خسارت شدید هواداران پرسپولیس به ورزشگاه آزادی![]()
خسارت شدید هواداران پرسپولیس به ورزشگاه آزادی![]()
واقعآ زشت بود ، جلوي اين همه طرفدار اينجوري بازي كردن !! از محوطه جريمه ي خودشون سانتر مي مي كردن به محوطه ي جريمه ي اونا دي : !! اصلآ هيچ تاكتيكي نداشتن!! من به قلعه نوعي اعتراش مي كردم، اين رو كه ديدم 100 بار به جونش دعا مي كنم!!
ولي بازيه واقعآ زشتي بود!
عزیزان بهتر نیست الان که طرفدارهای پرسپولیس ناراحت هستند این حرف ها را نزنیدپرسپولیسم با اینهمه ادعایی که طرفداراش داشتن و 100 هزار تماشاگر به این تیمه ازبک باخت(بنیادکار)... اگه میخوردن به الاتحاد تو عربستان که فاجعه رخ میداد!!!!!!!!!! از خودشون شانس در وکردن
به خدا دوستی ماها ارزشش بیشتر از اینه که باعث دلخوری هم بشیم
در ضمن همه میدونند قویترین تیم عربستان همین تیم الشباب عربستانه که ما تو خونه خودشون باهاشون مساوی کردیم و میتونستیم چند تا گل بزنیم
در ضمن امسال پرسپولیس بی غیرت ترین بازیکنهای عمرشو داشت
که فقط به خاطر پول اهمیت میدن
من هم دقیقا همینا رو به آقا وحید گفتم ... اینطور که معلومه افراد زیادی فقط برای اینکه بقیه هم همینکار رو می کنن به توهین به تیم مقابل می پردازند ، وگرنه هم استقلال و هم پرسپولیس نماینده های ایران بودند ، من که ناراحت شدم وقتی استقلال در ابتدا حرف شد ... تو لیگ داخلی کرکری می شه خوند ، ولی در لیگ آسیا این کار درست نیست ، الان هر دوتا نماینده خوب کشور حذف شدند و ایران که یه دوران بهترین تیم آسیا بود در در این مرحله هیچ نماینده ای نداره و باز شما با هم دیگه دعوا کنینعزیزان بهتر نیست الان که طرفدارهای پرسپولیس ناراحت هستند این حرف ها را نزنید
به خدا دوستی ماها ارزشش بیشتر از اینه که باعث دلخوری هم بشیم
در ضمن همه میدونند قویترین تیم عربستان همین تیم الشباب عربستانه که ما تو خونه خودشون باهاشون مساوی کردیم و میتونستیم چند تا گل بزنیم
در ضمن امسال پرسپولیس بی غیرت ترین بازیکنهای عمرشو داشت
که فقط به خاطر پول اهمیت میدن![]()
گفتم الان همه اعصاباشون خورده و تایپیک شلوغ هیچکس که نیست
مرفاوی سرمربی شد حالم بهم خورد
ولی خدا کنه موفق بشه
دمت گرم منم موافقم
سیاست پدر این دو تا تیم را در اورد
اگه الان اینا خصوصی بودند تو اسیا با این همه تماشگر حرف اول را میزدیم
خصوصی شدن فقط باعث نابود شدن باشگاههامون میشه .امیدوارم هیچ وقت باشگاهها راخصوصی نکنند.
الان همه دنیا باشگاه هاشون خصوصی است شما چرا این حرف را میزنی
با دلیل لطفا؟
مجتبی جان درتایید فرمایش شما باید بگم که دیشب هم الاتحاد 2 بر1 الشباب رازد تا تنها تیم عربستانی باشه که جزو 8 تیم برترآسیا بره (الاتفاق هم 2 بر1 به پاختاکورباخت).
واین که الاتحاد تو4 بازی که این فصل انجام داده 3 تارابرده (4بر0 درجده و2 بر1 درخونه الشباب و 2 بر1 (جام باشگاهها) و ویک بازی رابانتیجه 4 بر0 باخته (اونم دلایل فراوانی داشته اخراج دوبازیکن اصلیش توبازی ومصدوم شدن ابوچرونه باعث خراب شدن اوضاعش تواون بازی شده بود).
یک مثال ساده تربزنم تیم شما دررفت وبرگشت تولیگ پاس همدان رازد اما توجام حذفی ازش شکست خوردایا این نشون میده که تیم شما از پاس همدان ضعیف تربوده؟
-------------------------------------------------------------------
درموردخصوصی سازی هم باید جداازمسائل اقتصادیش بایدبهتون بگم که قبل ازخصوصی سازی باشگاهها باید سه موضوع حتما رعایت بشه 1- اجباری کردن قانون کپی رایت (برای درآمدزایی باشگاهها)
2-آزاد شده ما ه و ا ره ( رقابتی شدن پخش مسابقات و جلوگیری از ناز کردن صداوسیما)
3-معاف شدن بازیکنان سرباز تیمها (استقلال طی این چند سال طبق همین اصل کلی ازبازیکناشوازدست داد مجتبی جباری و خسروحیدری راتونست پس بگیره اما آندرانیک تیموریان وغلامعباس آشوبی (ازتیم عقاب) رانتونست پس بگیره ) بازیکنان جوان سرمایه های یک باشگاه هستند اگرقرارباشه 2 سال هم خدمت بکنند سرمایه یه باشگاه ازبین میره .
بقیه مواردهم به دلیل تخصصی بودن گفته نمیشه.
----------------------------------------------------------------
اگرصمد به نسبت چندسال پیش دربازیهای بزرگ پخته ترعمل کنه گزینه بدی برای هدایت استقلال نیست.
واقعا سرمربی شدن مرفاوی ضد حال بزرگی بود.من نمیدونم این انتخاب بر اساس چه معیاری بود.بازم با چندتا اسم قلمبه ما هوادارارو سرگرم کردن و در آخر مرفاوی سرمربی شد
هر چند با مرفاوی هیچ افق روشنی رو نمیبینم ولی به خاطر استقلال باید حمایتش کنیم . امیدوارم بتونه موفق باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)