تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2330 از 3745 اولاول ... 1330183022302280232023262327232823292330233123322333233423402380243028303330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,291 به 23,300 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببین یکی از سوالاتی که من هیچوقت تو زندگیم نفهمیدم : مسئولیت خطوط تلفن با کی هست؟!
    مخابرات میگه isp
    Isp میگه مخابرات
    شاید 2 ساله من با نویز خط ADSL مشکل دارم
    چند ماه بی خیال پیگیری شدم
    الان دوباره پیگیر شدم
    ببین شما از به داخلی 4 آسیانک زنگ بزن ببین چی بهت میگن
    ام دی اف و PAP واقعا صد رحمت به طویله از اون چیزی که فکرشو میکنی خر تو خر تره هیچ مسئولی نداره متاسفانه اونایی هم که اونجا کار میکنن یه مشت بی سوادن و اگه کاری هم بخوان بکنن نمیکنن من خودم چندبار شنیدم میگفتن به نماینده اسیاتک حال نداریم بررسی کنیم چه برسه به اینکه بخوایم درستش کنیم !! هر کسی هم که میاد اونجا هر چند ساعت شیفتش عوض میشه نمیدونی باید با کی حرف بزنی. اون تحهیزات هم فکر میکنم خدا براشون از اسمون نازل کرده و کانفیگ کرده فقط اینا بابت تنبلی و چرت زدن هر ماه یه حقوقی میگیرن. من فردا دوباره میرم دنبالش حضوری

2. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asiatechgil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

ام دی اف و PAP واقعا صد رحمت به طویله از اون چیزی که فکرشو میکنی خر تو خر تره هیچ مسئولی نداره متاسفانه اونایی هم که اونجا کار میکنن یه مشت بی سوادن و اگه کاری هم بخوان بکنن نمیکنن من خودم چندبار شنیدم میگفتن به نماینده اسیاتک حال نداریم بررسی کنیم چه برسه به اینکه بخوایم درستش کنیم !! هر کسی هم که میاد اونجا هر چند ساعت شیفتش عوض میشه نمیدونی باید با کی حرف بزنی. اون تحهیزات هم فکر میکنم خدا براشون از اسمون نازل کرده و کانفیگ کرده فقط اینا بابت تنبلی و چرت زدن هر ماه یه حقوقی میگیرن. من فردا دوباره میرم دنبالش حضوری
    شما باید تماس بگیری پشتیبانی ارجاع ثبت بشه رو شماره واسه پشتیبان مرکز مخابراتت

از اونجا یه سری تغییرات مثل تعویض مود ای دی اس ال و... انجام میدن اگه حل نشه درخواست برای کارشناس ثبت میشه میان خط تلفن رو سر کوچه چک میکنن اگه مشکل نداشت یعنی از سیم کشی داخلیه اگه مشکل داشت عوامل زیادی باعثش میشه مثل دوری از مرکز مخابرات ، مجاورت با سیم برق ، کنده شدن روکش و... تا اونجایی که مربوط به شرکت هست پیگیر باشی تا چک کردن و تعویض پورت هم پیش میره اگه مربوط به تجهیزات باشه که کم پیش میاد حل میشه ولی علت اصلی سیم کشی های ضعیف داخل ساختمان ها و جنس نامرغوب ، اکسید شدن سیم ، رطوبت و... هستند ولی اگه اینا رو چک کردید و مشکلی نبوده پیگیر باشید تا با تعویض پورت (از گزینه های آخر شرکت هاست) و بررسی از مرکز مخابرات مشکل رو حل کنند

4. این کاربر از asiatechgil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا کسی از برج های یاس ( دریاچه چیتگر ) اینترنت adsl داره!؟
    به مخابرات زنگ میزنم میگن نمیشه فیبر نوریه...ولی یه شرکتی تو ساختمون با قیمت خون باباشون دارن adsl میدن!!!!!!!!!!!!؟

- - - Updated - - -

آقا کسی از برج های یاس ( دریاچه چیتگر ) اینترنت adsl داره!؟
    به مخابرات زنگ میزنم میگن نمیشه فیبر نوریه...ولی یه شرکتی تو ساختمون با قیمت خون باباشون دارن adsl میدن!!!!!!!!!!!!؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

متاسفانه در زمینه ی نویز خط هم من با مشکلات زیادی روبه رو بودم که تا به حال نتونستم حل کنم
    باز خوبه شما فهمیدی مشکلت از کجاست
    من که نفهمیدم بعد این همه مدت

7. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من بسته یک مگابایت 2 تا 8 صبح رایگان دارم.روزها سرعتم 600 هست.اما از ساعت 2 تا 8 صبح 100 میشه.میخوام بدونم این کارشون خلاف هست.چکار کنم اون ساعت هم محدود نشه.حتی از سایت های داخلی مثل سافت98 هم محدود میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

براي كوچ از مخابرات به اسياتك موافقيد ؟ ( مشهد )
    سرعت مناسبه ؟ واينكه كدوم طرح بهتر هست ؟

پروفشنال alemoazezo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ABadAN

پيش فرض

دوستان من بعد کلی دوندگی و اعصاب خوردی فهمیدم SNR روی بوخت مخابرات ناگهانی به 7 رسیده در صورتی که باید حداقل 25 باشه و همین عامل باعث قطعی خط من به مدت یک هفته شده. متصدی ام دی اف بخاطر حال نداشتن تا امروز این قضیه رو نفهمید الان مشکل از چیه چرا اینطوری شده خودبخود مگه بوخت خراب میشه؟ این شکایت و اینا هم به جایی نرسید 1544 هم گفت بعد 72 ساعت درست میشه که نشد. واقعا نمیدونم اسم این مسئولین توی مخابرات و ام دی اف و PAP رو باید چی گذاشت بخدا اگه 4 تا گاو گوسفند استخدام میکردن جفت پا میرفتن رو سیما اخرش وصل میشد.

واقعا پشتیبانی اسیاتک افتضاحه و حرفش هم تو مخابرات خریدار نداره. مخابرات خر خودشو میرونه و هیچ کس هم تو مخابرات تعهدی به کسی نداره حتی به خود اسیاتک اینو من به عینه دیدم این چندروز. اخه وقتی نمیتونید اینترنت ملت رو تضمین کنید مرض دارید سرویس میدید. این مشکلات وقتی تو مخابرات پیش بیاد اشک آدم رو در میاره و اخرشم معلوم نیست کی یه ادم با وجدانی پیدا بشه مشکل رو حل کنه
    دقیقا مشکل شما رو دارم و 100 درصد با نظرتون موافقم مخصوصا قسمت "4 تا گاو و گوسفند"

این سردرگمی فقط تو مخابرات نیست
    پشتیبانی آسیاتک هم دست کمی از اینا نداره
    خود پشتیبانی ازم می پرسه خط شما کافو نوری هستش ؟ پشتیبان اطلاع نداره از مشترک میپرسه

یکیشون زنگ میزنه میگه خطت رانژه شده اطلاعات رو تو مودم وارد کن تا سرویست وصل شه

میگم چراغ adsl هنوز روشن نیست چطور میگید رانژه شده ؟ از ورودی دم حیاط هم تست کردم

بعدش میگه خب پس خطت رانژه نشده

یکی دیگشون میگه خطت رانژه شده باید پیگیری کنیم

پیشنهاد من اینه که وزارت ارتباطات دفعه بعدی که برترین isp ها رو اعلام میکنه با اعطای سیب زمینی طلایی به شرکت آسیاتک به خاطر پشتیبانی فنی برتر از مشتری ها از خدمات این شرکت قدردانی کنه
    Last edited by alemoazezo; 25-08-2015 at 12:50.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از شرکت آسیاتک چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید که حداقل سرعت 1مگ داشته باشه و نامحدود باشه برای 15تا17گیگ مصرف در ماه؟ در تمام ساعات؟

چه نوع سرویسی پیشنهاد می کنید؟
    آیا سرویسهای نامحدود آسیاتک سرعتش بالاتر بسته میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

1 یه مشت دزد. حتما حتما با هم متحد بشیم تا ساست های کثیفشون رو عوض کنن

سلام خدمت همه شما. من امروز رفتم به صفحه ی اینستاگرامشون و تمام عیار گند زدم به کل هیکلشون اما مودبانه که جواب دوستان به من با بلاک کردن من و حذف کامنت من تموم شد در حالی که ادعاشون میشه ما انتقاد پذیریم
    عکس از کامنت هم گرفتم چون میدونستم این ها دزدی بیش نیستن. حرف حق واسشون حق
    ازتون درخواست دارم برید تو پیجشون تا میتونید حالشون رو در بیارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

رفیقم خطش نویز داره ..... اول کلی با پشتیبانی صحبت کرد که همش می گفتن از دم در امتحان کن
    آخرش خودش رفت مخابرات کارشناس آورد که اون هم از دم در امتحان کرد آخرش گفت چون از مرکز مخابراتی دوری هیچکار نمی شه کرد ! .... دقیقا هیچ کار اضافه ای انجام نداد !
    جالبه که کارشناسش یکی از دوستام بود که الان داره عمران می خونه ! .... هیچی بلد نبود
    Last edited by shylord; 25-08-2015 at 14:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •