تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2331 از 3017 اولاول ... 133118312231228123212327232823292330233123322333233423352341238124312831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,301 به 23,310 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مخابرات به راحتی ایپی استاتیک نمیده برای شرکت ها ادارت و این جور کاراست ایپی هاشون بارنج 10 شروع میشه اینترنت قطع میشه فقط برای دوربین وب سایت های داخلی این جور کارا کاربرد داره
    مطمئنی ؟ شاید یه شرکتی اینترنت هم بخاد پس چه جوری از استاتیک استفاده میکنه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نامرد شبا میفته رو ایپی 37.221 دانلودو داغون میکنه
    منم میفتم روی ای پی 37 ولی کاری میکنم که با سرعت اسمی دانلود کنم

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایپی 37 برا من شبانه با یک دانلود 220 تا رو میده راحت , منظورت از کار چیه؟

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

چیز پی ان پر|کسی یا چند دانلود همزمان؟
    اون ساعت خوابم وگرنه با یه روشن خاموش میشه ایپی عوض کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مطمئنی ؟ شاید یه شرکتی اینترنت هم بخاد پس چه جوری از استاتیک استفاده میکنه ؟
    ایپی اینترانتیش رو به زور میدن حالا چه برسه بخوان اینترنتیش رو بدن با قسمت فروش تماس بگیرید راهنمایی میکنن

6. این کاربر از mehdi244 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایپی 37 برا من شبانه با یک دانلود 220 تا رو میده راحت , منظورت از کار چیه؟
    بعضی کاربرا مثل من بعدا از ساعت 2 ایپیشون میفته روی 37 و فقط تا 50کیلوبایت ریت دانلود میده واس همین مجبوریم برای دانلود کمی سختی بکشیم ، مخابرات لعنتی
    چیز پی ان پر|کسی یا چند دانلود همزمان؟
    اون ساعت خوابم وگرنه با یه روشن خاموش میشه ایپی عوض کرد
    هیچ کدام عزیزم سرور دانلود رو عوض کن

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

سرعت شبانه من چند شبه خراب شده ! قبلا امکان نداشت شبانه من کم بشه ! سروی 2 مگ دارم بیشتر از 30 کیلیو نمیده ! چی شده دوستان ؟؟ خبریه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرعت شبانه من چند شبه خراب شده ! قبلا امکان نداشت شبانه من کم بشه ! سروی 2 مگ دارم بیشتر از 30 کیلیو نمیده ! چی شده دوستان ؟؟ خبریه ؟
    والا ماهم مثل شمایم منتها اگر ریموت اپلود کنی مشکل افت سرعتت حل میشه البته انچنانی نیست ولی فایل هاتو با سرعت اسمی میتونی بگیری
    منظور از ریموت اپلود یعنی فایل ها از یک سرور یک سایت ب سرور یک سایت دیگر منتقل بشه
    کاری که باید بکنی اینکه یک سایت اشتراک گذاری فایل که سرعتش در ای پی 37 مناسبه پیدا کنی و فایل اتو درون ان سایت ریموت اپلود کنی که در شب با سرعت دانلود کنی
    ریموت اپلود م ربطی ب سرعت نتت نداره
    Last edited by AVAVA; 16-04-2015 at 03:27.

10. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

نه خوب بود حتی خود شما هم فکر کنم تازگی مشکل پیدا کردی ربط هم به گروه داره چون یک خط دیگه دارم و مشکلی نداره ! اگرمشکل تا آخر قرارداد حل نشد من پیشنهادم اینه که تخلیه و ثبت نام مجدد کنیم مشکل حل میشه چون گروه عوض میشه ! لعنت بر کسی که گروه بندی رو راه انداخت ! بر ذات....ش لعنت ... صد بار جالبه تا ساعت 1:59 دقیقه سرعت خوبه از اون ور هم ساعت 6 باز سرعت اوکی میشه پشتیبانی هم میگه شبانه هست و طبیعی حالا نفهم خبر نداره که مخابرات پهنای باندش خوبه و کاربرا مشکل شبانه ندارن و این کاربر بدبخت به هر دلیلی مشکل پیدا کرده و خدایی دیگه اعصابم ضعیف شده و نمیتونم سر و کله بزنم با این اپراتورها ! وقتی درک ندارن من چه مار کنم ! ما که پیر شدیم رفت ولی ای کاش یه روز نت درست بشه ... هیییییییی ........... اگه به فرشاد هم بگی اصلا اهمیت نمیده ...
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 16-04-2015 at 03:42.

12. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه خوب بود حتی خود شما هم فکر کنم تازگی مشکل پیدا کردی ربط هم به گروه داره چون یک خط دیگه دارم و مشکلی نداره ! اگرمشکل تا آخر قرارداد حل نشد من پیشنهادم اینه که تخلیه و ثبت نام مجدد کنیم مشکل حل میشه چون گروه عوض میشه ! لعنت بر کسی که گروه بندی رو راه انداخت ! بر ذات....ش لعنت ... صد بار جالبه تا ساعت 1:59 دقیقه سرعت خوبه از اون ور هم ساعت 6 باز سرعت اوکی میشه پشتیبانی هم میگه شبانه هست و طبیعی حالا نفهم خبر نداره که مخابرات پهنای باندش خوبه و کاربرا مشکل شبانه ندارن و این کاربر بدبخت به هر دلیلی مشکل پیدا کرده و خدایی دیگه اعصابم ضعیف شده و نمیتونم سر و کله بزنم با این اپراتورها ! وقتی درک ندارن من چه مار کنم ! ما که پیر شدیم رفت ولی ای کاش یه روز نت درست بشه ... هیییییییی ........... اگه به فرشاد هم بگی اصلا اهمیت نمیده ...
    ما اخرش نفهمیدیم شما شبانه اسمی میشی یا سرعتت 530 میمونه ؟ مگه قبلا نمیگفتی اسمی میشم شبا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •