دوستان گرامی ، نگفتید واسه دانلود شبانه کدوم شرکت میصرفه . 6 روز مونده تا اتمام شارژم از مخابرات ، لطفا اطلاعات و راهنمایی بدین ، ممنون.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان گرامی ، نگفتید واسه دانلود شبانه کدوم شرکت میصرفه . 6 روز مونده تا اتمام شارژم از مخابرات ، لطفا اطلاعات و راهنمایی بدین ، ممنون.
مکس نت خوبه !! فکر کنم بلوط هم شبانه رو محدود نمیکنه
=======================
خدایا مخابرات من همش قطعه یا وقتی وصله تایم اوت بالای 50-60 درصد داره و پینگ 500 که اصلا نمیشه هیچ وبی رو باز کرد !! همش باید با ایرانسل آن بشم !
من نمیدونم این لعنتی به چه دردی میخوره
اه اه اه اه اه اه
اعصاب برامون نذاشت این ماه آخری
======
اینم وضعیت فوق مزخرف مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 30-07-2015 at 23:14.
شرکت ارتباطات زيرساخت اعلام کرد: به دنبال بي توجهي شرکت مخابرات ايران به تعيين تکليف بدهي هاي خود و اصرار به تضييع حقوق عمومي به رغم هشدارهاي پياپي شرکت ارتباطات زيرساخت از بامداد روز جمعه 9 مرداد، مکالمات بين الملل شرکت مخابرات ايران در برخي استان هاي کشور قطع خواهد شد.
به گزارش نصر نیوز به نقل از ایرنا، بر اساس اين گزارش، در مرحله اول 9 استان خراسان رضوي، هرمزگان ، آذربايجان شرقي و غربي ،اصفهان ،کردستان، فارس، گلستان و کرمانشاه مشمول اين محدوديت خواهند شد.
طبق اين اطلاعيه، علاوه بر سرويس مکالمات بين الملل، خدمات اينترنتي شرکت مخابرات ايران در 9 استان نيز با 48ساعت تاخير از بامداد روز يکشنبه 11 مرداد با محدوديت مواجه خواهد شد. اين تاخير با هدف جلوگيري از ايجاد اختلال در فرآيند انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسري صورت گرفته است.
استان هاي مشمول اين محدوديت نيز عبارتند از: بوشهر، خوزستان، خراسان رضوي، هرمزگان، ايلام، کردستان، فارس، کرمان و گيلان.
شرکت ارتباطات زيرساخت پهناي باند مورد نياز براي ارايه خدمات در تمام حوزه ها را فراهم ساخته و مشترکان شرکت مذکور مي توانند براي برقراري ارتباطات مورد نياز خود در حوزه مکالمات بين الملل از خدمات ساير اپراتورها نظير ايرانسل، رايتل و همراه اول بهرمند شده و در حوزه خدمات اينترنت نيز به ساير تامين کنندگان رجوع کنند.
سلام
قیمت نامحدود مخابرات رسما یه بول شیت به تمام معناست!!!
یه سوال کسی از قیم سرعت دانلود1Mb نامحدود ماکسنت برنزی خبر داره؟
الان منم مثل شمام
اینترنت رو اسلوموشنه.
اکثر پکت ها دراپ میشه و چند دقیقه طول میکشه تا پیج بالا باید.
سرعت دانلود هم هر از چند دقیقه یک بار سکته میزنه.
زیرساخت ایشالا قطع و توبیخ و محدودیت اعمال کنه بلکه اثر افتاد
خوش به حال دوستان که می تونن مخابرات رو عوض کنن.
اون بیچاره هایی که مثل من فیبر نوری دارن مجبوریم بسوزیم و بسازیم.
سرعت دانلود من که نابود شده و کلی قطعی دارم.
کسی سرویس نامحدود با قیمت های جدید خرید کرده؟
ماهانه 47000 زده به اضافه ارزش افزوده
لینک زیر میتونی ببینی
افزایش قیمت اشتراک اینترنت مخابرات و کاهش کیفیت سرعت اینترنت
از اینترنت مخابرات حجمی و نامحدود ناراضی هستم
از مخابرات هیچ سرویس اینترنتی نگیرید
Last edited by Persianhb; 01-08-2015 at 21:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)