استفاده بعضی از کاربران از اینترنت گرفته میشه.

اوه اوه چقدر روضه خوندی همه اینا رو می دونم.

الان این پست کاملا یک بحث ذیگه رو مطرح کرد. چه ربطی به حرف من داشت خداوکیلی ؟

وقتی اونجا اینترنت 60 مگ ارائه میشه سقف هم باید به همون اندازه بشه. اینجا 256 ارائه میشه سقف هم در همون حده. نمیدونم این رو متوجه میشی یا نه. بازم چه کمباشه چه زیاد یه بحث دیگه س..

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان لطفا با مدرک صحبت کنید ! ، الان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Comcast هست، محدودیت ش رو نشون بدید به من، چون نتونستم چیزی پیدا کنم. چون این دقیقا همون چیزی هست که امریکایی ها می بینن و از همین سایت اقدام به خرید میکنن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=================

ضمن اینکه الان گوگل اینترنت 1 گیگ بر ثانیه میده، اگر بخواد 300 گیگ محدودیت بذاره که 1 روزه تموم میشه و تبدیل به جک میشه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad.ef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان شهر شهیدان

پيش فرض

سلام دوستان
    من 512 محدود دارم . قبلا ( تقریبا قبل از 20 روز پیش ) سرعتم خوب بود و راضی بودم
    اما الان 20 روزه که سرعتم شدیدا افت کرده .
    برای همه همینطوره ؟

چطور میتونم مشکل رو پیگیری کنم ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان لطفا با مدرک صحبت کنید ! ، الان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Comcast هست، محدودیت ش رو نشون بدید به من، چون نتونستم چیزی پیدا کنم. چون این دقیقا همون چیزی هست که امریکایی ها می بینن و از همین سایت اقدام به خرید میکنن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=================

ضمن اینکه الان گوگل اینترنت 1 گیگ بر ثانیه میده، اگر بخواد 300 گیگ محدودیت بذاره که 1 روزه تموم میشه و تبدیل به جک میشه !!
    هه هه من که قرار نیست تو دادگاه شهادت بدم که مدرک بذارم
    فقط خواستم بگم که درست نیست آدم یک شرکت رو تو امضاش خراب کنه ( با اینکه خودم از ART شاتل متنفرم. جایزه منصفانه پارس خیلی بهتره ).
    من این رو حدود 2 ماه پیش تو سایت dslreports بود فک کنم خوندم..بری پیدا می کنی.

دوما سقف بستگی به سرعت داره دیگه !؟ اصلا فک می کنی 1 گیگ بر ثانیه محدودیت داشته باشه ؟ تو آمریکا هم سرعت ها مثل آسیای شرقی خیلی فضایی نیست .
    در ضمن اونجا کسی مثل من همش چورن و فیلم اچ دی دانلود نمیکنه که دلیلش رو bagbagoo گفت فک کنم.

من کلا قصدم این بود که بگم بقیه جاها و بعضا بعضی جاها اینطوری هست اینقدر کش ندید لطفا

داره خودمونی میشه SomeOne.Like.You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هه هه من که قرار نیست تو دادگاه شهادت بدم که مدرک بذارم
    فقط خواستم بگم که درست نیست آدم یک شرکت رو تو امضاش خراب کنه ( با اینکه خودم از ART شاتل متنفرم. جایزه منصفانه پارس خیلی بهتره ).
    من این رو حدود 2 ماه پیش تو سایت dslreports بود فک کنم خوندم..بری پیدا می کنی.

دوما سقف بستگی به سرعت داره دیگه !؟ اصلا فک می کنی 1 گیگ بر ثانیه محدودیت داشته باشه ؟ تو آمریکا هم سرعت ها مثل آسیای شرقی خیلی فضایی نیست .
    در ضمن اونجا کسی مثل من همش چورن و فیلم اچ دی دانلود نمیکنه که دلیلش رو bagbagoo گفت فک کنم.

من کلا قصدم این بود که بگم بقیه جاها و بعضا بعضی جاها اینطوری هست اینقدر کش ندید لطفا
    شما واقعا 15 سالتونه ؟!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید بزرگوار
    اولا ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان رو تبریک میگم
    دوما این چهره منه در این لحظه . . .
    سه روز پیش(یعنی امروز سومین روزه) یک گیگ حجم داشتم ، هیچ کاری هم نکردم ( یعنی عمرا یه گیگ دان نکردم مطمئنم ) امروز حجم ترافیکم تموم شد الان دوباره خریدم
    اینم بگم که 28 روز از قراردادم مونده و همیشه به جای ترافیک باقی مانده میزنه صفر اگه تموم شده باشه دیگه، ولی الان واسه من سفید بود و اصلا هیچی ننوشته بود ولی من دیگه مجبور شدم و خریدم.
    تازه دیشب یه کار واجب داشتم از 11 شب انقدر قطع و وصل شد و اعصابم رو بهم ریخت که مجبور شدم با گوشیم برم نت و کارم رو انجام بدم.
    اون از شوک دیشب اینم از امروز
    یعنی چی شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من 512 محدود دارم . قبلا ( تقریبا قبل از 20 روز پیش ) سرعتم خوب بود و راضی بودم
    اما الان 20 روزه که سرعتم شدیدا افت کرده .
    برای همه همینطوره ؟

چطور میتونم مشکل رو پیگیری کنم ؟

ممنون
    آقا منم همین مشکل و دارم نزدیک یک هفته میشه که سرعتم به شدت افت کرده در حد 15 کیلو - نامحدود 128

یکی از بچه ها زنگ بزنه پشتیبانی ببینه دلیل این افت شدید سرعت چیه ؟ خسته شدیم به خدا انگار دیال آپ داریم با این وضع

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •