کدوم منطقه هستین کاش مال منم فیبر میشد از دست این خط راحت میشدم ما فدس هستیم خطم وضعش خرابه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کدوم منطقه هستین کاش مال منم فیبر میشد از دست این خط راحت میشدم ما فدس هستیم خطم وضعش خرابه![]()
مخابرات هر روز مزخرف تر از دیروز!!!
با اکانت های کاهش پینگ تو سرور های خارجی گیم میزنی یهم وسط گیم هم سکته میزنه
بدون اکانت که اصلا وصل نمیشه به سرور !! با اکانت هم اینجوری !!
داستانی داریم با این مخابرات![]()
همارا چرا اینجوریه ؟
این دیگه چه مسخره بازیه که راه انداختن !!
مسخرس !!! برا شبانه هم محدودیت گذاشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همارا دو ماهی هست جمع کرده دانلودشو ولی سرعت و کیفیتش به مراتب خیلی بالاتر از بقیه جاهاست
حتی بعد ساعت 2 هم میتونی فقط با یه کانکشن از کل پهنای باندت استفاده کنی بدون افت
مخابرات هم با چهار تا دانلود و هر کدوم 32 تا کانکشن بازم کل سرعتت رو نمیتونی بگیری![]()
با سلام به همه
دوستان من حدود 4 -5 سالی میشه کاربر مخابرات هستم و الان نزدیک به یک ساله اکانت 10 مگابایت خریدم و سرعت دانلود 1.100 - 1.200 داشتم الان چند روزی میشه که سرعتم خیلی نوسان پیدا کرده میره روی 500 میاد روی 800 و اینطور نوسان داره . قبلا مودمم مشکل داشت و 1 ماهی عوضش کردم و ایوسس خریدم و اسپلیتر رو هم عوض کردم . الان زنگ زدم مخابرات از طریق تیم ویوور نگاه کرد SNR دانلود رو روی 9 - 12 نوسان داشتن بعضا که تلفن رو در میارم تا 17 بالا میاد. به مخابرات میگم تادیروز چرا 1.200 دانلود ثابت میداد الان اینطور نوسان میکنه میگه واسه این که نویز داره میگم مگه میشه الان 2 روز هست اینطور شده . اصلا دیگه نمیدونم مشکل از کجاست گیج شدم .اینم الان گرفتم : لطفا راهنمایی کنین !
![]()
خط شما الان 9 مگ آپ شده !! تا سرعت 900 معمولا مشکلی برات به وجود نمیاره ولی اگر سرعت بره بالا نویز هم میره بالا و CRC هم میره بالا که پکت لاس زیاد میشه و سرعت دانلود هم زیاد سکته میزنه
به نظرم بگید خطتون رو روی 6 مگ ببندن بهتره !! یا اینکه از یه خط جدا برای اینترنت استفاده کنید تا تلفن نویز نندازه ( منم از همین روش استفاده میکنم )
داداش مگه خط شنا درست شده قبلن خطتون وضعش خراب بود
مگه من گفتم خطم بهتر شده ؟
من برای اینکه با این خط سرعت بالا بگیرم ( سرعت 6 مگ ) چندین مدل مودم خریدم و کلی سیم کشی و نویز گیرو ...
الان اکثرا خطم 5 مگ آپ میشه ولی تا 6 مگ قابلیت داره
قبلا 2 مگ رو هم به زور میگرف![]()
برای من هم داداش راه حل داری مال منم 7 مگ اپ میشه سیم تازه چیزی یا مودم بخرم
- - - Updated - - -
برای من هم داداش راه حل داری مال منم 7 مگ اپ میشه سیم تازه چیزی یا مودم بخرم
مسیر ها عوض شده
کیفیت خیلی بهتر شده
پینگ خارج من فاجعه بود
ولی الان خیلی خوبه[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from my Explorer A310e using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)