ببخشید قسمت همراه اول جوابمو ندادن.
سلام دوستان من منطقه تهرانپارس هستم.تو مودم سیمکارت همراه اول انداختم ولی 4g پیدا نمی کنه می خواستم بدونم باید بسته بخرم تا دکلو پیدا کنه یا اینجا 4جی نیست اخه 2تا دکل همراه اول تا 100 متریم هست
ببخشید قسمت همراه اول جوابمو ندادن.
سلام دوستان من منطقه تهرانپارس هستم.تو مودم سیمکارت همراه اول انداختم ولی 4g پیدا نمی کنه می خواستم بدونم باید بسته بخرم تا دکلو پیدا کنه یا اینجا 4جی نیست اخه 2تا دکل همراه اول تا 100 متریم هست
مشکل شما اینجاست که همراه اول اصلا 4G نداره.
بله. بسته داشته باشین و 4g در منطقه تون پوشش داشته باشه میتونین استفاده کنین (خرید بسته الزامیه)
دوستان من از ایرانسل واسه بازی استفاده میکردم یعنی بسته دارم پینگشم خیلی خوب بود 120-150 همیشه
اما الان 2-3 روزه که پینگم اینجوری شده به ترتیب : 120-150-200-900-120-120-130-900-timed out
یعنی خیلی اذیتم کرده این 2روزه
واسه بقیه سالمه؟
هیچ متوجه شدین که ایرانسل 3g خیلی بدی داره اما 4g عالی هست . شاید منطقه ما اینه !
سرعت 3g اسفناکه ! البته در مقایسه با 3g رایتل
منطقه ما 3g رایتل 7 مگابیت هست 3g همراه تنبل هم 10 تا 15 مگابیت هست،ولی 3g ایرانسل به زور به 5 میرسه،ولی همراه تنبل و رایتل 4g ندارند.
Last edited by farhad_usa; 13-08-2016 at 02:02.
نه اتفاقا الان برعکسه الان 3G خیلی خوب شده 4G دم به دقیقه قطع میشه منم فردا دارم زنگ میزم 195 شکایت رسمی کنم از ایرانسل تو شکایت هم قید میکنم ایرانسل این مشکل رو یک ماهه داره و خودش این مشکل رو به وجود اورده مخصوصا که همه برن TDD بخرن و واسه همین هم هست که این مشکل رو برطرف نمیکنه
الان روی 4G دریافت قطع میشه و دکل رو سوییچ میکنه مودم و گوشی تا اینترنت بگیره ولی روی 3G هیچ مشکلی وجود نداره
کسی از دوستان اینترنت TDD خریده؟ میشه یه تست از سرور خارج بزاره ببینم چطوره
درسته ٣جي ايرانسل خيلي بد هست واقعا هم سرعت هم پينگ
اما ٤ جي واقعا خوب هست اكثر جاها اگه انتن خوبي هم داشته باشين كه پسنگ خوبي هم ميده
از همه مهم تر پوشش خيلي خوبي داره
آیا عمدا 3g سرعت پایینی داره ؟
یا اینکه ایرانسل تجهیزات 4g خریدن در اصل که 3g هم به عنوان امکان فرعی داره و همراه اول و رایتل تجهیرات 3g خریدن فقط ؟
اگر همراه اول و رایتل فقط توی 3g سرمایه گذاری کردن و ایرانسل فقط 4g کلا چند سال دیگه خیلی مشتری از دست خواهند داد همراه اول و رایتل ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)