خدمت خوش مگذره هانسلام خدمت بچه های استقلالی
ما دوباره به مرخصی اومدیم ...
دوستان نا امید نشین میشه به مرفاوی امیدوار بود ...
ایشالا با اینم استقلال موفق بشه
با با مرفاوی اینقدرا هم بد نیست
خدمت خوش مگذره هانسلام خدمت بچه های استقلالی
ما دوباره به مرخصی اومدیم ...
دوستان نا امید نشین میشه به مرفاوی امیدوار بود ...
ایشالا با اینم استقلال موفق بشه
با با مرفاوی اینقدرا هم بد نیست
پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپ
Last edited by امير موسر; 28-05-2009 at 17:20. دليل: اشتباه
من زیاد خوش بین نیستم به این مرفاوی ه فان باستن
با كادرفني جديد
تمرينات استقلال از 23 خرداد آغاز ميشود
خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران براي فصل جديد از 23 خرداد آغاز ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، با اعلام صمد مرفاوي به عنوان سرمربي جديد استقلال تمرينات اين تيم براي فصل جديد از 23 خرداد تمرينات آغاز خواهد شد.
مسئولان باشگاه با مشخص كردن كادر فني مذاكره با بازيكنان جديد را نيز آغاز كرده اند.
قرار است تا 15 خرداد اين باشگاه بازيكنان جديد را جذب كند و سپس مذاكره با بازيكناني كه در اين تيم قراردادشان به پايان رسيده آغاز مي شود.
فردا نيز در باشگاه استقلال جلسه اي با حضور اعضاي جديد كادر فني و مديريتي برگزار مي شود تا سياست هاي جديد باشگاه و شرح وظايف مشخص شود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چهار بازيكن جديد در استقلال
تمرينات استقلال با کادر فنی جدید از 23 خرداد آغاز خواهد شد. در حال حاضر و 24 ساعت بعد از اعلام نام مرفاوی به عنوان سرمربی تازه آبی ها مدیران استقلال در انتظار واکنش رسانه های ورزشی در ایران هستند. قرار است تا 15 خرداد اين باشگاه بازيكنان جديد را جذب كند و سپس مذاكره با بازيكناني كه در اين تيم قراردادشان به پايان رسيده آغاز مي شود.
ظاهرا مدیران استقلال قصد دارند با استخدام یکی دو ستاره جو منفی را از اطراف تیم دور کنند . اولین بمب خبری استقلال تا روز یکشنبه منفجر می شود.این در حالی است که آنها با احمد آل نعمه قرارداد داخلی بسته بودند که او این تیم را دور زد و به سپاهان رفت . آنها با کیانوش رحمتی و رضا عنایتی به توافق رسیده اند و مهدی شیری و مهردادکریمیان دو بازیکن برق سیراز نیز در آستانه آبی پوش شدن هستند.
فصل بعد بايد پيراهن استقلال را بر تن كنى!
استقلال به دنبال جذب رضا عنايتى است. پس از جدايى اين مهاجم از النصر مسئولان باشگاه استقلال با وى وارد مذاكره شدند تا اسباب آبى پوش شدن عنايتى فراهم آيد.
واعظى آشتيانى طى تماس تلفنى با عنايتى به وى تأكيد كرد بايد فصل آينده با پيراهن آبى به ميدان برود. در اين گفت وگو مدير عامل استقلال از آقاى گل سابق فوتبال ايران خواست براى انجام مذاكرات جدى تر به باشگاه مراجعه كند تا طى يك ملاقات طرفين از شرايط خود براى ثبت قرارداد حرف بزنند.
عنايتى براى پوشيدن پيراهن استقلال تمايل نشان داده تا اسباب حضور وى در اين تيم حتى بدون حضور قلعه نويى صورت بگيرد.
نكته قابل توجه اين بود كه سر منشأ اختلافات قلعه نويى با واعظى سر جذب عنايتى بود كه در اين بحث سرمربى سابق استقلال تأكيد به جذب عنايتى داشت اما مدير عامل اين مسأله را به دليل وجود قرارداد اين بازيكن با النصر نمى پذيرفت اما حالا با جدايى قلعه نويى از استقلال عنايتى فاصله اى با اين تيم ندارد تا حتى با وجود نبود قلعه نويى بر روى نيمكت استقلال به عضويت اين تيم دربيايد.
از تمام پيشکسوتان استقلال اجازه مي گيرم/ دستياران خود را تا سه روز ديگر معرفي مي کنم
عبدالصمد مرفاوي : مي دانم کار دشواري پيش رويم قراردارد اما با استفاده از تجربيات گذشته کارم را آغاز خواهم کرد .
وي در ادامه گفت: از تمام پيشکسوتان باشگاه استقلال رخصت مي گيرم و اميدوارم کمک هاي آن ها شامل حالم شود.
مرفاوي افزود: از آقاي قلعه نويي که زحمات زيادي براي استقلال کشيده نيز رخصت مي گيرم.
وي درباره دستياران خود گفت: مشغول بررسي چند گزينه هستم که تعدادي از مربيان فصل قبل استقلال نيز در بين آنها حضور دارند؛ ظرف دو سه روز آينده دستيارانم را معرفي مي کنم.
مرفاوي درباره ليست بازيکنان استقلال گفت: ليست نفرات مورد نياز خود را به باشگاه ارايه داده ام تا مقدمات جذب آنها فراهم شود.
وي ادامه داد: تمرينات تيم از تاريخ 23 خرداد آغاز مي شود و بنده نيز از فردا (شنبه) در باشگاه مستقر مي شوم.
به فکر تیم ملی و باشگاه خارجی هستم/ با استقلال صحبت کرده ام اما قرارداد نبستم
هاشم بيگ زاده : مديران اين باشگاه مذاكراتي را با من انجام دادهاند اما من هنوز تصميم قطعي در اين ارتباط نگرفتهام و پس از بازگشت به تهران ، پيشنهادات را بررسي خواهم كرد .
هافبك تيم استقلال تهران در خصوص وضعيت قراردادش با اين تيم گفت : مذاكراتي را با واعظي آشتياني ، مديريت باشگاه انجام دادهام اما هنوز به صورت رسمي قراردادي بين ما امضا نشده است .
وي افزود : در حال حاضر در شمال کشور هستم تا در آرامش ، استراحت کنم و پس از بازگشت به تهران با بررسي ساير پيشنهادات تصميم قطعي خود را برای فصل بعد بگیرم .
وي ادامه داد : من در فصل گذشته با وجود اين كه در مقطعي فراز و نشيبهايي داشتم اما در کل ، فصل خوبي را پشت سر گذاشتم و اميدوارم در سال آينده بتوانم به اين پيشرفت فوتباليام ادامه دهم . چرا كه هدفهاي بزرگي را در ذهن دارم كه ميخواهم به آنها دست يابم که از جمله آن ها ميتوان به حضور در تيم ملي و باشگاههاي خارجي اشاره كرد .
وي در خصوص مذاكراتش با تيم سپاهان اصفهان گفت : مديران اين باشگاه مذاكراتي را با من انجام دادهاند اما من هنوز تصميم قطعي در اين ارتباط نگرفتهام و همانطور كه گفتم پس از بازگشت به تهران ، پيشنهادات را بررسي خواهم كرد.
بيگزاده اضافه كرد : در فصل گذشته و با تمام سختيهايي که متحمل شدیم ، سرانجام با قهرماني در لیگ برتر فوتبال ایران به کار خود پایان دادیم که خدا را شكر می کنم که شرمنده هواداران نشديم.
وي گفت : اگر هم در ليگ قهرمانان آسيا ناكام بوديم فقط به دليل بدشانسي بود . اگر موقعيتهايي كه به دست می آورديم را تبديل به گل ميکردیم به راحتي ميتوانستيم از گروه مان صعود كنيم.
یکی اینا بگیره : دی
مظلومي: استقلال براي تصميمات بزرگتر آماده است
غلامحسين مظلومي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره انتخاب خود به عنوان مدير تيم استقلال اظهار داشت: براي كار در استقلال آدم غريبه اي نيستم. 6 سال قبل مدير فني تيم هاي پايه بودم و بازيكناني نظير جباري، حيدري، تيموريان، منيعي، قرباني، صادقي از همان سال ها زير نظر مرفاوي براي استقلال پرورش پيدا كردند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه فرق مدير تيم با سرپرست چيست؛ عنوان كرد: فرقي با هم ندارد. البته شرح وظايف شنبه مشخص مي شود.
مظلومي ادامه داد: نبايد جايگاهي كه در اين تيم به ما داده شده را به عنوان امتياز نگاه كنيم بلكه اين سمت ها؛ مسئوليت است و بايد فضاي باشگاه استقلال پر از اعتماد به نفس و موج به آينده باشد.
مدير تيم استقلال تصريح كرد: همه ما بايد دست به دست هم دهيم تا بتوانيم از عنوان قهرماني تيم دفاع كنيم.
وي در اين باره كه هميشه تيم هاي قهرمان در فصل بعدي با مشكلاتي روبرو هستند گفت: نبايد بگذاريم كه اين مشكلات ادامه پيدا كند. در فوتبال فصل گذشته استقلال نيز مشكلاتي را داشتيم و بايد نقاط ضعف را برطرف كنيم. در حال حاضر شرايط براي اتخاذ تصميمات بزرگتر مهيا است. مي توانيم با همفكري در اتاق فكر مسير را براي نتيجه گيري هموارتر كنيم.
مظلومي در مورد گمانه زني هايي كه مبني بر عدم نتيجه گيري استقلال با صمد مرفاوي مي شود اظهار داشت: بايد به تصميم آقاي واعظ احترام بگذاريم و قصاص قبل از جنايت نكنيم. مرفاوي در اين چند سالي كه در اين تيم بوده شناخت خوبي پيدا كرده و كلاس هاي مربيگري متعددي را پشت سر گذاشته است. همه ما وظيفه داريم فضايي را براي سرمربي ايجاد كنيم تا بتواند در كمال آرامش تيم را هدايت كند.
وي تاكيد كرد: براي هر تيمي فراز و نشيب وجود دارد. چرا نبايد بگذاريم يك جوان روي كار بيايد؟ چرا نبايد از مرفاوي حمايت شود و هووز نيامده اين تصور به وجود آيد كه نمي تواند نتيجه بگيرد؟ همه بايد به زمان پيش رويم و صبر و تحمل خود را بالا ببريم.
اینم بخونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)