برای منم همینطوریه؛
کاریشم نمیشه کرد مگر تغیر سرویستون
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برای منم همینطوریه؛
کاریشم نمیشه کرد مگر تغیر سرویستون
اپراتور از این حرفا زیاد می زنه
اگر محدودیت نداشته باشی حتی با 256 هم از سرور ایران می تونی مثل روز دانلود کنی
10 مگ برای شما بیشتر از 250 نمی شه ... حتی سرور داخل
گروه اسیاتک فروم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد میکنم حتما عضو شوید.
متاسفانه هیچ کاری نمیتونید بکنید!!! چون طبق قانون مزخرف تنظیم مقررات ، شما برای سرویس 1 مگ ، در صورتی میتونی شاکی بشی که سرعتت از 16 کیلوبایت بیاد پایین تر!!!
البته به خاطر اینکه سرعتت از دیتاسنتر های آسیاتک هم پایینه ، میتونی در سایت 195 شکایت کنی مبنی بر تبلیغ خلاف واقع ؛ چون تو سایتشون و تبلیغاشون ، همش میزنن حذف محدودیت سرعت از آسیاتک!
یه نظرسنجی بین کاربرا بزاریم ، ببینیم چندر نفر موافقن که به ایشون رنک مدیریتی داده بشه
اطلاعاتش عالیه ، کار همرو راه میندازه
مرسی دوست عزیز ؛ کاری نمیکنم![]()
برای چهارمین بار
از شرکت آسیاتک چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید که حداقل سرعت 1مگ داشته باشه و نامحدود باشه برای 15تا17گیگ مصرف در ماه؟ در تمام ساعات؟
چه نوع سرویسی پیشنهاد می کنید؟
آیا سرویسهای نامحدود آسیاتک سرعتش بالاتر بسته میشه؟
والا من نامحدوداشو نداشتم ولی طبق چیزی که تو سایتش دیدم اینه :
-چابکـ نامحدود برنزي 1024 با امکـان تبادل حداقل 40 گيگ درماه = مثه اینکه کلن سرعت تا 40 گیگ رو 1 مگابیت میمونه و بعدش میاد پایین - قیمت=68561
-چابک نامحدود طلايي با 18 گيگ سرعت بالا و تبادل حداقل 120 گيگ درماه = گویا تا 18 گیگ سرعتت رو 12 مگه ( اگه خطت بکشه ) و تا 120 گیگ رو 1 مگابیت و بعدش میاد پایین - قیمت=208081
-چابک نامحدود نقره اي با 9 گيگ سرعت بالا و تبادل حداقل 70 گيگ درماه = تا 9 گیگ سرعتت رو 12 مگه ( اگه خطت بکشه ) و تا 70 گیگ رو 1 مگابیت و بعدش میاد پایین - قیمت=102351
سرویس های کیمیا ( 2 مگ ) و کولاک ( 4مگ ) هم هست که قیمتاش میره بالاتر ( تو سایت 1544 بخش تعرفه ها کامل همه چیو نوشته )
-
من اسمم مَمَده ولی تو خونه رضا صدام میکنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
من اسمم مَمَده ولی تو خونه رضا صدام میکنن.
http://www.asiatech.ir/%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%AA%DA%A9-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%B9-%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D8%AD%D8%AC%D9%85-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%AF
سلام دوستان من تعرفه شهاب 10 گیگ رو دارم . الان سه روزه گرفتم ولی 3 گیگ کم کرده. در صورتی که دانلودی نداشتم فقط تو ساعات رایگان دانلود کردم
روزا فقط واتس اپ میرمو چندتا سایت بازدید می کنم. اصلا منطقی نیست روزی 1 گیگ کم بشه
زنگ زدم میگن مودمت هک شده رمزشو عوض کن. به نظرتون راست میگن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)