تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2331 از 2365 اولاول ... 133118312231228123212327232823292330233123322333233423352341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,301 به 23,310 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

راستی دوستان 30 متر سیم گیج 16 برای استیج جلوی سمند ( هر باند 60 وات RMS ) جواب میده یا گیج 14 براش بهتره ؟

استیج عقب ( هر باند 100وات RMS ) رو حتما باید گیج 14 تهیه کنم یا 16 هم جوابگو هست ؟

ممنون میشم بزرگواری کنید این هم جواب بدید

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

راستی دوستان 30 متر سیم گیج 16 برای استیج جلوی سمند ( هر باند 60 وات RMS ) جواب میده یا گیج 14 براش بهتره ؟

استیج عقب ( هر باند 100وات RMS ) رو حتما باید گیج 14 تهیه کنم یا 16 هم جوابگو هست ؟

ممنون میشم بزرگواری کنید این هم جواب بدید
    فرقی نداره خیلی مهم نیست همون 16 هم کافیه از سیمای نازک فابریکی که توی جعبه باند هستن هم میتونی استفاده کنی کیفیتشون خوبه من حتی ساب هم باهاشون وصل کردم
    فقط روی سیم های RC دقت کن جنس خوب بگیر اونا خیلی روی صدا تاثیر دارن

3. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

فرقی نداره خیلی مهم نیست همون 16 هم کافیه از سیمای نازک فابریکی که توی جعبه باند هستن هم میتونی استفاده کنی کیفیتشون خوبه من حتی ساب هم باهاشون وصل کردم
    فقط روی سیم های RC دقت کن جنس خوب بگیر اونا خیلی روی صدا تاثیر دارن
    ممنون از راهنماییت
    آره واسه RC ها ( سیم پک فوکال و RC اضافه فوکال نزدیک 500 خرج کردم )

می خواستم گیج 16 ساند استریم بگیرم متری 8 تومن خود فروشنده بهم گفت برای استیج عقب که PC710 داری خیلی بهتره گیج 14 بگیری چون باند هات قویه

متاسفانه گیج 14 هم نداشت و من همچنان دربه در دنبال سیم پدر مادر دار گیج 14 هستم !!! هنوزم پیدا نکردم

چون می خوام همه جنس ها رو خودم تهیه کنم و بعد برم پیش نصاب که دقیقا بدونم چی خریدم

در آغاز فعالیت Mr+'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2018

پيش فرض

دوست عزیز، سلام

سری اکسلون کنوود قبلا به بازارهای آسیایی هم ورود میکرد اما الان چند سالیه که مخصوص بازار آمریکاست! فریب سایت‌های اینترنتی و یا جاهای دیگه که میگن X اول مدل های کنوود در بازار ما به معنی تعلق داشتن این سری در رنج محصولات اکسلونه رو نخوررین! ممکنه از حیث طراحی و امکانات مشابه باشند اما تعلقشون به سری اکسلون در محصولات آسیایی کنوود درست نیست، کنوود اگه محصولیش در این سری باشه بر روی بدنه و جعبه عبارت اکسلون رو قید میکنه.

ارادتمندم
    به نظر حق با شماست. من از روی مطالب بعضی فروشگاه ها فکر میکردم X اول نشانه اکسلون هست.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

با درود

ساب JBL BASSPRO SM گرفتم که زیر صندلی جا میشه و 125 وات RMS هست .
    چند سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید

1-ساب رو زیر صندلی راننده نصب کنم بهتره یا کمک راننده ؟ ( می خوام یک وقت آزاردهنده نباشه برای رانندگی )

2- خیلی علاقه دارم بتونم آمپ کنوود 9400 رو هم زیر صندلی ببندم . فقط زیر صندلی فضا کمه و آمپ بنظرتون تهویه درستی داره و خیلی داغ نمیشه اون زیر ؟( چون فنش هم تنها به اندازه 1.5 بند انگشت فضای خالی جلوش بود )

ولی اگر زیر صندلی از نظر شما نشدنیه و باید آمپلی فایر رو در صندوق بزارم و ساب رو زیر صندلی

3- این ساب برق خودش رو از هدیونیت میشه بهش داد یا مستقیم از باتری بگیرم یا از سیم برق آمپ کنوود 9400 ؟

4-چه سیم پک آمپلی با چه گیجی پیشنهاد میدید ؟( گیج 8 کاملا جوابگو ساب هست یا گیج 4 باید بگیرم؟ ) گرفتن RC با کیفیت برای ساب هم ضروری هست یا خیر؟

5- سیم اسپیکری که توی پکیج گیج 8 یک برند هست توی گیج 4 همون برند هم دقیقا همون سیم اسپیکر رو گزاشتن یا گیج اونم فرق میکنه ؟
    ببخشید دوستان زیاد سوال کردم تنها جایی که به کمک شون امید دارم شما دوستان عزیز هستید
    Last edited by dooste.man83; 03-07-2018 at 13:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان وقت بخیر
    من یه اچ سی کراس دارم ، یه سیستم صوتی حرفه ای نمی خوام فقط می خوام صدای با کیفیتی داشته باشم به نظرتون اگه بخوام کامپوننت بندازم تو درهای جلو و عقب که نیاز به آمپلی نباشه و یه صدای خوبی بهم بده چی پیشنهاد میکنین در ضمن قیمت زیر 500 باشه ممنون
    دیگه اینکه اگه بخوام با همین پخش خودش یه سیستم رو صفحه با آمپلی و اینا جمع کنم چی پیشنهاد میدین؟ قیمت 1 تا 1200 تومان

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز و گل گروه
    لطف میکنین با تصویر اگه ممکن باشه نحوه نصب پخش و اتصال سیم هارو به هم توضیح بدین چه رنگ با چه رنگ باید وصل بشه و اینا؟ سیم اسپیکر فابریک کدومه و...
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

با درود
    دوستان کسی همچین قطعه ای برای جلوی سمند دیده ؟ و باید از چراغ برق بگیرم یا جای دیگه ؟ ( این قطعه برای اینه که بتونید باند 16.5 رو در جلوی درب سمند نصب کنید )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by dooste.man83; 10-07-2018 at 13:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من یک نفر و میشناسم که بنا به سفارش شما میسازه
    من برای ماشین خودم ،هم جای ووفر کامپ و هم جای توییتر و دادم برام ساخت و فرستاد
    کارش هم تمیزه و قیمتش هم منصفانه است
    اگر خواستید آدرس و شماره را براتون پیغام خصوصی میکنم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من یک نفر و میشناسم که بنا به سفارش شما میسازه
    من برای ماشین خودم ،هم جای ووفر کامپ و هم جای توییتر و دادم برام ساخت و فرستاد
    کارش هم تمیزه و قیمتش هم منصفانه است
    اگر خواستید آدرس و شماره را براتون پیغام خصوصی میکنم.
    ممنون پیغام دادم بهتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •